Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hojla, se še spomnite, kako je bilo lani na sicer 16. a v bistvu 1. umaškem polmaratonu po dolgoletnem premoru. domača ekipa kapetana Predraga Živkovića iz Maraton kluba Umag nam je pripravila nepozaben tek s še bolj nepozabnim tuširanjem po njem :)

gremo letos spet? več si preberite tu :arrow:

osnove: tek bo 13. maja ob 17h, dolžina je okoli 23 km, proga pa prijetno razgibana.

Predrag, boš napisal kaj več? vabljen :)

lanski vtisi in [url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=470]fotke

Slika
[/url]
Uporabniški avatar
 tini
Lansko leto je bil to zelo lep sportni vikend.
Tako, da ni razloga, da zadeve tudi letos ne bi ponovili :) .
lptini
 SamoZ
Škoda, da tek ni med prvomajskimi počitnicami, ko bom na morju :cry:
3/4 trase poteka po moji standardni počitniški jutranji trasi, zato bi se teka zelo rad udeležil :?
Če gre kdo v Umag samo na tek in nazaj se priporočam za prevoz 8)
Uporabniški avatar
 vanja
Tole pa res odlično izgleda! :D Sploh ko berem lanske vtise in gledam slike...
Če se bo le dalo, greva! Imam že plan za cel podaljšan vikend (se mi zdi škoda iti v Istro brez obiska Dvigrada...) :P
Uporabniški avatar
 potepinko68
Jaz bi šel na minimaraton 10 km.

lp,
potepinko
Uporabniški avatar
 lojzeP
seveda grem(o) 8)
Uporabniški avatar
 5rca
:oops:

sem si drugače predstavljala :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 marathon95
ero napisal/-a:takšnim:

Slika

Nekaj ovakvog mogu dogovoriti samo najspretniji organizatori :cast1:
Uporabniški avatar
 predrag
:D Po lanjskom tuširanju spet vas vabimo na naš tek, in upamo da tuširanje lahko spremenite v kopanje v morju.

posjetite ažuriranu stranicu polumaratona Umag
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

koti vidite, nam je direktorja umaškega polmaratona končno uspelo spraviti na forum :) Predrag, doborodošel!

zadnje tri dni smo bili Pia, Tobi in jaz na pripravah na umaški polmaraton, seveda spet v bungalovčkih v Stella Marisu. v ponedeljek zvečer sva s Pio šla na krajši ogled proge:
Slika

včeraj zjutraj sva se šla intervale na makadamski cesti za nogometnim igriščem:
Slika

popoldne pa naju je Predrag peljal na pravi tek za dušo. od Kanegre smo šli po makadamski poti proti Plovaniji, vmes uživali v razgledu na celoten Piranski zaliv, nabirali šparglje, tekli nazdol do solin, grizli klanec nazaj gor, pa na parencano skoraj do meje, nazaj do ceste, dol do morja do kampa v kanegri in spet gor skozi vas na izhodišče. res pravi užitek. Predrag, hvala!
Slika

ne pozabite:

- prenočišče v bungalovih Stella Maris je 80 kun na noč po osebi. na recepciji recite, da ste prišli na polmaraton v Umag

- med drugim je v razpisu tudi priznanje za najbolj številčno ekipo. konkurenca bo huda - avtobus iz Varaždina in bojda tudi iz Italije. koliko TFjevcev se nas bo zbralo?

- v tem vikendu (12. in 13. maj) je v avtokampu Stella Maris tudi bajkerski zbor z dvema koncertoma. prvi večer Psihomodo pop in v soboto Let 3. razlog več, da pridete in ostanete ves vikend
Uporabniški avatar
 tini
ero napisal/-a:
popoldne pa naju je Predrag peljal na pravi tek za dušo. od Kanegre smo šli po makadamski poti proti Plovaniji, vmes uživali v razgledu na celoten Piranski zaliv, nabirali šparglje, tekli nazdol do solin, grizli klanec nazaj gor, pa na parencano skoraj do meje, nazaj do ceste, dol do morja do kampa v kanegri in spet gor skozi vas na izhodišče. res pravi užitek. Predrag, hvala!

Poznam traso. Se vecji uzitek jo je teci sredi poletja, in to opoldne.
A ne, Presidente :) !

lptini
Uporabniški avatar
 predrag
:rol:
Je to je tkzv. ANTICELULIT PROGRAM, res švicnato!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA