prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

To nedeljo ponavljamo tekaško-plavalni vikend. Plavanje od 13.30 dalje v kranjskem bazenu, tudi tokrat s strokovnim vodstvom.
Tek pa:
- 11.30 na običajnem mestu pri spomeniku. Če bo zelo ledeno gremo po cesti skozi Tatinec, Hraše, Žablje, Babni vrt, Povlje in nazaj. Okoli 20 km. Drugače dva kroga okoli Brda.

- 12.30 tudi na običajnem mestu. En krog okoli Brda ali po cesti npr. do Hraš in nazaj.

Ostalo enako ko pred dvema tednoma-prvi trije brezplačno plavanje.

Z mislimi in besedo o aktivnostih ki nas čakajo ter o preteklih prijetnih druženjih.
Uporabniški avatar
 ales
Na teku sem bil sam. Ker je na ovalu čisti led sem tekel po cesti do Žabelj. Plavat sta prišla še Barb in Damijan, LojzeP in večji del moje družine. Učiteljica Tjaša nam je pokazala nekaj lepih zavesljajev, mi smo jo pa posnemali z različnim uspehom.

Imajo pa na bazenu Nika - našo pijačo lanskoletnega podgoriškega maratona. Odlično!
Uporabniški avatar
 MatjazV
ales napisal/-a:Imajo pa na bazenu Nika - našo pijačo lanskoletnega podgoriškega maratona. Odlično!

Grrrrrr!!! :x :evil: :cry:, in to poveš (napišeš) šele sedaj! Naslednjič pridem.

MatjazV
Uporabniški avatar
 ales
Saj sem tudi jaz to šele danes izvedel; da imajo Nikšičko sem vedel že prej. Danes tko spijem ene dva navadna, pol se je pa kelnarci "zareklo" da imajo tudi Golda... Sem bil tko davdušen, da mi je hotela pol še eno limonado iz nikšičkega uturit. Žal sem moral potem kmalu domov. Bogi je bil edin Lojze k so imel sam mrzlo pivo, mi pa kosilo doma.

No ja, pa prihodnjo nedeljo(če ne prej).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA