prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
:idea: :arrow: Na zalogi imamo spomladanski model adidas adistar control, ki po besedah testa v Poletu tekaču nudi vse, kar si lahko ta poželi :) :!: :!: :!:

moški : 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3
ženski: 38 2/3 in 40

imamo tudi še jesensko verzijo, moškega 42 2/3 ter ženskega 38 in 38 2/3 :!:

lp TS2 Čopova 14
Uporabniški avatar
 EVicA
Hmm, kakšna je pa kj razlika z Mizuno Wave Rider 8.......... zgledajo mi zlo podobne, skoraj enake, le še dražje.
Uporabniški avatar
 MihaPR
če se ne motim, je adistar control za pronatorje, wave rider pa ne (čeprav jih imam tudi jaz in sem pronator). treba probat.
jih imaš v intersportu znižane na dobrih 25 jurjev :)
Uporabniški avatar
 EVicA
Potem jih pa tudi pomerjat ne bom hodila, ker sem supinatorka. Ostajam pri Wave Rider. 8)
Uporabniški avatar
 Dušan
Včeraj sem jih kupil! Adistar control - lanski model (siv) za 20.792 SIT ... Intersport!

Držte se!

Dušan
Uporabniški avatar
 MihaPR
a še nižje so spustili, predučerjašnim je bil še 25 :)
Uporabniški avatar
 GaGa
Dušan napisal/-a:Včeraj sem jih kupil! Adistar control - lanski model (siv) za 20.792 SIT ... Intersport!

Držte se!

Dušan

Tud jaz sem srečna lastnica že ene 5 dni :wink: ! Cena res :juhuhu:

Aja, pa ta bel ženski je še tud na zalogi, pa je tud znižan :D
Uporabniški avatar
 Dušan
Hojla GaGa!

Jest tud vriskam! Včeraj zvečer so imeli le še nekaj parov, če me spomin ne vara ... številke 41 do 44 (moški model) !
Komaj čakam, da tu v dolini sneg skopni, se led stali in potke posušijo, da jih sprobam! Ne bi jih rad takoj zamazal ... ha ha!

LP Dušan
Uporabniški avatar
 GaGa
Dušan napisal/-a:Komaj čakam, da tu v dolini sneg skopni, se led stali in potke posušijo, da jih sprobam! Ne bi jih rad takoj zamazal ... ha ha!

Jaz sem dvakrat že laufala z njimi, in zaenkrat so super :D :!:
Ti želim, da čimprej sneg pobere :wink:
Uporabniški avatar
 Dušan
GaGa ... hvala za dobre želje!

LP Dušan
 Jožko
Pozdravljeni
To pa nisem čakal Duško, da bi ti komaj čakal da pobere sneg, saj nisva niti ene še odsmučala skupaj. Za tek bo časa še dovolj.
Pa lepo se imejte, kjer koli že boste in lep pozdrav iz Baške grape Jožko!
 Daco
Kasna pa je razlika med jesenskim in spomladanskim modelom Adistar Control?

In kako je kaj z Adiprene peno oziroma Adiprene+... kok hitro se to skup zbije in izgubi svojo funkcijo blazenja?
Uporabniški avatar
 Heartless
Zbije se ko se......tako je....ce mas ful kil,se ti mal prej,ce pa mn pa kasnej...je pa res da po tem ko se enkat pena posede je tut dobr za laufat......preverjeno.....Tko je...adiprene se ti prej k nima nobenih elastičnih lastnosti,adiprene + se ti pa zlo zlo kasnej sej ti sm pomaga pri odrivu ne pa tolk pri pristanku..pri pristanku je važn da ma pena mal spomina zato da ko pristaneš na tla,da nima nobenega povratnega učinka....
Uporabniški avatar
 Mitsu
Sicer je tole že zlo stara tema, ampak letos mislim nabavit Adidas športne copate in se zanimam predvsem za Adistar control zaradi ločenega petnega dela od ostalega copata, kar naj bi bilo dobro za čim boljše blaženje (mislm da je to GCS - ground control sistem). Samo baje je ta copat delan za pronatorje, jest sm pa nevtralc. Ali je morda kdo že sprobal vse tele naštete modele in kakšne naj bi bile razlike med njimi - Adistar control, Adistar cushion (ta je za nevtralce, vendar nima takega petnega dela kot control) in pa Supernova control...

Do sedaj sem laufal z Nike Pegasus in Mizuno Wave rider in sta mi bila oba copata super in nisem imel težav, vendar bi zaradi malo večje teže - težek sem od 85-90 kg, odvisno od tega kaj delam, rajši mel kakšno boljše blaženje (Adistar control mi je zelo všeč zaradi ločene pete). Pred nekaj časa sem jih sprobaval v Tomas sport trgovini in sem tekel na trenažerju (so se mi zdele super), ampak nisem mogel dobro sprobat ker se je trenažer skoz ustavlju, pa še trenažer ni isto kot trda podlaga.

Če ima kdo kakšen predlog ali nasvet glede Adidasa se priporočam, da kaj napiše, ker do zdaj še nisem tekel z njimi in me zanima če so v redu.
Uporabniški avatar
 Andraz
čau, jest ti samo to lahko povem, da sem se full slabo počutu v TANGENT XCR F6 (adistar control), tko nekako mi ni objel noge in povrhu vsega naj bi bila ta gibljiva peta namenjena predvsem gorskim tekačom, zato sem uzel RESPONSE TRAIL M F6A, ki so mi res gut.... sva pa isto težka :lol:

bi pa rabu še ene za asfalt :evil:
lp
a.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA