prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

NIKITA
Hoj,
Zelo bi bila vesela, če bi si nekdo od Šmarnogorcov utrgal urco časa in me popeljal po tej progi, saj sem na žalost soboto preživela delavno in se nisem mogla ogledati proge.
Najboljša varianta za ogled proge bi mi bila sobota ali nedelja zjutraj, alternativa mi je tudi od ponedeljka do četrtka po četri uri popoldan.
Čakam ponudbe
 hribovc
Verjetno bo največ ponudb za zvečer :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
hribovc napisal/-a:Verjetno bo največ ponudb za zvečer :wink:

:lol: :cast: :rol: :cast1:
Ponudbe sledijo po oglasih!
ČAO!
 NIKITA
Hvala tekači. Vaše ponudbe niso vredne komentarja. Malo resnosti prosim.
Uporabniški avatar
 žine
hoj,
ves potek proge je podrobno razviden na strani http://www.smarnagora.com/content/view/32/72/. Škoda ker nisi mogla zraven ko je bila tekma, ker je bilo vse skupaj veličastno in vreme optimalno :D Lahko se zmenimo za trening po trasi - za kakšen od naslednjih torkov....čeprav je sezona gorskih tekov potihoma zaključena.
lpŽ
 aleksander
No sezona ni še povsem zaključena, ker je ostal še zadnji gorski tek za primorski pokal in sicer 19.11.05 bo tek pod Krn :wink:

Se vidimo

LP
Uporabniški avatar
 žine
jep,
Aleksander, popolnoma res. Premotila me je Palmanova z obeti za PB na polovički, tako da žal izpuščam Krn in upam da bo dirka tudi v naslednji sezoni!
lpŽ
 HITRI
Mene zanima ali bi se mi kdo pridružil ob torkovih popoldanskih tekih okoli 17 ure pri teku na šmarno goro. Dobili se bi na peskah al na koreninah.
 plezalka
Jaz bi se z veseljem pridružila, ponavadi tečem čez peske, moj najboljši čas pa je 23:28s, se vidmo ob torkih, vabljen še kdo.
Uporabniški avatar
 mirko1
pozdravljen na TF, hitri :D
problem bo nastal, ker imaš tak nick, da bo vsakomur nerodno, da ne bi zaostajal pri teku za teboj :oops: , pa se ti raje ne bo pridružil :idea:.
sedaj pa napiši kakšen je tvoj tempo(12min,15 min, 20 min,.../rekord šmarne gore),pa boš koj dobil kakšno ponudbo :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 mirko1
očitno prepočasi pišem,in sem se že uštel.
lepo pozdravljena na TF tudi ti, plezalka :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 pegaz
Dobrodošla, Plezalka in Hitri!

Me veseli, da se poleg prijave na Sežano takoj vključujeta tudi v tekaške aktivnosti.

Mirkota1 se kar držita, se spozna na tek v hrib (Mirko, držim pesti za Kališče, da ti letos rata najmanj ena kategorija!) in na pletje koruze ;)

Mogoče se vam kakšen torek tudi jaz pridružim. Če pa postane ta trening tradicionalen, ga pa lahko vpišemo tudi na spisek.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Dule
pegaz napisal/-a:Mogoče se vam kakšen torek tudi jaz pridružim.

tudi sam bom spremljal obvestila in se pomožnosti udeležil zbora :wink:
 HITRI
LP!

Po dolgem casu se zopet oglasam, sem bil na vojaskih vajah na pocku, tko da nisem bil na netu, drgac pa za torek velja, bi se dobil ob 17.30 na peskah, vsi zainterisirani naj se javijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA