Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MitjaG
No, eni smo že normalno v službi polni vtisov iz Novega Sada.
Odličen tek, odlična organizacija (hvala Veselkotu), odlična družba, odlično vreme - boljš nebi moglo bit :D :D
Uporabniški avatar
 ero
kaj spimo, delamo, da še na internet nimam časa :)

ja, res je bilo super - dobra družba, odlična organizacija potovanja (Veselko, svaka čast!), super vreme, gladka proga, dobri časi, kaj češ več? aja, 'domača kafa', pivo MB i Lav, pica na parče, banjalučki čevapi, ... še kaj? :D
Uporabniški avatar
 ero
bravo, Somborci. imate najhitrejšo stran v SCG.

nekaj znanih obrazov:

MitjaG
Slika

Igor Velikonja
Slika

Željko Brljak
Slika

? (dolenjci, pomagajte)
Slika

Bojan
Slika

naši modeli Andrej Godina, Tini, Peter Štok, Brane Brezovec in Robi Zrimšek
Slika
(ps - tisto v pločevinkah je LAV)
Nazadnje spremenil ero, dne 02 Apr 2006, 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 INOT
Čestitke vsem! :clap: :toast:
Uporabniški avatar
 lojzeP
odlični ste bili :clap: - čestitke

eh .............. da je meni tiste čavape :ignore:
Uporabniški avatar
 ero
hvala,

tiskane rezultate smo dobili. en izvod je domov odnesel Zdravko Volkar, enega Stane Lindič, na internetne bo treba še malo potrpeti.

tako po spominu in ne za vse tekače z našega busa (bilo nas je okoli 30):

Volkar 1:15, 15. absolutno
Miran Kavs ?
Boštjan Potočnik ?
Vinko ?
Valter Hvala ?
Stane Lindič 1:25
Mitja Gleščič 1:16
Ervin Šramel 1:27:53
Brane Brezovec 1:32
Igor Velikonja 1:33
Robi Rrimšek 1:34
Vladimir Savič 1:37
Martin Zupanc 1:38

Vilma Brešan 1:42
Vanja Nastran 1:43
Kristina Tozon 1:48

se opravičujem vsem, ki sem jih izpustil in vsem z gornjega spiska, ker sem gotovo falil kako minuto.

vsega skupaj nas je bilo okoli 300. proga ravna kot z likalnikom potegnjena. edini kao klanec je bil na drugem kilometru, ko smo tekli proti Donavi in se cesta dvigne zaradi dovoza na most čez reko proti Petrovaradinu. potek proge je bil zelo enostaven - v eno smer ven iz mesta, obrat na 10 km, po isti poti nazaj in v centru še en ovinek, da prinesemo not za 21,1 km. ciljni šprint pa na korzu v samem centru. gledalci so bili bolj začudeni kot navijaško razpoloženi. dva sem moral celo nadreti, da ju nisem zbil. še policaj, ki je kao urejal zadeve na ovinku v ciljno ravnino, se mi je nastavil :(

OK, res je bilo v redu, ne jamram. temperatura delovna - sonce, kakih 18 stopinj, voda na 5 km, oznake tudi. moji vmesni časi so bili:

[table][row]razdalja[col]čas[col]tempo
[row]5 km[col]20:37[col]4:07
[row]10 km[col]21:10[col]4:13
[row]15 km[col]20:46[col]4:09
[row]20 km[col]21:09[col]4:13
[row]21,1 km[col]04:11[col]3:48[/table]
v tek sem se podal brez kakega posebnega cilja, vsekakor pa brez želje po osebnem rekordu, čeprav se je na koncu izteklo zanj. tek po sončku je res pasal. tekel sem brez pulzmetra in garmina. edine orientacije so bile 5km oznake, saj jih vmes ni bilo. torej brez obremenitve in za užitek. zdaj pa komaj čakam daljše in bolj umirjene zadeve :)
Uporabniški avatar
 tini
Evo se mene :) :

Res je bilo super, clovek bi se za kaksen dan produzio v tem NS.

Konfiguracijsko je to sigurno dirka, kakrsne mam rad. Dolge ravnine, brez klancev kjer lahko teces v konstantnem tempu tekom cele dirke.
Kot ponavadi sem seveda zacel prehitro, svoje je naredila se klima (vroce) in prakticno sem ze na 5km pogorel (v tem smislu, da ne bo nic od lepega rezultata :) ). Izpeljem dirko do konca, s casom malenkost pod 1:39.

Sledil je seveda nalepsi del. V cilju kasete Lav piva, mocno sonce, kjer nobenega ni zeblo, pa tusiranje v hotelu (ta je bil par metrov od cilja).
Pol pa na banjalucke cevape, vredne greha :)

Sledil je povratek domov s prihodom v zgodnjih jutranjih urah.
Pocitka pa danes prakticno ni bilo nobenega (slaba vest press :) )

Ekipa, hvala za super druzbo.

tini
Uporabniški avatar
 vanja
Še jaz! :D

Fajn je bilo v Novem Sadu! Čestitke Veselkotu za organizacijo!! Čestitke tudi lokalnim organizatorjem (sem si predstavljala, da bo vse bolj tako-tako, pa je bilo prav vredu). Za tečt je bilo že skoraj prevroče, najbrž zato, ker nismo navajeni in smo še vedno malo po zimsko naravnani...
Zase sem ugotovila, da vedno tečem 1:42, pa če se ženem, ali pa grem bolj na izi :shock:

Presenetil me je tudi Novi Sad, ki je prav lepo mesto! Sploh tisto posedanje v kafičih in grizljanje slanega peciva mi je bilo všeč. Pa cene, itak! :D

Skratka, zelo prijetno preživet vikend!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bravo, vse čestitke Novosadčanom. Mi je kar malce žal :cry: , da se vam nisem pridružil, ko berem, kako ste uživali. Tisti čevapi pa Lav pivo in mesto samo, so bili verjetno res nepozabni.

Bomo pa naslednje leto nadoknadili.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 miro
Ero je prosil za pomoč pri ugotavojanju tekača na sliki. Ker zgleda , da dolenjci premalo berejo"TF" , bom pomagal jaz - to je Kukman Zdravko. Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA