tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kam bi šli na analizo?

Subito
16
62%
Napoli
8
31%
Oliva
2
8%
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio, samo en medklic ...

Z Erom sva ob kavici prišla do zanimive ideje, ki jo kar takoj predlagam, da ne pozabim. Torej, tudi dolgoprogaši bi na tem teku izjemoma tekli v nasprotni smeri urinega kazalca. :idea:

Ob 9.00 bi izvedli skupinski štart pred Fužinskim gradom, nato pa bi kolikor toliko skupaj tekli do Žal, kjer bi se vsi zbrali ter obiskali Runnerjev grob.

Nadaljevanje teka bi se odvijalo po vaših željah ter zmožnostih. Dolgoprogaši, žal vas čaka Golovec ravno na koncu teka ... :wink:
Uporabniški avatar
 LukaM
Moja udeležba ni zanesljiva, pač glede na počitnice. Sicer pa odtečem cel krog "proti uri" malo po svoje: Koseze->Murgle->Fužine 9:00->Žale->Koseze

lp
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Pridem in se sproti odlocim koliko bom tekel in v katero smer.

lp, oranzni slon in jusuf al islam
Uporabniški avatar
 5rca
Vlajko napisal/-a:Živio, samo en medklic ...

Z Erom sva ob kavici prišla do zanimive ideje, ki jo kar takoj predlagam, da ne pozabim. Torej, tudi dolgoprogaši bi na tem teku izjemoma tekli v nasprotni smeri urinega kazalca. :idea:

Ob 9.00 bi izvedli skupinski štart pred Fužinskim gradom, nato pa bi kolikor toliko skupaj tekli do Žal, kjer bi se vsi zbrali ter obiskali Runnerjev grob.

Nadaljevanje teka bi se odvijalo po vaših željah ter zmožnostih. Dolgoprogaši, žal vas čaka Golovec ravno na koncu teka ... :wink:

:clap:
Uporabniški avatar
 matjaz
celega, smer je sicer z....., ampak, bi rekel Ero, NI BLEMA.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vlajko napisal/-a:Z Erom sva ob kavici prišla do zanimive ideje, ki jo kar takoj predlagam, da ne pozabim. Torej, tudi dolgoprogaši bi na tem teku izjemoma tekli v nasprotni smeri urinega kazalca.

:clap:
Uporabniški avatar
 Marko
Lep pozdrav
Prijavljam se pod polovičko kroga :) in upam na uspešen tek!
Lp Marko :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:Nadaljevanje teka bi se odvijalo po vaših željah ter zmožnostih. Dolgoprogaši, žal vas čaka Golovec ravno na koncu teka ... :wink:

Vlajko si omenil mogoče nasproti urinega kazalca :lol: :lol: .Hja če je že narobe svet naj bo še v nasprotno smer tek :lol: :wink: !
Kakor porečete prečastiti Von Vlajko
:lol: :lol: :wink: .
ČAO!
P.S. - Torej za Runerja in Filipida skratka za vse ki sedaj tečejo po jasah spokojnega miru!
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz celega - če ne pride kaj vmes, vendar bolj počai- mogoče s "agencijo- Meseček", samo tudi jaz nisem Ljubljančan, tako , da bom rabil vodiča, čeprav sem že pretekel celo progo- "letapress."
Miro
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Kje se od gradu teče do žal tko da se lahko pripravim kaj me čaka.
Uporabniški avatar
 tmp
Če vem prav se najprej teče malo ob avtocesti pa potem po Letališki do Leskovškove tam ob ograji BTC do Šmartinske, pa potem nekje med bloki, ne vem čisto natančno kje, tam pa si že na Žalah, kjer se bomo ustavili na novem delu, čez cesto. No pribljižno tako gre PST.

:)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
miro napisal/-a:Tudi jaz celega - če ne pride kaj vmes, vendar bolj počai- mogoče s "agencijo- Meseček", samo tudi jaz nisem Ljubljančan, tako , da bom rabil vodiča, čeprav sem že pretekel celo progo- "letapress."
Miro

Miro bova šla skupaj celo progo bom jaz ti delal družbo.Evo častna pionirska bi včasih rekli!
Bomo pa drugič malce bolj turirali :lol: sedaj se gre tako ali tako na izzi!
Če boš kaj interesent se mi javi na ZS ali po telefonu pa se bova potem detejlno domenila!
ČAO!
Uporabniški avatar
 pettr
Tale tek je zelo pozitivna zadeva; zelo rad bi se vam pridruzil, a zaradi poškodbe še vedno mirujem :(

Bom pa (vsaj pričakujem) že dober za Runnerjem roj. dan!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Prava PST gre mimo psihiatrične bolnišnice, ob zidu, do obvoznice, tam zavije pod njo ostro na levo ob obvotnici do Polja, kjer prečka Zaloško, gre mimo nekaj blokov v Polju, nato zavije na levo vzporedno z obvoznico, ki jo prečka pri BTC, nato pa naprej ob ograji BTC, po "neskončnem drevoredu" kjer se obvoznice ne vidi, potem malo po robu BTC, v Jaršah na koncu preko Šmartinske, nato pa nekoliko zapleteno skozi naselje, potem pa je že tam.
Zemljevid z opisom (ravno od Runnerja) pa je tudi nekje, pa ne vem točno kje.

P.s. TO je to
http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... +zemljevid
Uporabniški avatar
 tmp
raziskovalec napisal/-a:
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Prava PST gre mimo psihiatrične bolnišnice, ob zidu, do obvoznice, tam zavije pod njo ostro na levo ob obvotnici do Polja, kjer prečka Zaloško, gre mimo nekaj blokov v Polju, nato zavije na levo vzporedno z obvoznico, ki jo prečka pri BTC, nato pa naprej ob ograji BTC, po "neskončnem drevoredu" kjer se obvoznice ne vidi, potem malo po robu BTC, v Jaršah na koncu preko Šmartinske, nato pa nekoliko zapleteno skozi naselje, potem pa je že tam.
Zemljevid z opisom (ravno od Runnerja) pa je tudi nekje, pa ne vem točno kje.

P.s. TO je to
http://www.sportosplet.net/viewtopic.ph ... +zemljevid

no potem pa tako, saj jaz ne vem čisto natančno. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA