Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 svizec
Oh, saj ni sile. Informacije so pa ja zastonj, če nisi ravno časnikar :wink:

Če me pa kdaj kje srečaš in vidiš, da mi je hudo, bom pa z veseljem sprejel v dar eno Frutabelco :wink:

Sem pa tudi jaz razmišljal, da bi si omislil čip. Vendar sem malce razmislil in se mi zdi, da se mi verjetno sploh ne bi splačalo. Čip namreč stane 6.000 SIT - na nek način ga dobiš v posojo, če sem jaz to prav razumel.
V Sežani recimo nisi mogel imeti svojega čipa.
V Radencih bo prijava 1.000 SIT dražja, če ne boš imel svojega čipa.
V Ljubljani dobiš spominskega, če nimaš svojega - in zanj seveda spet plačaš tisočaka (ne spomnim se več kako je bilo lani :oops: )
Razne 'vaške' tekme delajo na principu listkov, ki jih prišleki oddajajo v cilju.
Skratka, na prireditvah, ki se jih udeležujem, letos tega stroška vsekakor ne bom pokril.

Lahko pa da me na lepem nekaj piči in si ga vseeno omislim... :)
 Obivankenobi
svizec napisal/-a:Oh, saj ni sile. Informacije so pa ja zastonj, če nisi ravno časnikar :wink:

Če me pa kdaj kje srečaš in vidiš, da mi je hudo, bom pa z veseljem sprejel v dar eno Frutabelco :wink:

Sem pa tudi jaz razmišljal, da bi si omislil čip. Vendar sem malce razmislil in se mi zdi, da se mi verjetno sploh ne bi splačalo. Čip namreč stane 6.000 SIT - na nek način ga dobiš v posojo, če sem jaz to prav razumel.
V Sežani recimo nisi mogel imeti svojega čipa.
V Radencih bo prijava 1.000 SIT dražja, če ne boš imel svojega čipa.
V Ljubljani dobiš spominskega, če nimaš svojega - in zanj seveda spet plačaš tisočaka (ne spomnim se več kako je bilo lani :oops: )
Razne 'vaške' tekme delajo na principu listkov, ki jih prišleki oddajajo v cilju.
Skratka, na prireditvah, ki se jih udeležujem, letos tega stroška vsekakor ne bom pokril.

Lahko pa da me na lepem nekaj piči in si ga vseeno omislim... :)

Ja, mislim, da si dobro to razmislil :lol:, seveda jaz o zadevi nimam pojma, tako, da mi te informacije zelo prav pridejo... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 svizec
Obivankenobi napisal/-a:Ja, mislim, da si dobro to razmislil :lol:, seveda jaz o zadevi nimam pojma, tako, da mi te informacije zelo prav pridejo... :roll: :wink:

No, saj se mi je zdelo, da bi te stvari utegnile komu priti prav.

Pozabil pa sem napisati še nekaj...

Kavcije - dostikrat se za čip plača kavcijo in ko v cilju vrneš čip, ti vrnejo denar.

In spet ugotoviš, da bi bilo tistih 6.000 SIT pravzaprav nepotreben strošek.

Druga pesem bi recimo bila, če se udeležuješ res velikega števila tekem. Tako tekaških, kot kolesarskih, kajti pri obeh se lahko uporablja ta čip.

Tudi v tujini bi ti čip prav prišel.

Toda jaz zaenkrat še nimam v planu tekem v takem obsegu.
Uporabniški avatar
 pershing
Hoj vsem!

Jaz sem lani kupil čip na Timingu in plačal 6.000 SIT. če greš par tekov na leto menim, da računica je. Sicer pa vsakič po jurčka. Npr. maja na trojkah sem ob prijavi samo vpisal št. čipa in stvar je urejena.

LP, :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Hvala za INFO ki nam je prišel prav.
Uporabniški avatar
 pegaz
Jaz sem si ga tudi omislil pred lansko Ljubljano.
Na Timingu ti ga ne morejo prodati, ker niso registrirani za trgovino, dajo ti ga pa v najem za nedločen čas.

Je rumen, torej lastniški, vezan na tvoje ime v mednarodni bazi.
(črni so na posodo, rumeni pa lastniški). Edino, česar ne dobiš pri Timingu, so nalepkice s številko čipa, ki jo lahko preprosto lepiš na prijavnice.

Ker pa je večina prijavnic danes elektronskih, to ni noben problem.

Čip je tko kot pumpa za kolo, večinoma ga ne rabiš, kdaj ti pa zna fino prav prit.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 bigfrik
Se splaca,jest sem svojega ze prinesel not,ze sam ce teces Radence,trojke in Ljubljano,ga mas v dveh letih notri,tko da....
Uporabniški avatar
 mare
svizec napisal/-a:No, saj se mi je zdelo, da bi te stvari utegnile komu priti prav.
Pozabil pa sem napisati še nekaj...
Kavcije - dostikrat se za čip plača kavcijo in ko v cilju vrneš čip, ti vrnejo denar.
In spet ugotoviš, da bi bilo tistih 6.000 SIT pravzaprav nepotreben strošek.
Druga pesem bi recimo bila, če se udeležuješ res velikega števila tekem. Tako tekaških, kot kolesarskih, kajti pri obeh se lahko uporablja ta čip.
Tudi v tujini bi ti čip prav prišel.
Toda jaz zaenkrat še nimam v planu tekem v takem obsegu.

Kavcijo ti vrnejo, ne pa uporabnine. Uporabnina je ponavadi 1000 sit ali tudi več. S čipom je pa tako, da se ga splača kupiti v vsakem primeru. Jaz sem to spoznal po prvem teku na LM, ko sem izmučen najprej 5 minut iskal šotor in se znašel pred nepopisno gnečo. Zame vsekakor nevredno 6 tisočakov, zato sem šel kar domov. Pa še psihološko je dobro. Za štartnine gre kar nekaj keša in če nakažeš jurja manj je izdatek lažje prenesti, ko kupiš čip gledaš pa to kot investicijo, ki ti prinaša profit. Se je pa tudi lažje prijaviti po internetu, saj lahko vse opraviš od doma.
Uporabniški avatar
 Fotr
Pred nekaj dnevi sem dobil obvestilo o Radencih, drobni tisk pa sem prebral šele danes. V njem piše tole:

S prijavo in plačilom potrjujem, da so podatki, ki sem jih zapisal na prijavnico, resnični. Izjavljam, da sem zdrav vsestransko pripravljen za tekmovanje in zdravniško pregledan Upošteval bom vsa navodila organizatorja in tekmoval na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko vsi podatki iz te prijavnice uporabljajo za potrebe organizatorja in so objavljeni v sredstvih javnega obveščanja. Moje fotografije, filmski in video posnetki, intervjuji ipd., kar je v zvezi z Maratonom treh src, se lahko objavijo, ne da bi zato zahteval kakršnokoli povračilo.
Op. podčrtal Fotr

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Organizator si pridržuje pravico diskvalifikacije v primeru, če:
a) tekač/ica krši pravila AZS ali IAAF,
b) tekač/ica ne nosi startne številke v skladu s pravili AZS ali tako,
da le ta ni vidna v celoti (številka in sponzorji 26. Maratona treh src)
c) tekač/ica odteče drugačno razdaljo, kot jo je prijavil/a ob dvigu
startne številke.
2. Organizator si pridržuje pravico do zadržanja nagrade delno ali v
celoti, če
a) tekač/ica odkloni sodelovanje (intervjuji, fotografiranje ipd. z mediji
in organizatorjem na prizorišču 26. Maratona treh src

Otepanje odgovornosti organizatorja in razpolaganje z osebnimi podatki. Po moje si pa le preveč privoščijo, pa še plačali bi jim.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:Se splaca,jest sem svojega ze prinesel not,ze sam ce teces Radence,trojke in Ljubljano,ga mas v dveh letih notri,tko da....

Ej VELIKI FRIK 8) :lol: če pa računaš še analize :piti: :rol: :rol: :rol:
se pa takoj po prvem teku izplača :lol: .Je pa takoj ekonomska računica :wink: !Bodite v cvetju kjerkoli ste že!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
V Radencih je že nagrada če prideš skozi tisto soparno kalvarijo, ki te čaka na sami progi.Torej bo letos padel rekord proge 8) :roll: :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
tomaz.zupancic napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:Se splaca,jest sem svojega ze prinesel not,ze sam ce teces Radence,trojke in Ljubljano,ga mas v dveh letih notri,tko da....

Ej VELIKI FRIK 8) :lol: če pa računaš še analize :piti: :rol: :rol: :rol:
se pa takoj po prvem teku izplača :lol: .Je pa takoj ekonomska računica :wink: !Bodite v cvetju kjerkoli ste že!
ČAO!
Ce racunam se analize ni cist nobene racunice!!! :roll: :bum:
 bojanm
[quote="bigfrik"][/quote]Ce racunam se analize ni cist nobene racunice!!!

Računica je v vsakem primeru,če že računamo,samo predznaka se razlikujeta.
Sicer pa kaj je bolje :?:
Račun brez krčmarja,ali,krčmar brez računa :idea:
Uporabniški avatar
 bigfrik
bojanm napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:
Ce racunam se analize ni cist nobene racunice!!!

Boljs je krcmarka! :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:
bojanm napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:
Ce racunam se analize ni cist nobene racunice!!!

Boljs je krcmarka! :wink:

Mislite ali veste :lol: :wink: !
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7