Danes sem si omislil nakup teh slušalk (philips SBC HS320, v črno-srebrni izvedbi), zgledajo obetavne, pa še tu na forumu so večkrat omenjene. Kupil sem jih pri najboljšem sosedu po ceni 2.997,00 sit. Moram reči, da so me po današnji "otvoritveni" preizkušnji pozitivno presenetile. pred tem sem si namreč omislil Sony-eve (MDR-J20) in so me kar razočarale, pred koncem lanskega leta sem imel malce "tekaškega odmora", tako da te slušalke sploh niso dočakale teka. "izolirna guma" oz. tisti del, ki varuje dejanski prevodnik zvoka se je namreč od zapletanja in vozlanja (do katerega hitro pride npr. v žepu) dobesedno olupil do žice. moram reči da so za znamko kot je Sony te slušalke zelo slabo izdelane, medtem ko zvok ni bil slab.
Lastnosti pri philips slušalkah pa so (pišem po lastnih izkušnjah

):
zelo dobra reprodukcija nizkih in visokih tonov, dobro prileganje uhljem (čeprav je res da se ne da prilagoditi tiste gume ki gre za uho, čeprav je povsod prikazano da je to mogoče-lahko jo poskusimo "preoblikovati" vendar se takoj vrne v prvotni položaj, obstanejo "na mestu", so zelo udobne, in so za to kvaliteto ZELO poceni.
Te slušalke osebno priporočam tistim, ki ne vedo kakšne bi si omislili, vam pa svetujem, da jih poskusite pri komu ki jih že ima (če imate to možnost na razpolago), ker je pa res, da si dva uhlja nista enaka.
Lp, ZigaS