- 07 Mar 2007, 16:19
Sicer je tole že zlo stara tema, ampak letos mislim nabavit Adidas športne copate in se zanimam predvsem za Adistar control zaradi ločenega petnega dela od ostalega copata, kar naj bi bilo dobro za čim boljše blaženje (mislm da je to GCS - ground control sistem). Samo baje je ta copat delan za pronatorje, jest sm pa nevtralc. Ali je morda kdo že sprobal vse tele naštete modele in kakšne naj bi bile razlike med njimi - Adistar control, Adistar cushion (ta je za nevtralce, vendar nima takega petnega dela kot control) in pa Supernova control...
Do sedaj sem laufal z Nike Pegasus in Mizuno Wave rider in sta mi bila oba copata super in nisem imel težav, vendar bi zaradi malo večje teže - težek sem od 85-90 kg, odvisno od tega kaj delam, rajši mel kakšno boljše blaženje (Adistar control mi je zelo všeč zaradi ločene pete). Pred nekaj časa sem jih sprobaval v Tomas sport trgovini in sem tekel na trenažerju (so se mi zdele super), ampak nisem mogel dobro sprobat ker se je trenažer skoz ustavlju, pa še trenažer ni isto kot trda podlaga.
Če ima kdo kakšen predlog ali nasvet glede Adidasa se priporočam, da kaj napiše, ker do zdaj še nisem tekel z njimi in me zanima če so v redu.