prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdravljeni!

kje bi se pa v Ljubljani ali okolici dalo nabaviti zgornji zimski del za teči in to od adidasa,

V Hervisu in Intersportu ni ni, sicer pa kdo je zastopnik za slovenijo in ali imajo sploh kaj za tek,

prosim , za informacije, sicer pa kje bi to dobil v celovcu ( vendar ne v tovarniški če vsi pravijo, da je izbira slaba) ali v Italiji

najlepša hvala za odgovor

Lp biker :roll:
Uporabniški avatar
 Manika
Jaz sem bila prejšnji teden v Adidasovi trgovini v Celovcu in imajo še kar precej tekaške robe. In čisto vse je bilo znižano. Majčke dobiš že za 9€, večina jih je tam okrog 15€. Bilo je tudi kar nekaj anorakov in podobnih stvari za tek v hladnejših dnevih.

Zagotovo pa imajo več tekaških oblačil/obutve kot pri nas v vseh trgovinah skupaj. Mislim pač samo na Adidas, seveda.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ali imajo morda kak www naslov.
 biker
Manika !

Ali mogoče veš do katere ure imajo odprto čez teden,

najlepša hvala

lp Biker
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Del. čas je:
pon-pet 8:30-18h
sob 8:30-16h
0d 1.4.-30.9. pet 8:30-19:30
LP :D
Uporabniški avatar
 kustus
LP

tomaz ny ali morda poznaš njihovo www stran.
Uporabniški avatar
 Stane
Kustus, ta adidasova trgovina nima svoje www strani.

lp Stane
 Daco
Pa se splaca it gor pogledat? Je res kaj ceneje? Tuhtam, da bi si kupil Adistar Control, pa bi jih za 100€ takoj kupil :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sam vsekakor spadam med zagovornike nakupov v tej trgovini in ti jo priporočam. :!: :wink:
 Daco
Pa obstaja vsaj kaksna telefonska stevilka od te trgovine, da vsaj poklicem gor in vprasam ce imajo model in cifro ter ugodno ceno, da se zapeljem do gor. Ker pri nas je copat, ki ga imam ogledanega 36k :shock: kar mi je definitivno prevec. Do 30k bi se kupil.
Uporabniški avatar
 MihaPR
20% popust na adistar pri tomas sportu pa prideš na okoli 20 jurjev :)
 Daco
Ja na 29k pridem, ce uveljavljam 20% popust... kako ga pa uveljavim? Sam recem, da sem registriran clan tekaskega foruma?
 Daco
Hvala, sem ravno poklical... genau 150€

Se pravi enaka cena kot pri nas.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA