področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

andrej2006
Da obujete tudi svojega jeklenega konjička in ne samo sebe, to lahko kar zelo ugodno storite na www.POCENIGUME.si , pa še dostava je zastonj za kar drugi računajo! :D

LP Andrej
 Obivankenobi
Mogoče res fajn zadeva za jeklene konjičke :roll: , ampak drugače pa mislim, da tole ne spada na Tekaški Forum :nono: :cenz:, ker drugače bi jaz pa kdo drug imel verjetno marsikaj za prodat, kar nima veze z tekom! :twisted: :oops: :P

Tole je moje skromno mnenje! :wink:

p.s.: Prodam CD menjalec, ugodno, malo rabljen.... :lol:
Uporabniški avatar
 lunca
Ah, Obivankenobi, ti pa tud nč ne razumeš :nono: - se je pa ja treba na tek tud pripeljat, ne :idea:

P.S.
Prodam aparat za kavo, ugodno, malo rabljen... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sebično se vzdržim ocene, a to paše sem ali ne. :twisted: (Saj kupujem letne gume Press) :wink:

By the way, andrej2006, a tudi ti nudiš članom Tekaškega foruma dodatni 20% popust kot je to že v ustaljeni praksi tukaj. :roll: :D :wink:
 andrej2006
Žal ne gre 20 % odstotni popust saj so cene že tako nizke da pač nižje ne gre...

LP Andrej
 Nataša
preden postanemo bolšjak, še na hitr objavm, da pridem pokosit travo na dom, zlikam staro mamo in delam umetniške skulpture kristine aguiljere iz starih sveč.

:wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest bi skulpturo,ampak a znas se od koga drugega!Sej ti pa das 20%popusta ane? :roll: Gume bi takoj kupu,ampak skoda da nimam avta! :bum:
P.S.
Prodam malo rabljen(no ja) ironicen nasmesek,ponujam celo 20%popusta,je pa potrebno malo treninga! :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:preden postanemo bolšjak, še na hitr objavm, da pridem pokosit travo na dom, zlikam staro mamo in delam umetniške skulpture kristine aguiljere iz starih sveč.

:wink:

Jest bi tud kristino agulero, ampak brez skulpture, to lahk obdržiš.
pa če je oblečena v ironičen nasmešek al pa ne, z gumami al brez, s popustom al pa ne, pa če prinese avtomat za kavo bo tud OK.
(vertikalno branje PRESS)
Uporabniški avatar
 Heartless
najbol smeh objava na forumu....svaka ti cast andro06......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA