prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Če se kdo v nedeljo, 12.2.2006, recimo ob 12.00, nima "kam dati", se mi lahko pridruži (javno, ZS, GSM, z dimnimi signali, ... ) na počasnem (6 - 7 min/km) zimskem teku po tej progi. :idea:

Glede tekaške obutve :arrow: najprimernejši so goretex copati, vendar, zaboga, nikar se ne bojte, da bom izvajal "smotru obuće" ***, zagotovo pa trenutno ni tako ledeno kot okoli Brda, čeprav bi lahko bilo kakšnih 3 kilometrov prav ozkih (gaz) :arrow: pa tudi zabavnih. No, večinoma bo splužene ceste. :wink:

Zbor interesentov je na parkirišču "dobrega soseda" v Drulovki, za morebitno analizo se pa lahko dogovorimo v odvisnosti od števila udeležencev. 8)

Zadeva je mišljena tako, da bi tekli skupaj, komur bi se mudilo pa naj se znajde nekako takole: Kartu čitaj i seljaka pitaj. :lol:

Proga ne bo označena, prav tako ne bo okrepčevalnic, zatorej si po potrebi le vzemite kakšen požirek ali energijsko ploščico s seboj. :wink:

Dobrodošli. :D

Legenda tujih izrazov:
*** pregled obutve (za tiste, ki niste okusili "slasti JNA")

PS: Obstaja tudi dovolj krajših (in daljših) variant. 8)
Vlajko napisal/-a:Če se kdo v nedeljo, 12.2.2006, recimo ob 12.00, nima "kam dati", se mi lahko pridruži (javno, ZS, GSM, z dimnimi signali, ... )

Trenutno sva Vlajkotu "dimne signale" za njegov "sprehod" poslala samo jaz in Junce. Na mojo željo pa bomo štartali ob 10.00 uri, ker sem kasneje "objektivno" zaseden. :wink:

Torej, če je še kdo zainteresiran za jutrišnji tek, pa se ni prijavil, naj upošteva dejstvo, da štartamo ob 10.00 uri. Hvala!!

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 Junc
Evo, avstrijci niso zmagal :twisted: . Naš tek je bil pa well done!
Uporabniški avatar
 Vlajko
To prekrasno, sicer hladno, vendar sončno nedeljsko dopoldne, se je malo čez deseto uro v tek pognala nepregledna množica tekačev (Junce, 2MUCH4ME, Vlajko) ter tekla večinoma v pogovornem tempu po lepo zasneženih, a ne preveč ledenih potkah, kolovozih ter cestah Sorškega polja. Pot nam je krajšal izjemen razgled proti Kamniškim Alpam, Karavankam, Julijcem ter Škofjeloškim in Polhograjskim gričkom.:D Videli smo celo srno, ki nam je demonstrirala, kako se da tudi v snegu hitro ter lepo teči. :wink:

Kot je že Junce napisal, zadevo smo dobro opravili. :wink:

Za analizo pa moja sotekača nista bila ravno navdušena, saj sta se želela čimprej spraviti na kavč ter si ob dremežu ogledati moški olimpijski smuk, ki je bil, roko na srce, vendarle nekoliko pomembnejši športni dogodek kot naš današnji tek. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA