področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

tenka
Prodam visoko kvalitetno tkalno stezo TUNTURI J7 - NOVA!!!Dobljena je bila kot nagrada.
Tekalna steza TUNTURI:
- velika tekalna površin in držalo
- zmogljiv vmesnik s Tunturijevo PSC funkcijo omogoča nastavitev brez dotikanja ukazne plošče
- grafični prikazovalnik z nastavljivimi programi(št. nastavitev nsekončno
- priložen Polarjev telemetrični oddajnik srčnega utripa

CENA: 320.000,00 sit
Dodatne informacije 041272447
Ana
Uporabniški avatar
 mirko1
koliko pa stane taka v trgovini? to je dobra znamka, pa mislim da je kar precej draga. kakšna slikca in več podatkov ne bi škodilo. bo prej prodano :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
mirko1 napisal/-a:koliko pa stane taka v trgovini? to je dobra znamka, pa mislim da je kar precej draga. kakšna slikca in več podatkov ne bi škodilo. bo prej prodano :D
lp,mirko

Če je ta tista katero mislim potem je cena tam nekje okoli 500.000,00 sit mogoče sedaj kaj manj ko smo v evropi :lol: !
Je pa tako stezo dobro imeti ko vzunaj ščije kot iz škafa :lol: .
ČAO!
 Obivankenobi
tomaz.zupancic napisal/-a:
mirko1 napisal/-a:koliko pa stane taka v trgovini? to je dobra znamka, pa mislim da je kar precej draga. kakšna slikca in več podatkov ne bi škodilo. bo prej prodano :D
lp,mirko

Če je ta tista katero mislim potem je cena tam nekje okoli 500.000,00 sit mogoče sedaj kaj manj ko smo v evropi :lol: !
Je pa tako stezo dobro imeti ko vzunaj ščije kot iz škafa :lol: .
ČAO!

Pa tudi če ščije kot iz škafa, grem jaz trenirat :shock: :lol: :oops:, se mi vsaj doma ni potrebno tuširat :roll: :?: :cenz: :bum: :cast1:

p.s.: na tekalni stezi pa ne morem laufat, ker me po približno treh treningih začne boleti hrbet, tako, da zame ni ta šport... :twisted: :roll:

:wink:
 tenka
Živjo!

To stezo sem dobila za nagrado na radiu Gorenc pod rubriko Razmigajmo gorence in je vredna 500.000 sit. Sliko bom poskušala najti kje na internetu ker doma imam stezo še v original embalaži. Če vas zanima vam lahko pošljem navodila oz tehnične podatke o napravi, ki so bila priložena.

LP Ana
Uporabniški avatar
 Heartless
thank you.....but,.......no,thank you.....I rather run in the rain and snow and I think Im not the only one who would do that for 500.000......

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA