Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
bot-sub, sem mislil kaj več pokomentirat tvoj post, pa bi bilo prehudo. nasmejal sem se vsakemu stavku. hudo. tisto o tekačih, ki so se v cilju basali z sadjem, je pa too much. spreglej. tudi kritika je lahko predlog.
lp, mirko
Uporabniški avatar
 pegaz
bosin napisal/-a:-če imaš tako izbrušen občutek za razdalje, da si opazil napako 100m (ali če imaš kako hi-tech napravo s satelitsko povezavo), ti obcestne table z označenimi km itak nič ne pomenijo.
-sadje in ostalo je pa bilo..za tiste,ki so ga vzeli PREDEN so zapustili ograjen ciljni prostor.

Bosin, BorutV:
- oznake km so bile postavljene kar v redu (kot je trdil moj gremlin), od samega začetka do konca je bil pri oznakah prisoten zamik kakih 50m, ki je bil konstanten. Edino ena tabla se je podrla zaradi vetra (?), mislim, da na 14km, in ena je bila bolj narobe postavljena (mislim, da na 16), sicer pa so bile OK. Se strinjam, Bosin: če nimaš satelita, so table povsem OK.
- hrana+pijača: za nas bolj odzadnje je bila pač samo še jota na voljo. Lani je bilo hrane v cilju precej več. Pa mo čisto preživeli, konec koncev imamo ponavadi kako hrano tudi s sabo v torbi, kjer se preoblečemo. Potem je bila pa itak jota na vidiku.
Uporabniški avatar
 5rca
ahhh te majčke ... moja je lepa, modra, kot ulita zame 8) včeraj sva šli prvič čez Rožnik, obe bili zelo zadovoljni :wink: srečali sva še eno na moškem modelu, ki se nama je nasmehnil :D poglej, tale je bila tudi v Sežani :) :lol: :lol:

zagotovo se vidimo prihodnje leto :lol:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
ja glejmo na vse skupaj pozitivno, tako na graje :evil: kot na pohvale :P . Jaz sem se imela lepo, na vrste pred WC-ji in vse ostalo kar pač ni bilo čisto idealno pa bom pozabila.
Se še vidimo :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
Aja, še višinska:
- štart na 367m
- najvišja točka: 421m
- najnižja točka: 327m

vaš omiljeni nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 ales
btw ...

WC ji.. na sežanskem MM pa res ni problem; tm mal za unim tovornim vagonom..levo, v onem žbunju..nimaš boljšga..

hrana v cilju: nikoli(in tudi v nedeljo) ne pojem niti grama hrane v cilju, a se ful napijem vsega kar najdem; mi je fuuul všeč, k mi niso šteli popitih powerbarow...

kilometrske oznake: samo prvi kilometer je bil narobe označen(ene 200 m prepozno). Deveti km je bil podrt, ostali OK. Vsaj, ko sem tekel.

majčka: ko ulita zame(res da nisem referenca, saj sm bil skoraj zagotovo prvi > 80 v cilju...)

vsako leto vsaj 4 min bolje od predhodnega .. zagotovo bom tudi 2007 v Sežani!
Uporabniški avatar
 kustus
Lp

Jest mam tak občutek na tem teku da ko tečeš tja tečeš gor in ko se na obračališču obrneš nazaj zopet tečeš gor kot bi se proga zlivala saj je zmeraj gor.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO tusem imela isti občutek a vseeno prvi uradni tek letos je za menoj.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Načeloma najboljši kraški maraton dosedaj, manjkal je edino pacemaker Milkec, ki me je zadnja leta vedno uspešno vlekel do cilja. Sicer časovno zelo obetaven začetek sezone, tak čas kot je bil v letošnji Sežani, je bil lani v oblakih celo v Palmanovi.

Glede organizacije nimam pripomb, seveda, kot vedno, so bile problem majice. Raje ne bom komentiral, če boste šteli glasove proti majicam, pa lahko mojega prištejete :)

Analiza prestavljena v Logatec, kjer so, preverjeno že večkrat, bistveno boljše pice&ostali slow food :)

Se vidimo naslednje leto :)
 Nataša
ciao! Po 12 urah spanja in prvi prvoaprilski šali (ura je ena, je reku Miha :shock: , jest pa zum iz postle :wink:) pa še moje poročilce. Moje kopitljanje po Sežani in okolici si sicer zasluži prostora bolj v pegazovem hlevu kot tukaj, ampak nej bo...

torej, zaradi izjemnih obveznosti barona Von Pegasushauzna smo štartali že ob nečloveški uri PA ŠE ura se je premaknila, tko da se jutra skoraj ne spomnim, le to vem, da se je Staša kar naenkrat pojavila v avtu in da je bila glavna okupacija do Sežane privezovanje in odvezovanje varnostnih pasov treh potnikov v ozadju, but never mind that.

no

kaj naj rečem o vremenu? boljšega nam pečenko ne bi mogel naštimati. TF štant je deloval s polno paro, kar naprej sem srečevala znane obraze, iz vsakega žbunja je štrlela kakšna natrenirana rita, obiskali smo več različnih wcjev in potem je nekdo ustrelu s pištolo in smo šli. Sam to vem, ne me vprašat.

z Borom, ki se je kar naprej pritoževal nad svojimi kilami (tile desci...pha...kar naprej samo sprašujejo, če se nam zdijo predebeli pa če morjo shujšat :lol: :lol: ) sva štartala povsem na repu in se tega tudi etično držala. vmes sva za boljši vtis prehitela par ničhudegaslutečih, ki pa so naju na prvi okrepčevalnici spet pustili za sabo. Pohvalila bi delilca vode, ki je v stilu nizkoprežečega šprinterja držal kozarec, da bi ga mimoleteči lovilec stotink lahko prevzel, Bor se je pa mirno ustavil in gledal prijaznega človeka kot čudo božje:"Ej, jest bi se tut mal ustavu pa spočil!" Sej res, kaj pa naj, se zadušimo z vodo med tekom in potem dosežemo tistih zmagoslavnih 2 uri petnajst minut?! :wink:

in sva šla v lahnem drncu naprej. vmes sva obdelala vse teme od freze in fiatov do finančnih naložb, si ogledala vse okoliške znamenitosti (konje in to), srečala moje tastare (fotr spet ni uspel ugotovit, kdo sem, in pravočasno prtisnt na sprožilc fotoaparata), nekoga na smrt ustrašla (se na tem mestu globoko opravičujem) in v bistvu ugotovila, da sva čez zimo dobila toliko mišic, da sploh ne moreva tečt hitreje, ker sva preprost preveč močna. Izruvat drevo, to ja, ali zmagat, to ne.

ok, vmes prečkamo nekaj carinikov, ne gledamo živčnih voznikov v italijanskih merdžotih in se ne sprašujemo, kdaj bomo na cilju.

Sicer pa - težko govorim o pomanjkljivostih organizacije. Če tečeš v zenu, ne opaziš marsičesa, kar je tistim ta hitrim pomembno. Upoštevati pa bi morali prav vse, se mi zdi. Vode in pomaranč in vsega je bilo dovolj, se mi zdi, delilci prav prijazni (ok, en mulček je bil jezen, ker mu je Bor hotel spulit cel lavor pomaranč :lol:), kilometrske oznake le ene nisva opazila, majčke so pa bile pa res adijo in tisti za štanti v cilju tudi ne preveč dobre volje. Ne rečem, da ni bila dobro izpeljana prireditev, samohvala v Poletu je pa mogoče res malo pretirana. Sploh zato, ker je tak poudarek na "samo".

Analizo smo tokrat zamenjali za pico v logatcu, kjer smo se prav fajn zabavali ob obnovi friendsov, jajčkih, pleskah in obdelavi pice v stilu layeringa.

Samoanaliza pa...če bi gledala na čase, bi lahko že obupala. Res. In včasih me prav mine, ko pomislim, da tečem še počasneje kot dve leti in pol nazaj, ko sem komaj začela. So dnevi, ko komaj komaj zmorem 6 km, potem pa sem jih včeraj sedem pretekla z zame nenormalno hitrostjo. kar mi je spet dalo elana. lahko je govoriti o zenu, če te na cilju vsak le vpraša, kok si tekel. In potem še sama sprašujem druge, čeprav me dejansko ne zanima, ampak "se spodobi". Ne bom več. Čestitke vsem, ki ste uživali med tekom, ostalim pa več sreče prihodnjič.

zmagal je pa itak Miha :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA