Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bigfrik
5rca napisal/-a:fotr je pa slikco zamenjal ... zdaj jo moram pa še jaz :wink:
Hm,tle se te pa bols vid k na uni prejsni :twisted:
 Lučko
bigfrik napisal/-a:Hm,tle se te pa bols vid k na uni prejsni :twisted:

Skor tko kot IN LIVE, a ne Bigi :twisted:
Uporabniški avatar
 Fotr
Še nekaj se mi je zelo dobro zdelo na teku po tekaški stezi za Cooperjev test. :D Navijanje, bodrenje, spodbujanje, vzpodbujanje, stimulacija, podžiganje, animiranje, agitacija, spodbadanje med tekom mi je zagotovo pripomoglo k povečanju že tako fenomenalne brzine. :cry: Ne vem, ali ste bili forumovci okoli vsega stadiona, ali me na Kodeljevem vsi poznajo, ampak vzpodbujanje je bilo kar množično, vsaj tako se mi je zdelo. :wink: Najbolj pa mi je bilo všeč, ko sta mi ploskala in navijala zame Duletova punčka in fantek. :D :D Stala sta na ovinku in mi močno ploskala in se prijazno smejčkala. Pravi tekaški podmladek. :D Človeku dobro dene, ko ima toliko navijačev okoli sebe. :shock: Na koncu pa še Mirotovo spremstvo in njegov umirjeni glas, ki je pripomogel k temu, da me ni bolel vrat, saj sem krčevito gledal v tla, da sem bil ves trd. :roll: Z njegovo pomočjo sem se malo omehčal in lažje opravil peklenski finiš. Še bomo tekli! :!: :D :shock: :!:
 Lučko
Pravno gledano:
Fotr ti si USTAVA, Miro je pa ZAKON :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a:Pravno gledano: Fotr ti si USTAVA, Miro je pa ZAKON :D :D :D

Gorenjci pravimo takole: Zakva je država? :?: Zato, kse ji je dobr zdeu. :D Zakva pa je ustava? :?: Zato kse je nauličova! :?
Gorenjci tako vztrajno zamenjujejo L z V, da se ti lahko zgodi, da v gostilni naročiš pivo, pa ti prinesejo pilo! Če kdo ne bo razumel gorenjščine (v resnici je to bolj gorjanščina) naj zahteva prevod! :shock:
Uporabniški avatar
 Tuareg
Fotr napisal/-a:
Lučko napisal/-a:Pravno gledano: Fotr ti si USTAVA, Miro je pa ZAKON :D :D :D

Gorenjci tako vztrajno zamenjujejo L z V, da se ti lahko zgodi, da v gostilni naročiš pivo, pa ti prinesejo pilo! Če kdo ne bo razumel gorenjščine (v resnici je to bolj gorjanščina) naj zahteva prevod! :shock:

Uhka jo vš dobu tud š ščiro al pa s četno, če vš čez Gorjance šimfov. :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: Če noč ulik koštvana,se raj pomatrej. Če voč pa prevod, ga vš pa vornk pvačov. :!: Aj prov?
 Lučko
A je to po Turško :?::shock: Mi je kristalno jasn :shock: :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Tuareg napisal/-a:Uhka jo vš dobu tud š ščiro al pa s četno, če vš čez Gorjance šimfov. :cry: :evil: :cry: :evil: :cry: :evil: Če noč ulik koštvana,se raj pomatrej.

Ponižno se opravičujem, :( če sem kakšno narobe rekel, Gorjancem :twisted: se pa nočem zameriti, če ne me še v Radovno laufat ne bodo spustili :cry: ali pa me bodo pretepli, :evil: če bom skozi Gorje laufal! Že na Poljanah me lahko pričakajo. :shock: Tuareg, kakšno dobro besedo zame reci. :wink: Če me boš branil ti bom eno pilo plačal! :D :D
 Lučko
:shock: Uf Fotr, a je Tuareg tebe napadu, ker nism nč zastopu sm mislu da je mene. A ni blo o eni sekir govora :?: :shock:
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a::shock: Uf Fotr, a je Tuareg tebe napadu, ker nism nč zastopu sm mislu da je mene. A ni blo o eni sekir govora :?: :shock:

Tako ti povem Lučko, pri Gorjancih nikoli ne veš. :shock: Če si šel v Gorje in nisi pozdravil, so te pretepli, češ, kakšno oliko pa imaš, če še pozdraviti ne znaš. :evil: Ko si šel drugič, si lepo pozdravil, pa so te spet pretepli, češ, kdo pa te je kaj vprašal. :evil: Zato sem se raje kar opravičil. :shock:
 Lučko
Pa ti mislš de Turk ve de sm jz oficir :oops: :oops: de (se) v NA TO (po)delam :oops: :oops:, pa de se jz hribovcev ne bojim :oops:, ker jz lohk tud silo uporabm :lol: :lol:Slika :D :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Lučko napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:Hm,tle se te pa bols vid k na uni prejsni :twisted:

Skor tko kot IN LIVE, a ne Bigi :twisted:
A ne tok fajn kot v zivo pa ne more bit :!: :twisted:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tole je pa še za nas "taspodne" Gorenjce mal prehdo. :? :? :? :? :?

Če ute rabl kšnga prevajauca se pa kr ugvaste, umo uštimau, dau za gvišn use pu propisima. Sam ne u hmajno jt, kma uhka ker prublem s prublemam. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

2xLP
Uporabniški avatar
 Tuareg
Lučko napisal/-a::shock: Uf Fotr, a je Tuareg tebe napadu, ker nism nč zastopu sm mislu da je mene. A ni blo o eni sekir govora :?: :shock:

Ni bilo to po turško niti ni bilo v tamaseku. :wink: Obstaja sicer še vedno
eno tako staro reklo češ da v Gorjah se pa dobro jutro s sekiro vošči. :cry: :evil:
Ne vem, od kod je to prišlo, ampak danes se ne ravsajo več tako, kot
so se včasih. Tako, da je vsak strah popolnoma odveč. :D :D :D
Moderni časi so naredili svoje.

Sicer pa se jutri v Gorjah začne dvodnevni Jurjev sejem z raznoraznimi prireditvami , pa izkoriščam priliko za malo EPP in vas povabim na obisk. Tud en kratek 7 km laufec bo. :lol:

Če bi kdo rabil prevajalca, bom odprl prevajalski štant in bom za
člane TF prevajal zastonj. :lol: :lol:

Veš, Fotr, kako je bilo s pilo? Jo je vzel šlosar iz predala in rekel: Ti si
že pila, jaz pa še nisem, zato grem zdaj na dva deci.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tega sem jaz slišal nakako takole;
je prišel majster v delavnico in vprašal novga vajenca:
" A kej veš, kje je moja tastara pila?"
Se je pa kar na lepem za mojstrovem hrbtom pojavila njegova žena, in prav osorno odgovori:
" Te čist nč ne briga, k sem itak za svoj dnar !"

Malo se ponavljamo, ampak za doma je pa še dobro :D :D :D :D :D

2xLP
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 74

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA