prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

polona40
Nič posebnega ne mislim obleči, mogoče bi imela rdeč nagelj v laseh :), mislim, da ne bo težav pri razpoznavanju......, pri vseh ženskah, ki bodo tam...:), se veselim in res upam, da ne bom tekla sama ,
lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Junc
No, vidim, da je debata zadnjič bila plodna. Nazadnje pa bo še prišla kakšna tekačica. No jaz pridem in če bo s hrbtom vse ok, bom probal en svoj malo hitrejši krog teč.
Vlajko, hvala ti za knjigico :D . Se vidimo.
Uporabniški avatar
 Špik
Zjutraj si bom s Krvavca natančno ogledal trasno, skok nazaj v Lj na psihohranilne priprave, potem pa se vidimo mal pred 18.00 (vmes je sicer nekaj ČEjev, za katere pa upam, da mi ne bodo preprečili prihoda na Brdo).

Je pa to kar pravi izziv - dopoldne smučat, popoldan pa eno 10ko odtečt (kdo je že rekel, da bo bolj pri počasnih?)...

lp
Uporabniški avatar
 ales
Tko ko moj predhodnik planiram tudi jaz. Mislim - dopoldne Krvavec in popoldne en krog na Brdu. Tini, prideš?
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Tko ko moj predhodnik planiram tudi jaz. Mislim - dopoldne Krvavec in popoldne en krog na Brdu. Tini, prideš?

Zal ne - mam fuzbal :) .

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
pridem tudi jaz :P
Uporabniški avatar
 Špik
lojzeP napisal/-a:pridem tudi jaz :P

Kam pa - na Krvavec, Brdo, mogoče samo analizo?

Se vidimo, kjerkoliboženaneslo...
Uporabniški avatar
 NatašaB
Vlajko napisal/-a:Heeej, NatašaB, še ti pridi, da bomo družno poklepetali kakšno urico. :wink:

O, lepo, da me niste pozabili :oops: Glede na mojo tekaško neaktivnost res ne vem, če se še sploh lahko prištevam k TF...

Če mi bo uspelo, se vam z veseljem pridružim :)

Nataša
Uporabniški avatar
 ales
Joj, Brdo ko včasih...sam Matevža še kr ne morm nahecat za unih 400..drgač pa ful dobr tek..mal čakanja, 41 in še mal..fuuul zanimivi novi člani(ce)..analiza v prepričevanju prepričanih. Končali še isti dan. Mal scer res pogrešamo one spred parih let...
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:Mal scer res pogrešamo one spred parih let...

Da niso to kelnarce z borovničkami :?

tudi calcio bo počasi dobil svojo brado ..... :wink:
Uporabniški avatar
 Matevz
ma, ja,.....
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ales napisal/-a:Joj, Brdo ko včasih...sam Matevža še kr ne morm nahecat za unih 400..drgač pa ful dobr tek..mal čakanja, 41 in še mal..fuuul zanimivi novi člani(ce)..analiza v prepričevanju prepričanih. Končali še isti dan. Mal scer res pogrešamo one spred parih let...

Katerih 400 km mogoče? :lol:
Kje kdaj kako grr :lol: :wink: !
Ma bo najprej grčija padla pol pa gremo dalje :lol: SPARTA to ti je život!
Sedaj bom pa moral res priti zopet naokoli.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... Končali še isti dan ...

Glih za glih. :roll: :wink:

Drugače se pa strinjam z Aleševo kratko, a precizno oceno analize, tek je bil pa tudi zelo zabaven. :D
 polona40
Sicer čisto dobro ne razumem ocene analize (kdo je prepričan in kdo prepričuje), sem še čist prezelena, čeprav se hitro učim in mi številke kot 2,3 ne delajo več težav (v razumevanju mislim , dosegla jih še dolgo ne bom:), mi je bilo pa tole včeraj zelo všeč in bom še prišla. Pa še dobro, da sem se držala soka (hvala fantje še enkrat), ker so me policaji ustavili malo naprej od Brnika, pa še v Mostah so bili na preži, skratka, se vidimo, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
polona40 napisal/-a:... Sicer čisto dobro ne razumem ocene analize (kdo je prepričan in kdo prepričuje) ...

V mislih sem imel tisti del Aleševe ocene, kjer govori o zanimivih novih članicah. :wink: Tisto o prepričevanju je bilo pa že po vajinem odhodu. Saj veš, fantje "ratajo" žejni šele potem ... :lol:
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA