Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

drage prijateljice in prijatelji,

vabimo vas, da se nam pridružite na prvem teku v počastitev spomina na našega dragega prijatelja Runnerja. čas neusmiljeno teče in od dne, ko nas je zapustil naš dragi Hole, so minili že skoraj trije meseci. med tem smo žalovali, obujali spomine, tekli Holetu v spomin po PSTju skozi veter, dež in snežne zamete, prižgali kako svečko (doma, v srcih, na Holetovem zadnjem hangarju), živeli svoja življenja, ...

Runner bi 30. aprila slavil svoj 39. rojstni dan. želimo, da se ga vsako leto ob tej priložnosti skupaj spomnimo s tekom domačih in prijateljev po njegovem domačem krogu. ker se zavedamo, da so v tem obdobju prazniki, smo se odločili, da bi tek letos bil v sredo, 3. maja popoldne s pričetkom ob 18. uri. podrobnosti bomo še objavili, predvidoma pa so naslednje:

- zbor od 17:30 do 18:00 na parkirišču pri Domu starejših občanov Moste
- ob 18:00 kratek pozdrav in par trenutkov tihih misli v spomin na našega dragega Holeta
- umirjen skupinski tek po Runnerjevem krogu
- med tekom samim in po zaključenem teku pa bo dovolj časa za pogovor, obujanje spominov in še kaj...

Silva, Vita in Jan - prisrčno ste vabljeni, da se nam pridružite! radi vas imamo in mislimo na vas!
Nazadnje spremenil ero, dne 09 Maj 2006, 22:22, skupaj popravljeno 2 krat.
 Leon
Zdravo , mogoče beseda ali dve o Runnerjevem krogu...

Leon
Uporabniški avatar
 Vlajko
Leon, a je namesto besed lahko skica? :?: :wink:

Slika
 Leon
Hvala , Vlajko , verjetno se vidimo.

Leon
Uporabniški avatar
 kustus
lp

z velikim veseljem bi se udeležil tega teka a kaj ko imamo na isti termin trening a bom še vseeno do takrat premislil.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Vsi veste, kam priti in kdaj, kako se obuti, obleči napiti in najesti.
Vsi veste, katere vse naloge imate tisti dan na urniku, in kako ste tisti dan nameravali preživeti sicer.

Vendar - tale Runnerjev tek je nekaj posebnega.
Če si boste lahko utrgali čas in prišli nanj, vas bomo veseli.
Če ne, odtecite tek zase kdaj drugič, drugje, a z mislijo nanj in na vse, kar Runner pomeni našemu Forumu.

Jaz bom tam.

Lep let, Pegaz.

PS: menda je bilo na mojem urniku tisto sredo tudi plavanje... se ne spomnim več.
Uporabniški avatar
 Vlajko
kaucevleon napisal/-a:... Vlajko , verjetno se vidimo ...

Definitivno, kar se mene tiče. :!: :!: :wink:
Uporabniški avatar
 microwaved
Lepa gesta, moram rečt!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Če ne bom prišla na ta tek bom vsaj z mislimi na teku z vami.
Nazadnje spremenil Nadj@, dne 17 Apr 2006, 10:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 lunca
Nadja, po moje si malo zamešala - tek Srce, moja skrb je 19.4., to je 14 dni prej :!:

Tudi jaz se strinjam s Pegazom, da je Runnerjev tek nekaj posebnega in da je treba odložiti neodložljive stvari....

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 landlord
enkrat al dvakrat sem celo teku tehle 7km.
podpiram. potrdim svojo udelezbo.

PS.lep pozdrav vsem, ki uzivajo ob velikonocnih radostih. pirhih, potici, sunki, hrenu, soncku, regratu v solati, druzenju s prijatelji. cesnja je lih zacela cvetet, upam da ne bo predolgo dez. se vedno se da smucat pravijo, kanin naj bi bil indija koromandija v teh dneh. tamala kobilica se je pustila ujahat, kar je velik napredek, nisem mislu, da bo tok pridna. v sluzbi kot po navadi. upam da se bo izteklo po planih. ko smo ze pri planih, da ne omenjam mojega triatlona letos. taki plani, pa tak slab izkoristek. je pa res, da koncno imam neopren. samo ce ce se na suho oblecem vanj in hodim po bajti zacnem prekomerno svicat, zelo vroce rata. v omari mu je prijetneje. se spomnim, k mi je senka iz sarajeva poslala komad - sve je isto samo njega nema, .... pa smo se smejal na strehi. dugme okupio brega.....pa spomnim se ko si reku, ma jok, nisi ti slovenac, majke mi.....ah,sarajlija. upam, ne samo zarad mene, se na en lep smucarski dan. mogoce celo na krvavcu....pomlad je in vse se zacenja na novo. se medved je bil zadnjic v nasi hosti. baje je oklal jagrovega psa. po pravici povedano se bolj bojim pijanega jagra sredi hoste kot pa medveda.uuuu, ja, da ne pozabim, koncno sem si dal nardit dres od TFja na katerem pise landlord. upam, da ero ne bo popizdu, ker ga se zdej nisem prevzel :)
 Nataša
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No na ta dan je kar nekaj tekov , eden je v Tivoliju za srce, pa še trening imamo in še runnerjev tek vse v enem dnevu, škoda da ni ta tek v četrtek.

Ne bom nič diplomatska - ko je Runnerjev tek, se pride na Runnerjev tek. Če se ti zdi karkoli drugega bolj pomembno (od kuhanja goveje župe do vseh drugih xy tekov...), potem je verjetno že prav, da te 3.maja ni na PST.
Uporabniški avatar
 ero
landlord napisal/-a:uuuu, ja, da ne pozabim, koncno sem si dal nardit dres od TFja na katerem pise landlord. upam, da ero ne bo popizdu, ker ga se zdej nisem prevzel :)

seveda ne :) dobiš ga na Runnerjevem teku!
Uporabniški avatar
 ero
Nataša napisal/-a:
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No na ta dan je kar nekaj tekov , eden je v Tivoliju za srce, pa še trening imamo in še runnerjev tek vse v enem dnevu, škoda da ni ta tek v četrtek.

Ne bom nič diplomatska - ko je Runnerjev tek, se pride na Runnerjev tek. Če se ti zdi karkoli drugega bolj pomembno (od kuhanja goveje župe do vseh drugih xy tekov...), potem je verjetno že prav, da te 3.maja ni na PST.

dovolj! udeležba je stvar osebne odločitve vsakega posameznika. in ni potrebno, da javno razlagate, zakaj vas ne bo, če ne boste zraven. ni pomembno. pomembno je, da se zavedate, da vaša življenja živite tudi za druge in ne le zase. živite jih za tiste, ki so ob vas in ki jim lahko pomagate že s tem, da jim stojite ob strani.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA