- 04 Apr 2006, 21:50
Fotr, jaz vidim le en kritičen stavek, ostalo se mi zdi kar uredu. Tole okrog slikanja, filmanja, izjav zmagovalcev itd. jaz razumem kot zagotovilo, da se o prireditvi tudi po prireditvi govori po medijih (tega je itak premalo) in da zato, če te slučajno ujame kak kader, ne boš tožil organizatorja za milijone. Dvomim, da bodo lovili slike kake dobre tekačice z velikimi in nagajivimi "modrimi očmi" v prvi kader in to objavili na posterju...
V nos gre le stavek "Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. " saj to pomei, da če te nekdo z avtom zbije na zavarovani progi (ki je itak tudi pri zavarovalnici zavarovana oz. nastopajoči -- vsaj včasih je tako bilo) potem si si pa sam kriv! Ej, ta je pa prehuda!
Mene itak v Radence ni že leta...
Fotr napisal/-a:Pred nekaj dnevi sem dobil obvestilo o Radencih, drobni tisk pa sem prebral šele danes. V njem piše tole:
S prijavo in plačilom potrjujem, da so podatki, ki sem jih zapisal na prijavnico, resnični. Izjavljam, da sem zdrav vsestransko pripravljen za tekmovanje in zdravniško pregledan Upošteval bom vsa navodila organizatorja in tekmoval na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko vsi podatki iz te prijavnice uporabljajo za potrebe organizatorja in so objavljeni v sredstvih javnega obveščanja. Moje fotografije, filmski in video posnetki, intervjuji ipd., kar je v zvezi z Maratonom treh src, se lahko objavijo, ne da bi zato zahteval kakršnokoli povračilo.
Op. podčrtal Fotr
SPLOŠNE DOLOČBE
1. Organizator si pridržuje pravico diskvalifikacije v primeru, če:
a) tekač/ica krši pravila AZS ali IAAF,
b) tekač/ica ne nosi startne številke v skladu s pravili AZS ali tako,
da le ta ni vidna v celoti (številka in sponzorji 26. Maratona treh src)
c) tekač/ica odteče drugačno razdaljo, kot jo je prijavil/a ob dvigu
startne številke.
2. Organizator si pridržuje pravico do zadržanja nagrade delno ali v
celoti, če
a) tekač/ica odkloni sodelovanje (intervjuji, fotografiranje ipd. z mediji
in organizatorjem na prizorišču 26. Maratona treh src
Otepanje odgovornosti organizatorja in razpolaganje z osebnimi podatki. Po moje si pa le preveč privoščijo, pa še plačali bi jim.
Fotr, jaz vidim le en kritičen stavek, ostalo se mi zdi kar uredu. Tole okrog slikanja, filmanja, izjav zmagovalcev itd. jaz razumem kot zagotovilo, da se o prireditvi tudi po prireditvi govori po medijih (tega je itak premalo) in da zato, če te slučajno ujame kak kader, ne boš tožil organizatorja za milijone. Dvomim, da bodo lovili slike kake dobre tekačice z velikimi in nagajivimi "modrimi očmi" v prvi kader in to objavili na posterju...
V nos gre le stavek "Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi. " saj to pomei, da če te nekdo z avtom zbije na zavarovani progi (ki je itak tudi pri zavarovalnici zavarovana oz. nastopajoči -- vsaj včasih je tako bilo) potem si si pa sam kriv! Ej, ta je pa prehuda!
Mene itak v Radence ni že leta...