Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tek po mejah Drenov grič - Lesno brdo
Datum in čas: nedelja, 2.maja 2004 ob 14. uri

Štart-cilj: Športni park Dren , Drenov grič pri Vrhniki
Dolžina proge: 7km,14km in 21km (odrasli)
500m,1km (otroci)
Prijave: od 11 do 14 ure

Štartnina je 1000 sit ( odrasli) 500sit (otroci)
Nagrade: prvi trije v kategorijah dobijo medaljeo ziroma pokale ter praktične nagrade

Informacije :Nina Cerkovnik 041-387-764
Janez Jelovšek 031-340-455
 Lučko
Prosim malo opiši teren proge (recimo za 14km) :wink:
 dragons
Še moj komentar. Za vse Ljubljančane in okoličane je to dober test :lol: stanja pripravljenosti pred tekom trojk.Proga je dolga 7 km .Od vas je odvisno ali jo boste pretekli enkrat, :lol: dvakrat :lol: :lol: ali trikrat :lol: :lol: :lol: .Prvi kilometer je ravninski potem pa se proga cca 1,1km dviguje :oops: vendar nič kaj pretirano. Kasneje pa je proga dinamična brez kakih velikih naporov. Na koncu pa te čaka 2 km ravnina kjer vidiš ciljni prostor vendar ko tečeš imaš občutek da si vseskozi na istem mestu.
:lol: - test za trojke , dobro poskrbljeno za otroke (igrišče)
:cry: - start vsako leto zamuja za 1/2 ure, če pričakujete da boste dobili kaj za 1000 sit boste razočarani.
 Lučko
Hvala. Se vidimo za 2 kroga :D :wink:
dragons napisal/-a:Datum in čas: nedelja, 2.maja 2004 ob 14. uri

Včasih je bilo tako, da so se teki otrok res začeli okoli 14. ure, za ostale pa je bilo treba čakati tja do 17:00 :cry: .
Bi bilo koristno, če nekdo potrdi uro štarta tekov na 7/14/21 km ker tri ure čakanja je kar preveč...
Odzadnjak napisal/-a:
dragons napisal/-a:Datum in čas: nedelja, 2.maja 2004 ob 14. uri

Včasih je bilo tako, da so se teki otrok res začeli okoli 14. ure, za ostale pa je bilo treba čakati tja do 17:00 :cry: .
Bi bilo koristno, če nekdo potrdi uro štarta tekov na 7/14/21 km ker tri ure čakanja je kar preveč...

Po pogovoru z enim od organizatorjev sem dobil informacijo da bo tek na 7/14/21km ob 14.45.
Samo prijave pa zbirajo do 14h.
Odzadnjak, upam da sem kaj pripomogel k boljši informiranosti
Uporabniški avatar
 Staša
jaz bom tam! Lučko, bova šla 2 kroga. Tjaša in Simon (moj "lučko") pa po enega, ker sta bila nedavno poškodovana. A velja?

LP
 dragons
Staša, meni se zdi da ženske tečejo samo na 7 km.Sicer pa ko prideš prvič skozi cilj nadaljuješ proti 14km.Prepovedati ti nobeden ne more.
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:...Simon (moj "lučko")

Ali je že tvoj za vedno, :evil: ko si enkrat omenila neko poroko, :shock: pa toliko časa te ni bilo, kot približno traja eno poročno potovanje? :D Je to to? :shock: :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
HAHAHA!!! Ja, sem imela poročno potovanje v Bruselj, ja! Sama, služba ćastila. Šla sem celo mal tekat po parkih - imajo enega velikega.

Ne, bila sem res na eni poroki od prijateljice - moja prva prijateljica, ki se je odločila... Saj je bilo ful lušno, ampak zame to... ma kaj pa vem... se moram mal umirit najprej!

Ampak, Fotr, da ne bo kdo rekel, da sva zašla s teme - a prideš na Drenov Grič?

A samo 7, da je za punčke? Ja, bomo pa 7. Tako moram biti spočita za tek trojk. Naša trojka TF3x28 gre na 28 :-/
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a: Ne, bila sem res na eni poroki od prijateljice...
No ja, človek se zmoti, :oops: samo vprašal sem, tako zaradi firbca.... :shock:
stasa napisal/-a:Ampak, Fotr, da ne bo kdo rekel, da sva zašla s teme - a prideš na Drenov Grič?
Na isti dan sem se že skoraj 100% odločil za Bovec. Drenov Grič in Lesno Brdo me tako spominjata na griče, brda, bregove, vzpone, strmine, :? da je prevladal Bovec.
 Odzadnjak
Fotr napisal/-a:Drenov Grič in Lesno Brdo me tako spominjata na griče, brda, bregove, vzpone, strmine, :? da je prevladal Bovec.

Drenov Grič ma progo, ki je prava "pista". Vsaj jaz sem vajen take proge nekaj let nazaj...
 Lučko
stasa napisal/-a:jaz bom tam! Lučko, bova šla 2 kroga.

Stasa, sej ti nisi navadna punčka, ti si forumka :lol: :lol: .
2 kroga, velja :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Fotr,
ampak se ti prav vidi, da si kombinatorik! Sem se še zvečer spomnila in mal nasmejala, kako si zložil lepo skupaj dogodke in me poročil. No, zakaj pa ne?!

Ampak... hmm... Bovec leži v Alpskem svetu, kjer so nadmorske višine veliko bolj razgibane kot ob Barju?!? To pa nisi dobro pokombiniral! :?

Lučko,
velja. 2 kroga, Si bom pa brado nalepila, če ne bo šlo drugače!
Uporabniški avatar
 Fotr
Odzadnjak napisal/-a:Drenov Grič ma progo, ki je prava "pista". Vsaj jaz sem vajen take proge nekaj let nazaj...

Staša napisal/-a:Ampak... hmm... Bovec leži v Alpskem svetu, kjer so nadmorske višine veliko bolj razgibane kot ob Barju?!? To pa nisi dobro pokombiniral! :?

Po naravi sem mehkega srca :cry: in omahljiva duša :( in se hitro dam zapeljati lepim besedam :shock: in lepim mladenkam. :evil: Ko sem gledal vremensko napoved za naprej, se v nedeljo ne obeta prav lepo vreme. :? Tudi pri sebi sem že prej sklenil, da če bo slabo vreme, ne bom šel v Bovec, še posebno, ker Vršič ne bo splužen, kar je sramota :oops: za oblast, da sta Trenta in Bovec skoraj odrezana od ostale Slovenije in moramo vanj priti okoli riti v varžet. :cry: Druga možnost je Drenov grič. Torej je vse odvisno od vremena in aktivnosti cestne službe. Mogoče pa za Lesno Brdo in Drenov grič ne velja pregovor Nomen est omen. Za vse se najde izgovor. :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA