področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

marko22
Pozdravljeni

sem študent Ekonomske fakultete in skupaj s prijatelji delam na projektu za razvoj BTC-ja. Prosim vas za pomoč. Rad bi vedel kaj vas v BTC-ju moti in kaj vam je všeč ter kaj bi vi v BTC spremenili. Čeprav vem, da tema ni najbolj primerna za ta forum, vas vseeno prosim, če lahko dodate kakršenkoli komentar.

Iskreno hvala za vsak vaš komentar.
Marko :idea:
Uporabniški avatar
 Staša
Živjo, Marko,
bolj primerno bo, če sestaviš vprašalnik / anketo, ki je lahko opisnega tipa ali pa (bo več uspeha) z vnaprej pripravljenimi odgovori. Potem pa povabiš ljudi, če so pripravljeni odgovarjati. Naj ti pošljejo e-mail, kamor ti potem pošlješ anketo. Kar takole povprek pa sem prepričana, da niti ne boš dobil dosti odgoovrov, niti le-ti ne bodo kvalitetni oz. primerljivi. Za kvalitetno analizo moraš postaviti neke cilje, okvir analize, ... sicer bo nastal zmazek!
Kar pogumno se loti, če želiš, pa lahko vprašalnik pošlješ v vnaprejšen pregled, pa ti ga še malo pogledam (se včasih ukvarjam s podobnimi rečmi)...
Lep pozdrav,
staša
 marko22
Lepa hvala za vaš trud.

Sicer je moj cilj, da zvem čim več podatkov o tem kaj uporabnike BTC-ja v BTC-ju dejansko moti. Ne zbiram sistematičnih podatkov za statistično analizo temveč iščem splošna mnenja o slabostih BTC. Iščem jedra v katerih se skrivajo težave in predlagam rešitve. V timu delujemo študentje različnih znanj in veščin in se drug od drugega učimo.

Hvala za vaše zanimanje toda mi primankuje časa za kvalitetno izdelavo vprašalnika. Če imate še kakšno zamisel jo bom z veseljem sprejel.

Hvala.
Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA