prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 miro
Ja Simona je bila ena najboljših , če ne celo najboljša gorska tekačica, ko je še aktivno tekla, sedaj je ne opazim več. Slonček težka bo zate.
Lp Miro
 marjan
miro napisal/-a:Ja Simona je bila ena najboljših , če ne celo najboljša gorska tekačica, ko je še aktivno tekla, sedaj je ne opazim več. Slonček težka bo zate.

Pomota, verjetno si mislil Uršo Trobec ali Marijo Trobec. Res, da imamo enak priimek, vendar je Simona le rekreativka.

Piarovski pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Staša napisal/-a: :shock: Da ne bo Simona VAJU srečno privlekla do konca... kakor se sliši o njej, je hardička! :D Ona menda tako za šalo steče, če je jasna noč, na Triglav, pa take... :shock:

8) Draga Staska, meni je sakramensko vseeno, ce me prinesejo na Preserca. :D Oranzni slon je lepo povedal, da je ideja zbrati sest ljudi (3:3) in teden dni pred trojkami sestavit trojki enakohitrih. :) Iz povedanega sledi, da sta poleg Simone (ce se bo seveda odlocila za) prosit vsaj se dve zenski mest. ;) Ali se prijavis :?:

lp, Jusuf :twisted:

p.s.: Kako je ze rekla ona kvartopisko razpolozena bomba? Denar na mizo ali pa jezik za zobe :!: :D :twisted:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Nataša napisal/-a:Ja, Jusuf, po moje si tudi malo nasrkal, ko takole pokroviteljsko razkazuješ mišice pred Simono, na koncu te bo pa ona štuporamo prinesla v cilj :lol:

Draga Angelca, ne se trest zame. ;) :D Mogoce je pa v moji naravi, da rad nasrkam. :D Stuparamo me pa tudi ze dolgo niso nosili in bi bil tega jako vesel. :P Kolikor se spomnim je vredu obcutek. :D :twisted:

Uporabniški avatar
 Staša
Jusuf napisal/-a: Oranzni slon je lepo povedal, da je ideja zbrati sest ljudi (3:3) in teden dni pred trojkami sestavit trojki enakohitrih. :) Iz povedanega sledi, da sta poleg Simone (ce se bo seveda odlocila za) prosit vsaj se dve zenski mest. ;) Ali se prijavis :?:
:

Ne, k me niste prve vprašali. (un smajli, k ga je mela včasih nataša, k je mal užaljen...sej pravm, nimaš kej)

PS: Pingo teki mene ne zanimajo :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Očitno ti oranžni res nič ne pove, saj je že dolgo znano, da je Simona ena od največjih hardičk na forumu, Marjan pa njen zvesti piarovec :wink:

8) Angelca, pa kaj naj mu jaz govorim, ce tako ali tako sam zivim v hosti in sploh ne vem kaj se dogaja :?: Da bo veselo tako ali tako ve, da se bo dihalo na skrge tudi, da bo blatno in spolzko je ze tako navada in ne bo nic novega, da so klanci pa tudi ni nekaj kar bi presenecalo... Skratka, trojka mora skupaj skozi cilj in to je vse kar steje. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
miro napisal/-a:... Slonček težka bo zate.

8) He, he, Miro pa saj ne bom tekmoval s Simono ampak bo trojka tekmovala z drugimi trojkami. :) In verjetno se ne motim, da tudi tvoji nasprotniki niso nikoli bili lahki pa ti to ni vzelo poguma. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Staša napisal/-a:Ne, k me niste prve vprašali. (un smajli, k ga je mela včasih nataša, k je mal užaljen...sej pravm, nimaš kej)
PS: Pingo teki mene ne zanimajo :lol:

8) Staska, na zacetku tele teme lepo pise, da se zbirajo prijave in 'ko voli nek izvoli'. ;) :P :D (Vsi enakopravin PRESS) Vse ostalo so izgovori, za te pa vemo kam pasejo. :) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!

Eh, kaj naj recem, malo snega zapade, pa ze vse zanimaje splahne. :) Pa, dobro dekleta in zene ali je res ni med vami junakinje, ki bi trojko pogumno peljala v klanec :?: Haloooo :?: Slon je pa sanjal o dveh trojkah. ;) Mislim, da bo kar srecen, ce bo 'spljoh' sestavil kaksno. :) :twisted:

Uporabniški avatar
 pegaz
@Jusufus: Takla mamo, kanedele. :roll:
Ne sekiraj se, jutri bo posijalo sonce in svet bo spet lep :)

@Mesečina: Včasih je pa fajn it na kak pingo tek pa se mal prešvicat, pa čeprav ne pade lih kolajna. He he

LL, Pegaz :)
 marjan
Hoj

Simona sporoča, da se bo zagotovo udeležila trojk. :D

Prednost pa da drugim dekletom, če se bodo na vsak način želele spustiti pod 1 uro, kar ona seveda ne zagotavlja, se pa bo potrudila. :wink:

Marjan
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
marjan napisal/-a:Simona sporoča, da se bo zagotovo udeležila trojk. :D

Hvala Simona in Marjan. :) Koncno nekaj svetlega na ta tumurn dan. ;) :D

lp, ornazni slon

p.s.: Jusuf bo pa sploh vesel. :D
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Jusuf bo pa sploh vesel. :D

8) Ja, blazno :!: Drage clanice in clani TF ter vsi, ki samo berete tale forum. V veliko veselje bi mi bilo, ce bi se zbralo sest ljudi z enako mislijo, da se da kratke trojke spravit skozi v 59:59. Prijave gredo lahko tudi na ZS, ce se vam ne zdi javno izpostavljat. Obljubim, da tudi oranznemu slonu ne povem :!: :) :D Skratka, ne se dat toliko prosit. :)

lp, Jusuf
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Oli R napisal/-a:Ali se tukaj zmenimo za treninge po trasi trojk ali kje drugje?

No, dejansko je tale tema posvecena tistemu kar pise v prvem sporocilu. :) Lahko se pa tudi dogovorite za skupne treninge. Eto, nekako tako naj bi bilo. :)

lp, oranzni slon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA