Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Speedy
Fotr napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem dobil obvestilo o Radencih, drobni tisk pa sem prebral šele danes. V njem piše tole:

S prijavo in plačilom potrjujem, da so podatki, ki sem jih zapisal na prijavnico, resnični. Izjavljam, da sem zdrav vsestransko pripravljen za tekmovanje in zdravniško pregledan Upošteval bom vsa navodila organizatorja in tekmoval na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko vsi podatki iz te prijavnice uporabljajo za potrebe organizatorja in so objavljeni v sredstvih javnega obveščanja. Moje fotografije, filmski in video posnetki, intervjuji ipd., kar je v zvezi z Maratonom treh src, se lahko objavijo, ne da bi zato zahteval kakršnokoli povračilo.
Op. podčrtal Fotr

SPLOŠNE DOLOČBE
1. Organizator si pridržuje pravico diskvalifikacije v primeru, če:
a) tekač/ica krši pravila AZS ali IAAF,
b) tekač/ica ne nosi startne številke v skladu s pravili AZS ali tako,
da le ta ni vidna v celoti (številka in sponzorji 26. Maratona treh src)
c) tekač/ica odteče drugačno razdaljo, kot jo je prijavil/a ob dvigu
startne številke.
2. Organizator si pridržuje pravico do zadržanja nagrade delno ali v
celoti, če
a) tekač/ica odkloni sodelovanje (intervjuji, fotografiranje ipd. z mediji
in organizatorjem na prizorišču 26. Maratona treh src

Otepanje odgovornosti organizatorja in razpolaganje z osebnimi podatki. Po moje si pa le preveč privoščijo, pa še plačali bi jim.

Fotr, jaz vidim le en kritičen stavek, ostalo se mi zdi kar uredu. Tole okrog slikanja, filmanja, izjav zmagovalcev itd. jaz razumem kot zagotovilo, da se o prireditvi tudi po prireditvi govori po medijih (tega je itak premalo) in da zato, če te slučajno ujame kak kader, ne boš tožil organizatorja za milijone. Dvomim, da bodo lovili slike kake dobre tekačice z velikimi in nagajivimi "modrimi očmi" v prvi kader in to objavili na posterju...

V nos gre le stavek "Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. " saj to pomei, da če te nekdo z avtom zbije na zavarovani progi (ki je itak tudi pri zavarovalnici zavarovana oz. nastopajoči -- vsaj včasih je tako bilo) potem si si pa sam kriv! Ej, ta je pa prehuda!

Mene itak v Radence ni že leta...
Uporabniški avatar
 lojzeP
Speedy napisal/-a:Mene itak v Radence ni že leta...

še en, ki ve zakaj nosi glavo pokonci :clap:

uspešno udeležbo želim vsem nastopajočim, predvsem tistim, ki še niso spregledali :?
Uporabniški avatar
 bigfrik
tomaz.zupancic napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:
bojanm napisal/-a:
bigfrik napisal/-a:
Ce racunam se analize ni cist nobene racunice!!!

Računica je v vsakem primeru,če že računamo,samo predznaka se razlikujeta.
Sicer pa kaj je bolje :?:
Račun brez krčmarja,ali,krčmar brez računa :idea:
Boljs je krcmarka! :wink:

Mislite ali veste :lol: :wink: !
ČAO!
VEM!!! :shock: :twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
Moram povedat, da me letos Radenci zelo mikajo (prejel od organizatorjev lepo brošuro in vabilo za na tek, pa njihova spletna stran je tudi lepo urejena).
Zanima me, če že kakšen zbira skupinske prijave, ker bi se rad pridružil 15-terici za znižano startnino 2.660 SIT za na 42 km 8)

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 mirc1
dejte mi povedat neki glede prijave jest sem se namreč prijavil že prko interneta na njihovi strani a zdej pa plačam še prijavnino pa jim pošlem še fotokopijo odrezka od položnce.
Uporabniški avatar
 svizec
Že kdo zbira prijave, da se prijavimo kot skupina?

Časa ni več veliko.
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Se bo kdo okorajžil za zbiranje skupinskih prijav...? Tudi sam bi se javil a imam zaenkrat nepremostljive logistične probleme (nimam mobija, internet samo v službi, nimam vpogleda na TR preko neta...).

Ali kdo ve za kakšno ''luknjo'' za priključit se skupinski prijavi...? :wink:
Uporabniški avatar
 svizec
Prijavnina za maraton in polmaraton znaša
do 8. maja: 4.800.- SIT (20.- EUR) in
od 9. do 15. maja: 7.000.- SIT (30.- EUR).

V prijavnino tekov na 42 km, 21 km, 10 km in 5,5 km je
vključen tudi čip za enkratno uporabo v vrednosti 1000.- SIT.
Če ima udeleženec svoj lastni čip, plača za 1000.- SIT nižjo prijavnino.

Skratka, časa je malo...
Uporabniški avatar
 pementos
zdravo,

iscem prenocisce za Radence in izgleda, da je vse zasedeno. A ima nekdo kaksno ugodno prenocisce blizu Radencev (v radiusu 20km)?

Hvala.
Uporabniški avatar
 Vlajko
@Pementos: Pokliči Prenočišča Kuplen, Radenci (041 850 177). Tam sem ravno včeraj zaradi višje sile odpovedal svojo rezervacijo v noči med petkom in soboto (za dve osebi). :idea: ...

... In to čimprej, saj mi stari ni deloval prav nič jezen zaradi moje odpovedi. :wink:
Uporabniški avatar
 pementos
hvala Vlajko. Bom poklical.
Uporabniški avatar
 pementos
Rezerviral sem.

hvala se enkrat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kaj si v soboto bolj želimo? :roll:

Tole? :shock:

Ali tole? :shock: