področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:loh pa preusmerimo interese in glasujemo za najlepšo receptorko v slovenskih toplicah al pa najlepšega kmeta na horjulskem območju al pa najlepšo delavko v zavarovalnici, važn da je lepo! :wink: 8)

Joj, kaj imas ti novih poklicev, pa povsod bi bila rada izvojena. ;) N'ta, se ti ne zdi, da malo pretiravas :?:

lp, orazni_slon pa cist mal Jusuf al Islam
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Nataša napisal/-a:loh pa preusmerimo interese in glasujemo za najlepšo receptorko v slovenskih toplicah al pa najlepšega kmeta na horjulskem območju al pa najlepšo delavko v zavarovalnici, važn da je lepo! :wink: 8)

Joj, kaj imas ti novih poklicev, pa povsod bi bila rada izvojena. ;) N'ta, se ti ne zdi, da malo pretiravas :?:

lp, orazni_slon pa cist mal Jusuf al Islam

Dragi moj Slovon von Otto,

Ntica je pac rojena zmagovalka. Po mojem bi zmagala tud na razpisu za najbolj junasko krotilko smetanovih tort. Edino tisto o horjulskem obmocju mi ni cisto jasno, mogoce je samo zavarivanje protivnika).

Se en pies- "Pa drgac?" je pa hendsejking protokol med Primusom in Nto, ki izvira se iz pradavnine, ko so se srecevali jamski koliscarji iz Vrhnike in Kamnika, se prijateljsko butnili z mocugami po beticah, in potem se vprasali po zdravju. To je v genih, vec ne bomo zvedli od njiju.

Evo, ostalo pa v kratkem porocilu u Hlevcku.

Леп лет ин прав присрцен поздрав всем,
Надвојвода Пегаз :)
 Nataša
pegaz napisal/-a:Ntica je pac rojena zmagovalka. Po mojem bi zmagala tud na razpisu za najbolj junasko krotilko smetanovih tort

ne bi nič zmagovala, bi glasovala. je tako zabavno. not. kot mučenje s soft cushions pa sedenje na comfy fotelju :lol:

sicer pa: PEGAZ se poslovi, porabi pol škatle palome za to, napiše gudbaj souloung, mi si oddahnemo in evo ga! naslednji dan že spet on, tokrat v cirilici :lol: in potem HA! še trenutek predtem na ohridu, zdaj že spet na pst.

je res samo eden? kje skriva njegov zlobni dvojček? in zakaj je poldi rekel pišuka namesto hrabrega miška? :shock:

to be continued...

p.s. ej, tukalica2, a ni ironično, da pišem ravn v TO temo? :lol: :lol: (interne PRESS)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Angelca napisal/-a: sicer pa: PEGAZ se poslovi, porabi pol škatle palome za to, napiše gudbaj souloung, mi si oddahnemo in evo ga! naslednji dan že spet on, tokrat v cirilici :lol: in potem HA! še trenutek predtem na ohridu, zdaj že spet na pst.
je res samo eden? kje skriva njegov zlobni dvojček? in zakaj je poldi rekel pišuka namesto hrabrega miška? :shock:

Eh, Angelca, otrok nesrecni, ..(in vsi ostali prilastki).., se vidi da ne spremljas razvoja tehnologije. ( :shock: Hmm, kdo to rece. Zival, ki zivi v gozdu. Hmm :!: ) Danasnje prehajanje iz stanja zdravja in nazaj je tako kot vse ostalo tudi postalo digitalno. Ali si ali pa nisi. Bolan ali pa zdrav. (đes bre bolan) Vmes ni nic in nas tudi ne zanima. :)
8) No, o teleportacijah si pa lahko ze vse zvedla v Vesolskih kroglah in podobnih poljudno-znanstvenih oddajah in se ti ni treba cudit, kako mu ratujejo taki skoki. :D Skratka, sramuj se svoje nevednosti. :)
O hudobnih bratih dvojckih, hrabrem misku in polenti bom govoril pa drugic. :)

Angelca napisal/-a:p.s. ej, tukalica2, a ni ironično, da pišem ravn v TO temo? :lol: :lol: (interne PRESS)

:) Ja, kateri ima drisko? ;) 1 ali 2? :D
Pa se odgovor. Verjetno 2, ker ne vrjamem, da imas kahko pri racunalniku. :)
lp, Islam de Jusuf
Nazadnje spremenil oranzni_slon, dne 02 Mar 2006, 15:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
INOT v eni resni temi takole zemljepisno zablodi \":)\" napisal/-a:Včeraj sem bil slučajno v LJ in to na Fužinah pa sem našel še tolk časa,da sem odtekel eno slabo urco od Zavoda za varstvo pri delu pa prek Save po Hruševski cesti in Litijski cesti do Kodeljevega in nazaj.

Eh, INOT, dusa izgubljena, tisto je Ljubljanica. :)

lp, Jusf del Islam (nisam ja od avde PRESS) :D
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Ja, kateri ima drisko? ;) 1 ali 2? :D

hja,tkole bom rekla, na miljonarju ne bi dobil niti 10.000 SIT! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
mah kje, še jurja ne (1k post PRESS) :D :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Tukalici,
Na tale vajin dvojni post lahko recem samo:
HAAAAA HAAAAA HAAAAAAAA!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

(ne puli se "za doto, ki je nima miljonarka" PRESS)

Howgh.
Pegaz :)
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Draga Angelca! Mene pa zanima ali si ti morda se v oni fazi, ko ne ves ali bi fanta, ki ti je vsec ugriznila ali pa bi mu privoscila lubcka Question Drugo vprasanje je ali ti tvoja tukalica2 ne poje vse hrane in ti nekoliko stradas zaradi tega Question Tretje vprasanej je ali si ze pozabila kje je peskovnik, ti kraljica peskovnika

1. Miha se ne pritožuje nad ničemer od naštetega 8)
2. Moja tukalica premalo je. Jest pa preveč. Se pa nekak zbalansirava.
3. se mogoče v peskovnik piše, če človek rabi sotekače za trojko? ne, se ne. tko da ti z metlo preganjej koga drugega. hmmm, takoj mi pade primeren kandidat na pamet... :lol:

pa ne zapostavljaj romi barvic, medtem ko čvekaš po forumu in oblajaš vse po vrsti...draga klaudi...draga žuža...draga angelca...dear johhnnn, dear johnnnnn.... :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Ja, kateri ima drisko? ;) 1 ali 2? :D

hja,tkole bom rekla, na miljonarju ne bi dobil niti 10.000 SIT! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8) Zna bit cist res. :D Pa se oddaja bi sla kvragu, ker bi jo totalno spridil. :) (pokvarjenjak PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
pegaz napisal/-a:Tukalici,
Na tale vajin dvojni post lahko recem samo:
HAAAAA HAAAAA HAAAAAAAA!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

(ne puli se "za doto, ki je nima miljonarka" PRESS)

Howgh.
Pegaz :)

:D Oh, boh, Pegaz, nehaj. :) :D Tole je cist prevec. ;) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Angelika napisal/-a:1. Miha se ne pritožuje nad ničemer od naštetega 8)

8) Kje se pa upa :?: Ga prec N'ta pa Bajsi za usesa potegneta. :) Sploh si pa hotela mareta pogrist :!:
Angelca napisal/-a:2. Moja tukalica premalo je. Jest pa preveč. Se pa nekak zbalansirava.

Ajoj, nisem jaz ravno preprican. Vsakic, ko te vidim si bolj kumrn knedlcek. :) Se dobro da je zunaj zima in se moras velik oblect. ;) :D
Angela napisal/-a:3. se mogoče v peskovnik piše, če človek rabi sotekače za trojko? ne, se ne. tko da ti z metlo preganjej koga drugega. hmmm, takoj mi pade primeren kandidat na pamet... :lol:

pa ne zapostavljaj romi barvic, medtem ko čvekaš po forumu in oblajaš vse po vrsti...draga klaudi...draga žuža...draga angelca...dear johhnnn, dear johnnnnn.... :lol:

8) Ja, ja, saj vem, da te samo fousija daje, ker sem te sele tretjo omenil. :) Za sotekaca na 28 odpres posebno temo pa je reseno ali pa vsaj ne izzivas nizkih strasti. :)
Moje romi barvice so zelo vesele, da jih pustim malo primiru, ker me imajo ze pouhen rocaj. :) Jutranji ICS pa je v meni ob vstopu v jazbino povzrocil nekoliko dear johan obcutka. Ampak ta je samo zacasen. :) (flauze PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

:twisted: Koncno sem se resil na svoje izpod okrilja tega oranznega slona. :D Jesssss. Svoboda. :) Zdej pa hitro trenirat, da ne bom crknil na Krasu. :) In pa na trojkah. :D

lp, Jusuf (alter ego) :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Vlajko napisal/-a:Še dva nicka si odpri in boš tak kot bivše Predsedstvo SFRJ, ko je imela Srbija kar 4 od 8 možnih glasov. :lol:

:twisted: Vlajko, bistvena razlika med menoj in Srbijo je, da sam spadam med islamske fundamentaliste. ;) Strasnega sovraga (svinje, alkohol, itd... da ne nabrajam) unicujem na vsakem koraku in ob vseh priloznostih. :)
Kar se tice anket je pa tako, da imam ravno nasprotno stalisce od oranznega slona in se tako najina glasova med seboj iznicita. :D

Naslednje vprasanje?

lp, Jusuf :twisted:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA