prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 rainbow
Polona, kaj hvala fantje, hvala meni, da si se držala soka :wink: ...če bi blo po njihovo, bi te napil do mrtvega :lol: Se ne spomniš več tistega o vretju in to... :?: :!:

Priznam pa, Vlajko, da sem se včeraj težko vzdržala, da nisem bila vsaj na analizi s tabo v korak, če sem že na krogu zatajila :wink:

Jah, kje so že cvičkarije, ko smo bli še mladi in si dal duška..... :)

PS. Vraga, enkrat bom res rabila inštrukcije za citiranje tule.... :!:
 polona40
Seveda sem ti hvaležna, R. , da sem peljala trezna domov, in nisem podlegla vsem tistim kemijskim razlagam učinkovanja soka :), čeprav, mene težko prepričaš. če mi nekaj ne paše :), kakorkoli, upam, da se v četrtek spet vidimo, lep nov teden vam želim, vsem, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
rainbow napisal/-a:... Vraga, enkrat bom res rabila inštrukcije za citiranje tule.... :!:

To pa je en kunšt! :roll: Samo na gumb "Citiraj" pritisneš ter zbrišeš odvečne besede, spodaj pa še malo "pomodruješ". Kapiško? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
ker sem svoj planirani malo daljši tek opravil že včeraj, se jutri (četrtek) ne bom mučil z dvema krogoma, ampak se bom malo pred 18,00 uro pojavil na štartu ter odtekel en zenovski krog. :D :wink:

Družbo med tekom mi lahko delajo vsi tisti, katerim se ne bo nikamor mudilo, za analizo pa bom imel, izjemoma, nekoliko manj (skoraj nič) časa. :roll:

PS: Če bo jutri popoldan še vedno slabo vreme, bom svoj krog okoli Brda opravil v petek. :!:
 polona40
Vlajko, jaz se ti bom pridružila v petek (jutri bo najverjetneje res slabo vreme, če ne celo sneg), se še slišiva, lp vsem, Polona.
Uporabniški avatar
 Junc
Pridem v jutri ob 18:00, pa sploh ni važno kakšno bo vreme.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes me iz dveh razlogov (vremenskega in osebnega), žal, ne bo na Brdo. :oops:

Pridem pa jutri, ko bo vreme lepše. Tam bom okoli 17.30 oziroma po dogovoru. A je še kdo za to, da ta teden naredimo izjemo? :?: :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Tudi jaz sem za izjemo, čeprav sem rekel, da pridem. Žal mam delo in ne morem :(
Bom pa jutri ali pa kak drugi dan. V soboto imam v planu 2 kroga.
 polona40
Tudi jaz pridem jutri ob 17.30, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Matevz
Danes 2 kroga na cca 46. Blato ni bilo prehudo, sneg pa tudi ne.
 polona40
Me zanima ali velja, da se danes dobimo ob 17.30 na Brdu ?, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
I'll be there at 5:30 pm. :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
tudi jaz upam da bom, je tako lepo vreme za en slow krog
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tomaž (tt2x) in Vilko (2MUCH4Me) sta ravno zaključila svoj 9,8 kilometrski šiht, ko smo Polona, NatašaB, Junce in jaz štartali novim enournim dogodivščinam nasproti. Nekje na pol poti je mimo nas švignil en športno manekenski parček. Bila sta res hitra, a še vedno ne dovolj, da ju ne bi prepoznali :arrow: Simona in Marjan. :D

Za analizo pa kar ni bilo nobene ta prave volje, le dekleti in jaz smo skočili na eno rundo v Brunarico. :P

V četrtek je nov dan (Bonsai Press). :wink:
 marjan
Res sva malo raztegnila noge, jaz sploh prvič po Kališču (nahod press) in moram reči, da sva klepetala kot "stara zakonca" :wink:

Užival sem v ptičjem petju in v izi tempu. Včasih je res pravi užitek samo preteči, neoziraje se na čas.

Marjan
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA