prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Angelca napisal/-a:Klaudi je že oddana, Slonči, ti samo išči dalje pa vso srečo :wink: :lol:

8) Pa dobro, saj vem, da je oddana, ampak za trojke bi si jo pa za eno urco 'sposodil'. :D Obljubim, da jo vrnem popolnoma nedotaknjeno nazaj. :) No, mogoce malo blatno, ce bo zelo dezevalo tisti teden po prvem maju. :D

lp, oranzni slon

p.s.: Sploh pa Angelca ali ni Klaudi polnoletna in ne rabi skrbnice :?: :D
 Nataša
Oddana je za trojke! :roll: in to za 28 km. Jao, preden temu človeku kej dopoveš... :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Oddana je za trojke! :roll: in to za 28 km. Jao, preden temu človeku kej dopoveš... :lol:

Draga N'ta, jaz sem danes prebral, da ti pravzaprav nikoli nisi cisto pri sebi (morda si bolj pri tebi) in bom zato kar na Klaudi pocakal, da rece kako je s sanjami. :) :) 8) Bo verjetno tako najbolj prav, ane Angelinca :?:
8) Draga dekleta in zene TF! Nic cvikat Nto. Preverjno ne grize. :) Oranzni slon in pa Jusuf sta pa itak okolju prjazni zvauki. :) (samoreklama PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 klaudi
Oranžni slon napisal/-a:Pa dobro, saj vem, da je oddana, ampak za trojke bi si jo pa za eno urco 'sposodil'

Slonči, ti bi me vrnu čist ocufano, umazano, napol crknjeno in to prej kot v eni uri (0.59.59).

Sicet je pa Nta tud že oddana, sam še mal čekira kakšno je povpraševanje :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
klaudi napisal/-a:Slonči, ti bi me vrnu čist ocufano, umazano, napol crknjeno in to prej kot v eni uri (0.59.59).

Ma ne, ne, Klaudi. To so ciste izmisljotine. Vrnil bi te prav cedno, nasmejano in sploh srecno, da je vse skupaj trajalo samo eno uro. :) A si ti sploh predstavljas koliko casa te bodo matrali na 28km? Po tistem bos pa res ofucana, umazana do brade in komaj ziva. :) :D Saj ves da je 16km se pred vzponom na Urha :?: :twisted:
klaudi napisal/-a:Sicet je pa Nta tud že oddana, sam še mal čekira kakšno je povpraševanje :)

8) :twisted: :D Eh, kaj cmo. Menda je ze prav tako. :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
Slovon von Otto napisal/-a:Pozdrav!
klaudi napisal/-a:Slonči, ti bi me vrnu čist ocufano, umazano, napol crknjeno in to prej kot v eni uri (0.59.59).

Ma ne, ne, Klaudi. To so ciste izmisljotine. Vrnil bi te prav cedno, nasmejano in sploh srecno, da je vse skupaj trajalo samo eno uro. :) A si ti sploh predstavljas koliko casa te bodo matrali na 28km? Po tistem bos pa res ofucana, umazana do brade in komaj ziva. :) :D Saj ves da je 16km se pred vzponom na Urha :?: :twisted:

Nimaš pojma!
Sv. Klaudi je na najbolj blatnem teku okoli Bohinjskega jezera po 10 km prav po biblijsko prišla na cilj v brezmadežno belih nikicah. Če to ni čudež pol pa jest nč ne rečem.
;)
Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
pegaz napisal/-a:Nimaš pojma!
Sv. Klaudi je na najbolj blatnem teku okoli Bohinjskega jezera po 10 km prav po biblijsko prišla na cilj v brezmadežno belih nikicah. Če to ni čudež pol pa jest nč ne rečem.
;)

8) he, he, ja, ampak to je bilo po 10km. :twisted: Po 28km pa jaz malo dvomim v brezmadeznost. :) :D Mislim, da je 12 tista zgornja meja do kjer Sv. Klaudi se lahko hodi po vodi in se ne zmoci. :)

lp, oranzni slon
p.s.: Seveda dopuscam tudi moznost, da zivim v zmoti. :)
Uporabniški avatar
 klaudi
:roll: Joj, Pegaz!! :roll:
Zihr me bo kdo zdej na trojkah po nesreči spotaknu, da vidmo pol kolk sem imuna na svijarijo.
Uporabniški avatar
 pegaz
klaudi napisal/-a::roll: Joj, Pegaz!! :roll:
Zihr me bo kdo zdej na trojkah po nesreči spotaknu, da vidmo pol kolk sem imuna na svijarijo.

Slonatov Ata, drž Jusufa na ketni, da mu ne bodo kake take lumparije po glavi hodile! Če ne druzga, že zato, da potrdi t(s)vojo teorijo o mejnih km...

Klaudi, no fir, mi kavalirji te bomo zmeri branili pred mlakužami in oblatji (plašč v lužo za damo PRESS)!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
He, he, :twisted:
pegaz napisal/-a:Slonatov Ata, drž Jusufa na ketni, da mu ne bodo kake take lumparije po glavi hodile! Če ne druzga, že zato, da potrdi t(s)vojo teorijo o mejnih km...

8) Prepozno :!: :twisted:
Draga Klaudi, nic se bat. Noben te ne bo spotaknil. Evo, obljubim. Se posebej bom lahko obljubo drzal, ce bomo skupaj grizli kilometre. Ampak ves, jaz ne zmorem 28km. :)

lp, Jusuf :twisted:
Uporabniški avatar
 klaudi
hehe, dejmo še mal smetit, da vidmo kje je meja, preden te naženejo v peskovnik :twisted:
 marjan
Zdaj pa zelo resna stvar. :D

Doma imam osebo (žena pres...), ki bi bila sposobna teči okoli 1 ure. Že tri dni jo hecam, da reši čast TF, vendar s polovičnim uspehom. Včeraj je že rekla, da če res nobene ne bo, potem pa gre. :)

Namenite ji torej spodbudne besede, da je ne boste "tepli", če ji slučajno ne uspe. :wink:

Trojkarski pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
marjan napisal/-a:Zdaj pa zelo resna stvar. :D
Doma imam osebo (žena pres...), ki bi bila sposobna teči okoli 1 ure. Že tri dni jo hecam, da reši čast TF, vendar s polovičnim uspehom. Včeraj je že rekla, da če res nobene ne bo, potem pa gre. :)
Namenite ji torej spodbudne besede, da je ne boste "tepli", če ji slučajno ne uspe. :wink:

8) Evo, Marjan, jaz osebno se zelo strinjam s slonom, ki je na zacetku te teme povedal, da ne bo nobena katastrofa, ce se zadeva ne posreci. :) Zelja je in cas za pripravo tudi. :) Ergo, naj se tvoja najdrazja ne ustrasi moje slikice in naj se pogumno prijavi. :) Obljubim, da jo varno pripeljem v Ljubljano do cilja. :) :twisted: Kdor koli je kdaj nastopil na kaksni tekmi ve, da se mora zlozit skupaj veliko stvari za uspeh. Pri trojkah je to se vecja loterija. Ampak v temu je car. :)
:) Skratka, Marjan zelo sem vesel, da si 'zaspecal' zeno, da hitro tece. :) :D Upam, da ne bo prevec huda. ;) No, malo ze mora bit, ce ne drugega zaradi figure, kot bi rekli primorci. :)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 Staša
Jusuf napisal/-a:...Ergo, naj se tvoja najdrazja ne ustrasi moje slikice in naj se pogumno prijavi. :) Obljubim, da jo varno pripeljem v Ljubljano do cilja. :) :twisted:

:shock: Da ne bo Simona VAJU srečno privlekla do konca... kakor se sliši o njej, je hardička! :D Ona menda tako za šalo steče, če je jasna noč, na Triglav, pa take... :shock:

Dajmo, Simona!!! :D
 Nataša
Ja, Jusuf, po moje si tudi malo nasrkal, ko takole pokroviteljsko razkazuješ mišice pred Simono, na koncu te bo pa ona štuporamo prinesla v cilj :lol:

Očitno ti oranžni res nič ne pove, saj je že dolgo znano, da je Simona ena od največjih hardičk na forumu, Marjan pa njen zvesti piarovec :wink:
Nazadnje spremenil Nataša, dne 08 Mar 2006, 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA