področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 pegaz
Slonči, a sva midva na liniji al nisva? In to v isti minuti!
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Klaudi je že dobila čestitke, teb, Bajsi, pa vse najboljše in visoko stopnjo okolju prijaznega obnašanja. Kar pomeni: brez preklinjanja, riganja, spanja pod smrekami in nepotrebnega tračarjenja po forumu :lol: :lol: :lol:

na zdravje, Bajsolinko! :wink:

To ne more biti res. Nta ga dejansko poziva, da naj ne spi pod smrekami (?) in da naj ne dela nepotrebnega tračarjenja po forumu.

PA SAJ NA FORUMU JE VSE TRAČARJENJE PREPOTREBNO!!!!

Al pa jest nč več ne vem, no. Angelca, dej se mal zamisli!

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Slonči, a sva midva na liniji al nisva? In to v isti minuti!

8) Eh, kaj naj recem? :) Da sem jaz tvoj post cisto lepo prebral, malo zgorcil in potem odpisal Angelci. ;) Eto, tako je bilo. :D Je pa res, da ima moja kista bios uro na GMT. :) Ponavadi. :)
Ampak, linija je ena boljsa k nobena. :twisted:

lp, oranzni slon inu jusuf ala Islam
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:To ne more biti res. Nta ga dejansko poziva, da naj ne spi pod smrekami (?) in da naj ne dela nepotrebnega tračarjenja po forumu.

8) In kdo to pocne :?: Angelca, ki je pravzaprav kraljica (v zadnjem casu brez kralja, ker se nekaj dpopi) peskovnika :!: Ajajaj, kam gre ta svet. :) Pegaz, ali tole tebi deluje kot znamenje demence? Ali mislis, da je Angelca ogrozena :?:

lp, zaskrbljni orazni slon in jusuf mal Islam
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
8) In kdo to pocne :?: Angelca, ki je pravzaprav kraljica (v zadnjem casu brez kralja, ker se nekaj dpopi) peskovnika :!: Ajajaj, kam gre ta svet. :) Pegaz, ali tole tebi deluje kot znamenje demence? Ali mislis, da je Angelca ogrozena :?:

lp, zaskrbljni orazni slon in jusuf mal Islam

Mah kaka demenca.
Mal je pozabljiva. Preveč štemplnov mora pritisnit tam v službi, se men zdi. Pa vsako jutro zamenat datum na štemplnu. Pri tem se gotovo prav po Marvinovsko nasmehne ironiji usode. Potem pa ga po vogonsko BUMF! pritine na dokument, tako, zanalašč, da bo za drugič vedu. HA!

Ampak mogoooče bo pa kdaj tud kaj v tele naše sralčke napisala.
Če seveda ne bo pozabila.
He he

LL, vaš zvesti birt in oštir Pegaz :)
 Nataša
če mata vidva srakopekca preveč cajta, je tuki pri meni štempl in veliko materiala za štemplanje, jest pa grem na Fidži 8)

gudbaj, sou long, a hepi brd is singing a hepi flu song... :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Angelca napisal/-a: ...snip, snip..... gudbaj, sou long, a hepi brd is singing a hepi flu song...

Joj, Angelca, se jaz bojim, da te na poti ustrelijo, ker te bodo zamenjali z labodom :!: (no labodko)
@Pegaz, dejstvo je, da je nasa Anđelina v nevarnosti. 8) Ne demenca, ne marvin, ne stempelj, ne VOGONI, sibre jo znajo prizemljit. :) Ni danes lahko lepim pticem. :) Evo, samo zato ji ne grem pomagat stempljat tistih kupov papirja in pomembnih dokumentov :!:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
El Jusufo napisal/-a:
Angelca napisal/-a: ...snip, snip..... gudbaj, sou long, a hepi brd is singing a hepi flu song...

@Pegaz, dejstvo je, da je nasa Anđelina v nevarnosti. 8) Ne demenca, ne marvin, ne stempelj, ne VOGONI, sibre jo znajo prizemljit. :) Ni danes lahko lepim pticem. :) Evo, samo zato ji ne grem pomagat stempljat tistih kupov papirja in pomembnih dokumentov :!:

Ja poMOje sam zarad tega. Kr prznej, štemplajne je na drugem mestu gnusnih opravil, takoj za jedenjem vampov.

Angelca se je name obrnila s peticijo da nej jo z Jusufusom ja pustimo pr mer, ker ni prave volje. Kaj naj to pomeni? Ali o tem beremo jutri v Direktu?

No tko. Hepi flu song je uspel in meni je začelo tečt iz nosa. Čestitke.

Lep let (hapčiiih!) Pegaš :)
 Nataša
loh pa preusmerimo interese in glasujemo za najlepšo receptorko v slovenskih toplicah al pa najlepšega kmeta na horjulskem območju al pa najlepšo delavko v zavarovalnici, važn da je lepo! :wink: 8)
 Nataša
pegaz napisal/-a:Angelca se je name obrnila s peticijo da nej jo z Jusufusom ja pustimo pr mer, ker ni prave volje.

tega se pa ne spomnim :roll: to se ti neki ven vlečeš, ker maš predlad*

*flu word za prehlad :wink:
čimprej se pozdrav, kaj bo pa Godada brez tebe?
 Nataša
primus napisal/-a:A ti si že nazaj iz samotnega mlina ???

šc u peskovnik !

ja, pa drgač? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
primus napisal/-a:A ti si že nazaj iz samotnega mlina ???
šc u peskovnik !

No, končno spet ena inteligentna debata na tem TF!
Sam še Tamy pa Dpop bi lahk kej napisala.
(Dobri stari časi PRESS)

LL, PeGAS!
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:to se ti neki ven vlečeš, ker maš predlad*
*flu word za prehlad :wink:
čimprej se pozdrav, kaj bo pa Godada brez tebe?

Predlada je kodec.
Zdaj zabo te radmitljam, gdaj bob ladko tel zbet dett.
Hb.

Abpak lepo od tebe, da mitlid dabe.

(ni rot13, ampak ap-čih PRESS)

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Ja poMOje sam zarad tega. Kr prznej, štemplajne je na drugem mestu gnusnih opravil, takoj za jedenjem vampov.

Joj, pegaz si mi pa luste naredu zdele. :) Mater bi pasali eni 0.3 vampi pa en 0.5 pir. :) Juhu! Da je delo packasto, uzitki pa neizmerni pa tako vemo. :D Kajne?

lp, orazni Jusuf al slon :?:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:
primulus napisal/-a:A ti si že nazaj iz samotnega mlina ???

šc u peskovnik !

Na, drek, spet so mi ene flauze usle! N'ta od kdaj pa ti zivis v samotnem mlinu :?: Dej, mal tole razloz men, ki zivim v hosti in nimam pojma kaj se dogaja. :)
@primulus, pa sej nismo nikol sploh sli iz peskovnika. Kaj nas sedaj nazaj podis, ce smo pa skoz tukaj :?:

lp, Islam al slon al Jusuf :?:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA