področje za debato o tekaški literaturi na splošno ter za predstavitve knjig v slovenskem in tujih jezikih. pa še seciranje njih vsebine ...
 Marko M
Pošiljam linke za Dnevnik tekača v PDF obliki, tretja številka izide konec februarja in bo na voljo brezplačno na 45 prodajnih mestih športne opreme v Sloveniji (Tomas sport, Sport 2000, Hervis, Intersport).

www.osebnitrener.com

Kritike in pohvale dobrodošle..lahko tudi tu.

LP marko
Uporabniški avatar
 miro
Marko jaz imam obe knjižici doma , lahko ju samo pohvalim , samo mogoče je malo presplošna , nekateri želimo več , čeprav verjamem , da je to tudi odvisno od "želja" sponzorjev oziroma naročnikov.
Težko že čakam tretji del!
Lp
Miro
 Marko M
zdravo, ma niti ni odvisno od sponzorjev, naročnikov..ampak od avtorjev, so pa mnenja deljena, eni pravijo, da bi radi več splošnih informacij, drugi pa da bi radi še več strokovnih člankov. Se bom potrudil kot urednik in poskušal objaviti še več člankov in tem, ki jih pri nas še niste brali. Mogoče se zna zgoditi, da bomo v aprilu imeli tekaški kamp na slovenskem primorju. Trase za tek že gledam... predavatelje imam... samo še dober hotel in dobra hra.. družba bo pa itak super.
Drugače pa hvala za odgovor.
LP Marko
Uporabniški avatar
 meduza
Se strinjam z Miro-tom.
Zadeva je presplosna.
Posamezna področja morajo biti obdelana celovito.

Tekaski kamp - zanimivo
upam, da bo cenovno ugodno
Uporabniški avatar
 miro
Marko , ali je že izšla tretja knjižica?
Lp
Miro
 Marko M
v pripravi je! upam, da do 15. marca... no moral bi izziti. bo pa zelo zanimiva... nad drugo številko nisem bil ravno navdušen..ampak tale tretja bo pa bomba...
lp m
 nova
Meni se pa celo zdi, da so clanki precej zahtevni. Sem namrec sele zacetnica, tako da naj tudi za nas ostane nekaj 'splosnih' tem.
LP.
Uporabniški avatar
 Staša
Ej, Marko, a bi pri tvojem opisu lahko kot kraj pisalo tudi Idrija? A si ti? :D
No, lep pozdrav, lepo te je videti! :D

PS: Dnevnik bom tudi skrbno prebrala. (da ne zaidem s teme) ;)
 Marko M
ja kraj pe že nekaj let...ljubljana...
lp m
Uporabniški avatar
 MihaPR
ja, smo se vidl v četrtek na viču dopoldan :)
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj,

hvala, Marko, dnevnik sem prejela po pošti včeraj. Danes navsezgodaj je bil že branje na vlaku (nisem zaspala, kar je prvi spodbuden znak... ;) ).

Zdi se mi super ideja, članki so zanimivi, resda dokaj splošni, vendar pričakujem, da se bodo razvijali v podrobnosti v naslednjih številkah. Ker se imenuje "dnevnik tekača" bi bilo morda na mestu dodati še mušter za dejanski dnevnik, kamor lahko vpisuješ svoja opažanja na treningih (o opisanih tematikah, denimo dnevnik vaj moči, pa dnevnik teka...).

Natančneje prav veliko še nisem brala, so pa vsekakor bolj zanimive ožje teme iz problemskega vidika.

Tvoj članek, Razvoj moči, je denimo eden boljših po mojem okusu - dovolj celosten (opis+slike), da se naučiš nekaj novega, nekaj skic pogrešam pri članku o raztezanju.

Pri rubriki Kako določiti okvirni čas maratona so navedeni izračuni za tek na 42 od 1h56' do 2h48'... po moje so te knjižive namenjene bolj počasnim ;)

Sicer pa super ideja! Le tako naprej! :D Tudi urejen je zelo lepo, bravo sošolka Marjanca! ;)

PS: Komaj čakam, da se spet vsedem na vlak in zopet kaj preberem :D
 mecajek
Jaz sem pa iskala Dnevnik tekača v Hervisu v Celju, pa me je prodajalka samo čudno gledala in nič vedela o tem, da naj bi pri njih to imeli.
Kje v Celju je možno to dobiti?

lp
 Marko M
bom preveril distribucijo in objavil točen spisek podajaln, kjer bo dnevnik na voljo. čez 10 dni nova tretja številka.
lp m
 Zdravko C
Jaz sem pa iskala Dnevnik tekača v Hervisu v Celju, pa me je prodajalka samo čudno gledala in nič vedela o tem, da naj bi pri njih to imeli.

Čuj, Hervis v Mariboru zagotovo še ima dnevnik II. :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA