Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vanja
Hoj!

Takoj vam moram sporociti, da sem ravnokar tekla z Mravljetom!!!!!
:D :D :D :D :D :D
Sinoci sem nic hudega slutec prebirala Polet, kjer je objavljen natancen urnik teka in se v hipu odlocila. Ne tece vsak dan najboljsi ultramaratonec skozi moj domaci kraj in te pri tem se vabi, da se mu pridruzis. Zaradi organizacijskih tegob sem se sicer odlocila zgolj za tek od Dravograda do Raven na Koroskem (8 km). :(

In kako je bilo?

Poleg mene je Dusana spremljal le se en tekac (po silnem nakljucju celo moj znanec), na sploh pa ga spremljajo tam nekje do stirje tekaci, razen v Selnici, kjer se mu je pridruzila cela ceta vojakov! In sem sprasevala Mravljeta vse, kar mi je padlo na pamet in smo cvekali celo pot do Raven, kjer mi je bilo ZEEEEELOOO zal, da se moram posloviti. Zazelela sem mu srecen tek do cilja, novinar iz spremljevalne ekipe pa mi je podaril majico tega teka.

Res, ce le imate moznost, se pridruzite Mravljetu vsaj za kaksen kilometer! :!: :!: :!:

Aja, cez Vrsic se mu bo pridruzila GRS s kuzki in bodo druzno gazili, je povedal. Jutri pa ga caka tudi ena bolj snezena varianta iz Crne, preko panoramske ceste pod Olsevo, do Pavlicevega sedla in v Avstrijo, kjer so mu prav danes nasi spluzili cesto. Nato pa na Jezersko in do Trzica.

Jaz bom v petek najbrz v Gorici in bom najbrz odtekla se zadnje kilometre z njim!

Lep pozdrav vsem!

Vanja
Uporabniški avatar
 runner
Super si Vanja! :lol:

LP
runner
Uporabniški avatar
 lojzeP
živjo !

Tudi mene so danes zasrbeli podplati, in se kar nisem mogel odločiti, kam jo mahniti. Odločila je rahlo popoldanska ura in lokalpatriotizem in sem se odločil za Gorenjskega soregionalca. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Štartal sem malce za Preddvorom ( je bilo mišljeno, da bi začel že tam, pa ne bi omenjal razlog, zakaj nisem ), kjer sem se pridružil skupini "šefa" in še petih, ki so me brez protesta sprejeli medse. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pot nas je vodila skozi prelepe vasi, kjer se nam je pridruževalo vse več in več tekačev - najmlajši je imel manda le 13 let - sicer pa smučarski skakalec. V Tržič, kjer so si lokalni veljaki s sprejemom jasno, nabirali volilne točke,nas je tako prišlo več kot 20, :D :D :D :D :D :D :D :D
tako, da je moral novinar, ki spremlja tek, malce širiti zaslonko na fotoaparatu, da nas je lahko vse noter dal.
Sicer so bili vsi oblečeni v "uradne" majice, le jaz z jasno, uganili ste, sem izkazoval TF pripadnost - po teku sem tudi jaz "nafehtal", tako po Gorenjsko - se razume, eno "tauradno" majčko, tako da, Vanja, žal mi je, ampak nisi več unikatna - ha, ha. :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Skupaj smo tako nabrali cca 10 km, če pa bi vedel, da bo tempo tako lahkoten, bi se Dušanu pridružil še veliko prej. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Popoldne smo tako zaključili, kot se spodobi ( tako ste me naučili v LJ ) v lokalni različici Piramide, kjer je bilo potrebno nadomestiti izgubljeno energijo in tekočino. 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Prijetno je bilo - tako želim tudi vsem, ki se boste odločilo odteči z Dušanom kak kos poti ! :D :D :D :D :D

2xLP
Uporabniški avatar
 tadejk
Tako, končno sem tudi jaz na internetu! Petkov tek z Mravljetom je vsekakor uspel. ko sem prebral članek v Poletu, da niso najbolj navdušeni nad večjimi spremljevalnimi skupinami, me je kar malo odvrnilo. Pa sem vseeno poklical novinarja in se dogovoril, da se dobimo v Pesnici, od koder je do cilja 23km. Spraševal me je po pripravljenosti, ali imam spremstvo,... Kljub vsemu sem ob dogovorjeni uri prispel v Pesnico, kjer sem doživel presenečenje. Vse skupaj smo bili Dušan, hčera, novinar in en policaj. OK, bomo pač bolj skromna zasedba, pa še potihniti se ne bom mogel (nisem preveč socialne tip). Nakar novinar in policaj določita, da jih bom jaz popeljal skozi Maribor po najbojši poti, ki pa je ob 14h v nobenem malo večjem mestu ni. Uf, :oops: :oops: strah me je bilo, da se bom v domačem mestu zgubil, bedak.

Tek je potekal sproščeno, kramljanja ni manjkalo. Ubrala sva tudi eno bližnjico skozi mestni park, kjer sva bila popolnoma sama brez spremstva. Folk je tako čudno gledal, :shock: :shock: ker pač njegov stil teka zahteva, da ga pogledaš. Jaz pa ponosen!!!! 8) 8)

Bilo je super, po 20km so se nama pridružili še lokal patrioti iz Selnice in kljub zapletu s policijo smo prispeli na cilj v predvidenem času.

Seveda sem tudi jaz zavrnil njihovo majčko in tekel v TF majici. :D :D

Mislim, da je bilo to mojih najlepših 23km do sedaj v življenju, izkušnja ,ki je ne pozabiš nikoli. Predvsem pa me je presentil Dušan, saj je ded na mestu, pa saj če toliko teče ne more biti človek slab!! 8) 8)

Tako, toliko o mojem uživanju, podobno želim še ostalim.

Tadej
Uporabniški avatar
 Bajsi
lojzeP napisal/-a: malce širiti zaslonko na fotoaparatu, da nas je lahko vse noter dal.

Helou!
Fotografski popravek: ni širil zaslonke, ampak je skrajševal goriščnico.
Zaslonka daje globinsko ostrino in primernost osvetlitve, goriščnica daje vidno polje oz. daljino/bližino.

Drugače pa čestitke vsem, ki ga boste uspeli spremljati. Meni žal, jutri ne bo uspelo iti z njim na Vršič.
Uporabniški avatar
 Tuareg
Madonca, tudi pira nisem spil do konca, ko že pišem tole kratko poročilce.
Pravkar sem se vrnil iz Kranjske gore, cilja 5. etape teka v Evropo.
Mravljetu sem se pridružil v centru Jesenic, nakar sva do konca mesta tekla sama, kasneje pa so se pridružili še trije in od Mojstrane do Kr.
Gore nas je bilo 5.

Vzdušje enkratno, vreme tudi, v Kr. Gori topel sprejem, skratka dogodek,
ki ne bo šel v pozabo.

Majčka za udeležbo, z avtogramom, bo enkraten spomin na ta dogodek.
Ko se bo teklo iz Evrope, bom poskušal bit tud zraven.

Moram pa reči, da je teh 20 km minilo, kot bi tekli 5 minut. Ko začneš teč,
potegne, potegne, da bi kar tekel in tekel....
Fotografiranja je bilo veliko, sem se priporočil za fotke, pa ko bodo, jih
bom skušal dat tle gor.
Vsak dan pa ravno ne tečem z Mravljetom....
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ha ha, Bajsi, pa si le padu na moj štos - končno eden :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2xLP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA