prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tekačica
[quote="Marinka"]Najbolj zanesljiva, user friendly in praktična je pravzaprav žepna beležka na špiralo s trdimi platnicami. Vsak tek si lepo vpišeš s poljubno dolgimi opisi, vtisi in opažanji ter meritvami razdalje, hitrosti, načina treninga in povprečnim utripom. [quote]

Ja jest imam tudi tak način :D... pa v excelu grafe :D
Uporabniški avatar
 samo
marec 2006: 133km
 Bosta
marec 2006

135 km
Uporabniški avatar
 Vlajko
330,5 km (Zanima me reakcija Press). :wink:
Uporabniški avatar
 Speedy
Vlajko napisal/-a:330,5 km (Zanima me reakcija Press). :wink:

Ve se, da si dlakav, zato si jo nabrisal za dlako :lol:
Uporabniški avatar
 Damijan
Damijan______________268 km
Nazadnje spremenil Damijan, dne 10 Apr 2006, 07:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:Zanima me reakcija Press.

:--( :--( :--( zamerm a ne :lol: ... tega pa sploh ne bom vpisala :D jest ne prenesem poraza :D
sej ne no... priznam, da si bil boljši :D kaj je bilo pa prejšne mesece, ko nisi nič napisal??? (Zanima me reakcija Press :D )
 marjan

Po moje je to spomin na 1 april :wink:

Čao,
Marjan

p.s Se motim? :o
Uporabniški avatar
 tekačica
marjan napisal/-a:

Po moje je to spomin na 1 april :wink:

Čao,
Marjan

p.s Se motim? :o

In zakaj jest pol vedno nasedem???? :--(

Vlajko: povej če telih 330, 5 km drži, da jih dam v lestvico, ali se samo norca delaš iz mene :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, priznam, to je bilo malo prvoaprilskega heca, saj je to moja približna skupna kilometrina vseh treh letošnjih mesecev. :!:

No, ker pa že ne preneseš štosa na svoj račun in greš takoj v protinapad oziroma "na nož". :arrow: Sedaj boš pa še ti malo na vrsti za svojo razlago:

Tvoja letošnja kilometrina na našem forumu:

Januar : 373 km.
Februar : 295 km.
Marec : 330,4 km.

Skupaj na dan 31.3.2006 znese točno 998,4 km.

Kako to, da je pri tako pedantnem vodenju kilometrine (z natančnostjo do ene decimalke) prišlo do takega odstopanja v kilometrih? :shock: :roll:
Uporabniški avatar
 tekačica
Kako pa ti veš, da sem to jest???
Pa še, če sem si tisto dovolj natančno ogledala piše cca.
Uporabniški avatar
 Junc
Tekačica, oglasi se kdaj na Brdu, da se sploh spoznamo :?
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:No, ker pa že ne preneseš štosa na svoj račun in greš takoj v protinapad oziroma "na nož".

Tole sem pa spregledala!
Nobeden te ni čisto nič napadel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Če se pa počutiš napadenega... se ti opravičujem (če ti je zdej kej bolš). Drugače, pa nisem tolk zatežen človek, da bi vsakega nazaj zabijala, če si to mislil.
Uporabniški avatar
 tekačica
Junce napisal/-a:Tekačica, oglasi se kdaj na Brdu, da se sploh spoznamo :?

Veš če bi mela jest to možnost.... Stara sem 16, še zmerej odvisna od staršev (predvsem od moškega dela) in niso popolnoima nič zainteresirani za moj tek... pridem na kakšno tekmo, trenirat morem pa kar lepo doma, v krogih... pa še lepo morm tih bit, če hočem tečt, brez stalnih pripomb in groženj.
Uporabniški avatar
 Speedy
16 let stara pa tolk km :?: :shock: :shock: :?:

Ena čist dobrohotna pripomba :wink:, čeprav te nisem niti vprašal ne o ciljih in ne motivu :oops:

A ne bi ti raje dosti manj km, pa te mnogo hitreje? Bi bilo bolje za tekaški razvoj, če te tek že toliko zanima.... Kilometrina (in vzdržljivost) z leti pride, hitrost pa nikoli in tvoja leta so zelo primerna, da narediš še kaj na hitrosti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA