prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Joj na poti okoli Brda je pa še kar led..in to ne samo tko mal čez pesek, prav tist par cm debel, z na debelo profiliranimi stopinjami sprehajalcev, tekačev, konjev,.. skoraj cela prva dva kilometra in potem še ene parkrat. Edino blata k sreči ni. Na V strani je seveda že skoraj suho, a splošen vtis je še vedno zelo zimski. Žal tudi moj čas kroženja. Morda pa le nisem dovolj pripravljen.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes je bil mik hoje po treh metrih snega močnejši od teka okoli Brda, v četrtek pa gre, kar se mene tiče, že zares. :!:

Torej, v četrtek, kmalu po 17.00 bom skupaj z vami (upam vsaj) odprl četrtkove teke okoli Brda 2006. Analiza (Brunarica) "itak" sledi. :wink:

Tekel bom, seveda, počasi, saj bo to zgolj razmigavanje okončin za Sežano. :wink:
 HITRI
se zahvaljujem za informacijo vlajko, hvala za odgovor, se bo pac treba se malo popraviti. koliko pa vas bo ob cetrtkih, kje se boste dobil, kaksen bo kej tempo.
Uporabniški avatar
 Junc
Glede števila je čist odvisno, ponavadi nas je kar nekaj (aleš, LojzeP, Vlajko, 2Much4me, ...) tempo pa si sam zberi, tečeš kot lahko pač tečeš (od 40 do 55 min recimo na pamet)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko (nekaj dni nazaj)  napisal/-a:... v četrtek, kmalu po 17.00 bom skupaj z vami (upam vsaj) odprl četrtkove teke okoli Brda 2006. Analiza (Brunarica) "itak" sledi...

Ta najava še vedno velja ... :!:
... kar pomeni, jutri popoldan: "Il Grande Spetaccolo" na Brdu pri Kranju :D

PS: Jaz bom tam približno ob 17.15, moj "okvirni" tempo bo 6 min/km. 8) :wink:
 ZigaS
Brdo....jest bi tud poskusil enkrat to Brdo, ker kot se govori tam teče/trenira pol Gorenjske :)
Sam osebno še nisem šel nikoli okoli Brda, me pa mika že lep čas, tako da bi se z veseljem udeležil,če mi bo čas dopustil. pa še spoznal bi TF-ovce (ker jih trenutno samo virtualno), edina stvar, ki me skrbi je tisti led, o katerem je pisal Aleš, vendar če je takšno vreme kot je trenutno potem ga že mora nekako "pobrat", ker je že cajt. Tudi tempo mi ustreza (6min/km).
:D :D :D

Lp, ZigaS
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz se danes ob 17:15 "nalimam" na Brdu, ledu sploh ni nič več (sem sprobal) in sem z rahlim išiasom (končno gre na bolje) tekel 46 min :lol:
Bom se pa danes prepustil tempu skupine.
Uporabniški avatar
 ales
Se nas je kar nabralo..seveda sem malo zamudil in štartal ene deset minut za ostalimi. No, ampak ledu res ni več in tudi pot ni bila prav blatna. Ene meglice so se prepeljavale ob ograji, a tek je bil prav prijeten. Po dolgem času ponovno pod 40, res da le za par sekund. V brunarici nas je po dolgem času šest sedlo za isto mizo in ura je bila v trenutku osem, ko zazvoni Vladotov mobi- Mitja me kliče (on pa sedi poleg njega..) in se nam je kar zazdelo, da bo ravno pravi čas, da gremo domov. Prej pa sken čez pretekle, prihodnje teke, kilograme, leta, prijave, pojavljanja, ..; kako že reče Nataša temu: ja, opravljali smo...se vam je kolcalo, kajne?!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kar veter se je naredil, ko je Aleš pridirjal mimo nas. Imel sem občutek, da sploh nima nog, ampak nekakšna kolesa. :roll: Komaj toliko časa sem imel, da sem se za njim zadrl: BRUNARICAAA! :!: Bravo za tvoj super rezultat. :cast:

No, preostali poker "asova" si je za celoten krog vzel bistveno več časa ... in smo že med tekom toliko "popričali", da je komaj kaj "nedorečenega" ostalo za analizo. :P

O dogajanju v Brunarici vam je pa že Aleš dovolj "izdal". :twisted: Pogrešali smo le še kakšno nežno predstavnico foruma. Pa drugič. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
zamudniki smo pa danes opravili "državljansko dolžnost " 8)
Uporabniški avatar
 jana teka teka
V nedeljo popoldne smo nekateri "neudeleženci Sežane" in "zamudniki" 8) svoje kilometre nabirali okoli Brda.
Trasa je super, ozračje (vreme) je bilo prijetno tako da je trening uspel. :lol:

tekaški pozdrav
Jana
Uporabniški avatar
 lojzeP
jana teka teka napisal/-a:V nedeljo popoldne smo nekateri "neudeleženci Sežane" in "zamudniki" 8) svoje kilometre nabirali okoli Brda.
Trasa je super, ozračje (vreme) je bilo prijetno tako da je trening uspel. :lol:

tekaški pozdrav
Jana

Kdo je bil, ob kateri uri ste tekli, doseženi čas, a je k`tera zame uprašala :ignore: ups - vse, vse podatke moramo imeti. Da ne bo ob naslednjem snidenju "nepotrebnih težav" :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Vlajko napisal/-a:Torej, v četrtek, kmalu po 17.00 bom skupaj z vami (upam vsaj) odprl četrtkove teke okoli Brda 2006. Analiza (Brunarica) "itak" sledi.

Jaz imam pa do junija četrtke zasede. Lepo se imejte.

Lp,
Lena
 polona40
Hojla,

v četrtek se vam nameravam pridružit, čeprav sem še čista začetnica :), in bi bilo fino, da se mi še kdo od začetnikov pridruži, da ne bom tekla (in hodila) sama :(,

se vidimo, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Dosledno ( :lol: ) bom upošteval sklep dogovora na zadnji analizi v Brunarici ter se v četrtek malo pred 18.00 uro pojavil na zbornem mestu pri spomeniku. :!: 8)

Polona, dobrodošla v našem koncu. :D Kako bomo pa vedeli, kdo si ti? A boš imela na sebi kaj razpoznavnega? Just kiding. :lol: :wink:

Če bodo na štartu same "nadzvočne rakete", se zna zgoditi, da bom raje delal družbo tebi, kot pa "spuščal dušo" pri utripu nad 200 udarcev. Heeej, NatašaB, še ti pridi, da bomo družno poklepetali kakšno urico. :wink:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA