prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

miharudl
pridem 8.45 če se bo le dalo;)

malo nas bo zeblo;) .... se vidimo
 miharudl
tek je uspel ( zjutraj ) ob 8.45 sva z 2MUCH4ME- m štartal sama.
bilo je prav lepo;) no lahko bi samo bolj toplo vreme naročli..

proga je pa še vedno ledena skoraj vsa le kakšen dober kilometer se da tečti malo hitreje čas 50.11 odličen za zimski čas

lep pozdrav miha
Uporabniški avatar
 Junc
Res je, proga je ledena, tako da morš skoraj skozi pazit kje boš padel. No, šel sem sam in kar dober čas sem tekel za te razmere in povratek po išjasu (50:44). Jutri kdo??
Uporabniški avatar
 MABE
No, počas bi se lahko zmenil za kakšn lauf, menda majo spet MB(pa ne mariborsko).

predlagaj......
Uporabniški avatar
 Junc
Dobr bi se bilo za en lavf zmenit, sam je pomoje prav zelo blatno od tega vremena.
Uporabniški avatar
 ales
Spet en lušn trening.

Čeprav se midva z Matevžem vedno prej dogovoriva, da bova šla pa tokrat res počasi, spet ni bilo čisto tako. Ima Matevž vedno pripravljen izgovor - j*** ga, če sva pa tolk dobra.. Ker je na ovalu še tolk moče, sva jo spet ubrala proti Tatincu, Hrašam, Beli, Žabljam in Babnemu vrtu. Tu se cesta iz zmernega vzpona postavi skor pokonci, edino štirinožci so hitrejši, un Lombardini je šel bistveno počasneje od naju. In tko sva počasi prisopihala na 652 metrov, mal nad Povljami. Potem pa samo še dol, dol. Tokrat čez Čadovlje in direkt na Hraše. Žal je tudi tam dober km makedama, a je kar šlo. Dobrih petnajst km sva, s petimi kg v ruzaku in ob 250 višinskih metrov, zaključila debelo pod petimi min/km. Res da nisem znal čist pojasnit čemu to služi.. Edino mogoče dobremu občutku pred Pašmanom.

Tudi pri Dežmanu mu ni uspel čist vsega razložit, tko da se v četrtek spet dobiva..
 marjan
Aleš

To si resno vzel (nahrbtnik press...) :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 ales
Tudi danes sva tekla z Matevžem.

V Tatincu pri ta prvi hiši reče en ata: "Glej, kako tečeta, ti bi tudi lahko takole!" - svojemu konju. Sva rekla, da gre lahko z nama, pa se je samo stran obrnil. Konj namreč.

Ker nisem imel nahrbtnika je šlo skor štiri in pol. Zdaj pa počitek do sobote.
Uporabniški avatar
 Vlajko
A je kdo kaj "kolovratil" ta teden okoli Brda? Razmere? :roll:

Mene malo mika sobota ob treh popoldan. :?:

Nato pa kakšno urco (s čašico dolenjskega tekočega rubina v roki) komot lahko delam družbo vsem ljubiteljem vitamina B z MB etiketo. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:Nato pa kakšno urco (s čašico dolenjskega tekočega rubina v roki) komot lahko delam družbo vsem ljubiteljem vitamina B z MB etiketo. :wink:

Ta vitamin B kompleksa je že bolj internacionalni postal :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a:A je kdo kaj "kolovratil" ta teden okoli Brda? Razmere? :roll:

Včeraj sem si šla po dolgem času ogledat našo traso. Zjutraj je bilo ledeno, spolzko, pa še veter je pihal. :nono:

Bom raje kar na toplem ostala..

Mene malo mika sobota ob treh popoldan.

Vlajko, tale ura pa ni zame. Po kosilu rabim vsaj kakšne tri do štiri ure. :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
NatašaB, živio. :wink: (Sem te štel že med "izgubljene forumovke", skupaj z Dašo. :roll: )

Tisti moj post, na katerega se sklicuješ :arrow: mišljena je bila sobota, ki je že minila. Na koncu sploh nisem tekel okoli Brda, temveč smo skupaj s polovico družine 2MUCH4ME tekli po Sorškem polju. :D

Za prihajajočo soboto (glede Brda) se bodo "karte ponovno mešale", lahko se tudi konkretneje zmeniva(mo). :wink:

PS:
Predlagam, da sezono tradicionalnih letnih četrtkovih kroženj okoli Brda odpremo že v četrtek, 23.3., torej tik pred letošnjo Sežano. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če jo slučajno z družbo ne mahnem nekam v hribe, bom prišel v soboto ob 14.00 na običajno zborno mesto ter odtekel en počasen krog okoli Brda. Še kdo? :roll: :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 15 Mar 2006, 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Sem imel danes popoldne cel kup stvari za opravit in je bila ura že skoraj sedem, ko sem se končno oblekel za moje intervale. In ker mi res ni ljubo tekat v klanec pod avtocesto v temi po mal zasneženi cesti, sem se tokrat odločil za klanec pod novo Borovo službo. Ful dobr;mal je sicer krajši-tko ene 250m z 20 metri vzpona, v celoti osvetljeno in suh asfalt. Le matral sem se ko žival...Pa še Lojzeta ni bilo, da bi mal pospešil tiste štarte.

Jutri grem sprobat Brdo in vam sporočim kolk je suho.
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Informacija o trasi okoli Brda bo tudi meni prav prišla. :D

Bo treba spet začet "Brdo podirat". :lol:

Me pa še nekaj zanima. Oznake o kilometrih. Enkrat so, drugič jih ni. :?
A ne bi bilo fajn, da se končno postavijo številke na pravih mestih in za v obe smeri. Jaz namreč nimam merilca oziroma "ure" za kilometre, zato bi mi oznake na vsakem KM prou prišle. :)

lp
Jana
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA