Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:...se lahko prilagodim tudi kakšni še bolj ZEN (počasni in zabavni) varianti.

:clap: mislm, da je cajt za eno zen stranko :wink:

....a mi lahko poveš , kaj tole pomeni.....

lp
 žuža
žuža napisal/-a:Bi še kdo šel na kratko trojko?

Lani smo prileteli na Prešerca v času 1h 14 min se mi zdi. Mogoče grem lahko letos malo hitreje, lažje pa počasneje. :wink:

Trojka je sestavljena, le še ime moramo naštudirati. Tekli bomo NatašaB, bojanm in žuža.
Uporabniški avatar
 Junc
Dobro za vas. jaz sem še vedno sam. gre kdo, vseeno katera razdalja in kakšen čas (razen ekstremno hiter)
Uporabniški avatar
 Marko
Jaz bi tudi tekel 12tko. Tempo bi bil okoli 5.00 - 5.20 min/km. Upam da se najde kakšen/a interesant/ka.

Lp, Marko :)
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

A kdo ve - ali je poleg trojk na Ljubljanskem pohodu še kakšen tak tek, kjer bi lahko trojke ponucov...? :wink:
 ŽiČ
Tole je moja prva objava... :?
Menim, da Tačke potrebujejo konkurenco... :wink:
Tekla sem trojke lani v mešani ekipi 2.45, letos bi ponovila v ženski ZB.
Kraški maraton sem tekla 5.40/km.
:)
 ŽiČ
Sem rekla, da je bila tisto včeraj prva objava-sem jo po pomoti dala v lansko leto!! Pa še mož je rekel, da sem preveč mlačna :lol:
Torej dodajam:
Nabiram babjo ekipo (28km), krvolocno armijo(2.45) :twisted: ... nekaj za na stopnicke (ZB):) in menim, da je potrebno tekmovanju razširiti krila z večjo udeležbo(predvsem pri ženski kategoriji).
Zaboga spustite svoje debele kosmatince, namesto da ste za okras pa raje dosezite v dobri družbi relativno boljši rezultat.
Uporabniški avatar
 svizec
Tudi jaz iščem dva, ki bi se jima lahko priključil.

Za čas me ne sprašujte, ker se mi ne sanja koliko rabim, da pretečem dvanajstko.

Če bi pa komu pomagalo pri odločitvi, da me vzame k sebi, pa tole: Sežansko 21-ko sem tekel 1:55.
Uporabniški avatar
 juha
juha napisal/-a:Tudi jaz bi se priklučil na 12km .
Lani sem imel 1:17 ...

Sem mislil, da bodo letos kaj skrajšali ... tako pa verjetno ne bom kaj prida popravil svoj lanski čas. Na 21 sem doselj laufal nekje med 1:55 in 2:00.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če bi kakšen "ZEN" dvojec na 12 km iskal manjkajočo osebo, lahko računa tudi name. (Skoraj metla Press):wink:
 daša
Vlajko, kaj če se ti pridružim še jaz in poiščeva še tretjega ?? :D

LP, Daša
Uporabniški avatar
 Fotr
daša napisal/-a:Vlajko, kaj če se ti pridružim še jaz in poiščeva še tretjega ?? :D
LP, Daša

Ali bi vzela še enega Fotra vmes? Da bi vaju malo bremzal :evil:
MZ kategorija. Če se strinjata? :?:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Fotr, žal se je "moja" trojka napolnila skoraj tisti hip, ko sem objavil svojo "ženitno posredovalnico". Prihodnje leto pa velja. :D

:!: Ta hip si postal nosilec (in iskalec) svoje trojke. :P :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko, a pol hočeš reči, da gre tvoja Silva letos sama na pohod???? Če je tako, prisrčno vabljena v družbo "hardičev", ki ne bomo tekli, ampak bomo obkolili Ljubljano!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA