prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Kostrun
Lep pozdrav vsem.

Že nekaj časa gledam ure za pomoč pri treningu POLAR ........
Ogromno je podatkov in ko začneš prebirati na koncu sploh neveš kaj bi kupil.

Sem popolni rekreativec, 1 leto nazaj sem kar nekaj pretekel ( vsak dan cca 7 km ) sedaj sem se pa malo zapustil. ;)

Prijateljica mi je predlagala da si kupim uro za srčni utrip,ker do sedaj nisem še nikoli uporabljal tega se obračam na vas.

Za popolnega rekreativca kaj predlagate ( pripravljen sem odšteti cca 30.000 sit ) POLAR so najbolj znani ali obstaja kakšna bolj leva znamka katera je bistveno ceneša a še vedno primerljiva z polar urami?

Hvala za pomoč
 Obivankenobi
Pozdravljen in dobrodošel na forumu! :lol:

Jaz ti predlagam nakup ure Polar RS200 oziroma RS200SD - kjer dobiš zraven tudi footpod, odlična ura za rekreativce (kamor zaenkrat spadam tudi jaz :P :lol: ), kvalitetna, možnost uporabe tudi v fitnesu, možnost dokupa footpoda- pri modelu RS200 (merjenje hitrosti, razdalje...), pa tudi na zapestju ne nosiš pol tone :bum: :ignore:, tako, da...na druge znamke ne stavim kaj dosti... :arrow: :bum:

p.s.: cena je seveda okoli 30.000 sit - brez footpoda... :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Jest ti predlagam tako ki jo imam tudi sama stane 13.000 sit in nudi za rekreativca preveč. SIGMA SPORT PC 15.

Meri pulz, zg. in povprečni.
štoparica in tudi krogi posebej če želiš
šteje porabo kalorij

razmisli
Uporabniški avatar
 kustus
LP

tudi jest imam PC15 sigma in tečem že drugo sezono ter sem zlo zadovoljen z njo res mi morda manjka ker ni meritve hitrosti in razdalje a tudi brez tega se da kar resno trenirati.
pa še draga ni kar mi je bilo zelo všeč pri nakupu.
 WIcK3d
suunto.................... ker nisem tko bogat da kupujem poceni robo :twisted:
Uporabniški avatar
 microwaved
Jap, Suunto ure se res dobro obnesejo... So vredne svojga denarja :wink: .
Uporabniški avatar
 domen81
suunto je kar ok..

samo ravno zato ker nisem bogat da bi poceni kupoval in ker bos verjetno cez nekaj casa zelel od ure nekaj vec kupi najboljse kar je... isto sem storil sam in ne zamenjam ure za nic.... torej Polar S625x
 usmiljeni_brat
A tale sigma meri tudi vmesni čas, in ali po končanem teku prikaže rezultate teh vmesnih časov?
Hvala
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Glede vmesnega časa ali misliš recimo vsak krog poebej to se da na koncu potem pogledati za vsak krog posebej upam da je to to kar si hotel.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA