Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 NatalijaG
Pozdravček vsem!
Mislim da je prestavljena ura na tem maratonu ena izmed boljših idej organizatorjev. Resnično so rabili mnogo let, ampak vse dobro ne pride kar čez noč. Radenci so bili moja prva 21-tka, zdaj pa vidim, da je bom prav lahko še ponovila z malce bolj hladno glavo kot je to bilo predlani.
Res pa je tudi, da smo zelo različni in da nekaterim odgovarja ravno tek pri 20 C.
 HITRI
pravkar sem dobil brosurco za letosnji maraton, v kateri pise, da v primeru skupinske prijave(15 tekacev) bo startnina vplacana do 8.5 2.660 + 1000 za cip, drgac pa bo 4800 Sit, me zanima ce je kdo zainterisiran za skupinsko prijavo.
Uporabniški avatar
 svizec
Jaz sem vsekakor zainteresiran za skupinsko prijavo, vendar se tule kot zakleto nihče ne odziva na moje klice :cry:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja fanta, sta že dva, sam zment se morata, kdo jo bo izvedel!
Izvedba skupinske prijave je enkratna dogodivščina, ki jo moraš vsaj enkrat sprobat. Priporočam!

V trenutku bo vsaj 50 prijavljenih.

Če kdo rabi kak nasvet, se lahko oglasi tule ali na ZS.
Za začetek lahko uporabita pravila, ki sem jih postavil na Sežani. Delujejo OK, in ni bilo velikih težav.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 svizec
Pegaz, hvala, ker si se oglasil.

Mislim, da končno razumem zakaj se nihče ne javi za koordinatorja.

Zelo natančno sem si prebral tvoj pravilnik, ki je - roko na srce - spisan odlično. In odlično bi bilo, če bi se vse prijave in vplačila vršila tako, kot piše v teh navodilih.
Zavedam pa se, da je končno stanje verjetno daaaaaaaaaaaaleč od idealnega. In potem ima koordinator na koncu verjetno poln kufer vsakega posebej, ki si ni natančno prebral pravilnika in ravnal tako, kot piše v njem. In da bi bila zagata še večja, je ravno koordinator tisti, ki v primeru kakšne nepravilnosti požanje vse grde poglede in morda še kaj hujšega.

Priznam, da me je zamikalo, da bi se jaz javil kot koordinator, ker se že noben drug noče, vendar po pravici povedano, mislim, da nimam dovolj živcev za vse to.
Veliko časa in dela bi šlo in to samo zato, da na koncu prihranim jurja in pol...
Uporabniški avatar
 pegaz
He he Svizec

Takole je: organiziral sem že par PST-jev, tokrat pa sem hotel preizkusiti, kako poteka zbiranje prijav. V bistvu sem pozitivno presenečen nad potekom, saj je bilo problemov pod pričakovanji malo.

Res pa je, da je bilo kar nekaj dela.
- prepisovanje podatkov v prijavnico (vsak pošlje v svojem formatu)
- pošiljanje številke TR vsakomur posebej (no, en mass mailing sem naredil)
- odgovarjanje na razna bolj/manj umestna vprašanja
- čakanje na primadone, da se po prijavi zganejo in tudi plačajo
- eni so se premislili, pa tega niso sporočili
- preverjanje mailboxa
- preverjanje spletne banke, čigav denar je prišel
- najhujše: ugotavljanje neznanih nakazovalcev. Denar pride, ti pa ne veš, čigav.
= vsekakor kako uro dela na dan.

Sicer pa je večina plačala takoj, vsi so poslali potrebne podatke, in večjih težav ni bilo.

Plačilo?
- 400 SIT cenejša prijava
- veliko dobre volje na TF
Meni je to zadostovalo in ni mi žal.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mare
Za morebitnega organizatorja: v pravilih manjka še številka čipa za tiste, ki imajo svoj čip.

Drugače pa najbrž nisem edini, ki je včeraj prejel prospekt maratona. Zares prijetno me je presenetila višina štartnine. Za tek na 10 km samo 1.260, če imaš svoj čip, v predprijavi in skupinsko, za maraton 2.660 sit. Torej se vendarle da ustrezno organizirati prireditev tudi ob nizki štartnini.

Sicer pa posamezniki počakajte s prijavami, časa je še dovolj. Gotovo bo kdo od forumovcev organiziral skupinsko prijavo (bi jo tudi jaz, ampak še ne vem, če bom medudeleženci).
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No to je iz njihove uradne strani cenik:

Prijavnina za maraton in polmaraton znaša
do 8. maja: 4.800.- SIT (20.- EUR) in
od 9. do 15. maja: 7.000.- SIT (30.- EUR).

Prijavnina za tek na 10 km in tek na 5,5 km znaša
do 8. maja: 2.800.- SIT (12.- EUR) in
od 9. maja do 15. maja: 5.000.- SIT (21.- EUR).

Za organizirane skupine nad 15 tekačev
(obvezna skupinska prijava) priznavamo 30% popusta.
Popust se obračuna na znesek brez vrednosti čipa za enkratno uporabo.
Uporabniški avatar
 mare
kustus napisal/-a:LP

No to je iz njihove uradne strani cenik:

Prijavnina za maraton in polmaraton znaša
do 8. maja: 4.800.- SIT (20.- EUR) in
od 9. do 15. maja: 7.000.- SIT (30.- EUR).

Prijavnina za tek na 10 km in tek na 5,5 km znaša
do 8. maja: 2.800.- SIT (12.- EUR) in
od 9. maja do 15. maja: 5.000.- SIT (21.- EUR).

Za organizirane skupine nad 15 tekačev
(obvezna skupinska prijava) priznavamo 30% popusta.
Popust se obračuna na znesek brez vrednosti čipa za enkratno uporabo.

Tudi 1.260 in 2.660 sit je na uradni strani. Sicer pa če odšteješ čip in 30% prideš tudi sam na to številko.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Predvidevam, da kustus nima čipa, zato je omenil to ceno
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Pa ga res nimam no tudi to bom moral nabaviti. Kje se da kupiti in koliko stane.
 Obivankenobi
Jaz tudi nimam čipa, pa počasi razmišljam o nabavi zadeve :roll:, tako, da bi bil za informacijo v tej smeri zelo hvaležen! :cast1: :cast1: :cast:

LP :wink:
Uporabniški avatar
 svizec
Obivankenobi napisal/-a:Jaz tudi nimam čipa, pa počasi razmišljam o nabavi zadeve :roll:, tako, da bi bil za informacijo v tej smeri zelo hvaležen! :cast1: :cast1: :cast:

LP :wink:

Pa saj je čisto preprosto!

Greš na Google, tam rečeš, da bi imel čip.

On te usmeri sem, malo pobrskaš in ugotoviš, da tam pravzaprav piše vse, kar moraš vedeti - celo to, da se čipi dobijo pri nas na Timingu :wink:
 Obivankenobi
Svizec!

Hvala za informacijo, sem ti dolžan pijačo! :cast: :cast1: :cast1: :toast:

Si bom verjetno zadevo nabavil!

:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA