prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 mak
Ali se je že kdo trudil z namestitvijo polar Web linka in prenosom podatkov s polarja RS200 preko mikrofona? Imam občutek, da sem vse namestil pravilno, registriral sem se, namestil orodje za prenos, ura mi javlja, da so podatki uspešno poslani - vmesnik na računalniku javlja, da se ni povezal z uro ?
Na Intactu mi je fant rekel, da moram z mikrofonom poiskati določeno mesto na zadnji strani ure, da bo prenos lahko potekal.To delam že skoraj uro in sem obupal -grem raje na tek, da se spravim k sebi!
Če je imel kdo podobne težave naj mi prosim pomaga!!
Hvala! :x :x :x
 mak
Evo - nekdo ima od Vas ima napisano pri svojih sporočilih , "da tek puca glavo .." - temu lahko samo pritrdim!!
Okrog 8km teka, me je prešinilo, da nisem pregledal vseh nastavitev na zvočni kartici, ki je vgrajena v matično ploščo, kljub temu, da uporabljam drugo in res - TO je bilo To,zdaj dela kot urca - vsi treningi so lepo vpisani, tako, kot sem jih pretekel! :lol: :lol: :lol:

To sem zapisal samo zato, če se še komu zgodi kaj podobnega :oops: , verjetno nisem ne prvi in ne zadnji :?

lp
Uporabniški avatar
 barbarela
Tudi jaz si belim glavo s tem sonic linkom (ravno pri RS200) - kot si opisal. Kako pa se nastavi ta zvočna kartica?

lp bar
 mak
Odpreš Control panel in pogledaš pri Audio nastavitvah, če imaš označeno in odprto glasnost mikrofona. potem pa vključiš mikrofon in ga prisloniš na zadnjo stran ure - ter slediš podatkom za prenos - seveda si prej naložiš ustrezen program s Polarjeve spletne strani.

lp
Uporabniški avatar
 barbarela
Ojla,

sem že uredila :idea: zadevo. Nov mikrofonček je bilo treba kupiti. Vsaj dragi niso.
 mak
Bravo - čestitam! Lepo uživaj v teku in nabiranju kilometrine! :lol: :lol: :lol:
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA