prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MatjazV
No, potem se pa vidimo v petek, če ne bom na biciklu.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 še1PR
Hej lona! (pa še kdo morda?)

A si za kako zeeeelo počasno Golado?

Zdaj traso poznam, ker sva s Črno (=pes) imeli priložnost, da sta nama dva postavna, potrpežljiva in prizanesljiva , sicer živalsko imenujoča, ampak zelo zelo človeška (=bilo je super in z veseljem greva še kdaj zraven, ko bosta imela na sporedu ta "moderen" zen tek :wink: (slon. PRESS)) TFjevca - oranzni_slon in pegaz, pokazala kje gre tale, sedaj petkov, skupni trening.

S celotno ekipo Golade si (še?) ne upam na to pot, ker jih že na štartu le v hrbet gledam! Ampak morda jim za konec kak sladkiš obljubimo, da počakajo, če se tudi mi uspemo pofočkat na cilju in če so tiste možganske celice, ki skrbijo za orientacijo še delujoče! :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:...snip, snip....S celotno ekipo Golade si (še?) ne upam na to pot, ker jih že na štartu le v hrbet gledam!

8) Priznam :!: Kadar se Jusuf utrga s ketne je to malo hitrejsi tek in se zna ekipa razdelit v vec samostojnih enot. ;) Ampak, to je na vsake kvatre enkrat. :) Sicer pa vadimo srednje hitrositi ZEN-a. :D Ja, tako nekako gre to. :)
Torej, le brez strahu. :) Novince ze v prvo pojemo :!: Takoj :!: Na samem startu. In nikoli vec niso novinci. :) (No, kaksno kost, si pustimo tudi za popoldanski pocitek.) :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Kadar se Jusuf utrga s ketne je to malo hitrejsi tek in se zna ekipa razdelit v vec samostojnih enot. Ampak, to je na vsake kvatre enkrat. Sicer pa vadimo srednje hitrositi ZEN-a. Ja, tako nekako gre to.

Ej Slon!
Sej nisem nč hudga misnla!! :wink: Pa sam hvalm te :!: :roll: :D :wink:
Sem se hotla sam u uno ta najbolj počasno samostojno enoto prjavt :!: K drgač bi me Jusuf pa Črna na dva kosa pretrgala, en naprej, pa en nazaj... :wink: Hmm, vidm, da bom mogla s pisanjem prošenj za novo službo še mal počakat... :roll: Bi že pr ta prvem stavku u koš zabrisal :!: :? :wink:

oranzni_slon napisal/-a:Torej, le brez strahu. :) Novince ze v prvo pojemo :!: Takoj :!: Na samem startu. In nikoli vec niso novinci. :)

Res :!: :!: Brez strahu :!: :!: Navali narod :!: :!: :wink: Luštn je :!:
Uporabniški avatar
 pegaz
Pridte vsi v petek, bo kr uredu!
:)
El Pegaso :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Uživajte danes na Goladarski turi!
Zadnje čase tečem kar mojo klasiko Mostec - bajer Koseze, ker mi je časovno še najbolj na roko (pardon; nogo :twisted: ).

Se vedno najde en hudič, da ne morem na Golado. Danes je to Neisha v CD-ju, drugi teden pa bom v terminu za Golado že na poti v Indonezijo, kjer se bom šla trekkinge po Irian Džaji Papue Gvineje. In ker se vrnem šele 18.5., se vidimo v Radencih :idea: :!:
Uporabniški avatar
 še1PR
Snezinka napisal/-a:..., kjer se bom šla trekkinge po Irian Džaji Papue Gvineje...

:evil: Sem ti fouš :!: :evil: Priznam! :oops:

Ampak vseen uživej in se lepo imej :!: :D
 Nataša
Snezinka napisal/-a:Irian Džaji Papue Gvineje

uh... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (tale smajli je prave barve, sam izraz na faci bi moral bit mal drugačen...). A to greš z "agencijo" Šeruga?

uživaj! mi ostali se bomo pa tolažili, kako so te pisarne fejst :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Nataša napisal/-a:

8) Draga Snezka, lepo se imej in se vidimo enkrat ob priliki. :) (junij PRESS)
:D Angelca, dej nehi jokat, pa se rajs na Golado prikazi. :) (petki kao frej PRESS) Slon te ze celo vecnost vabi, ti se pa itak stalno samo nekaj zgovarjas. :D Obljubim, da se bom strgal s ketne in te celo pot spljoh ne bom ogovarjal. :) (flauze PRESS)

lp, Jusuf ali Islam :twisted:
 Nataša
petki niso frej :cry: izgovori niso :cry: vse je res :!:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Nataša napisal/-a:

8) Draga Snezka, lepo se imej in se vidimo enkrat ob priliki. :) (junij PRESS)

Ja, Nataša, s tisto "agencijo" grem. To je edina stvar, ki bi jo pri celi avanturi spremenila, ampak ni druge variante. Sama si pa tudi ne upam med ljudožerce 8)

Jusuf dragi, kar predolgo se že lovima... :cry: , bo treba ko pridem nazaj res kakšno skupaj odlaufat :!:

lp
Snežinka
(upam, da me pri 30+C ne bo pobral 8) ... bo pa dobra podlaga za Radence :twisted: )
Uporabniški avatar
 Vlajko
Snezinka napisal/-a:... bo pa dobra podlaga za Radence ...

Ni nujno, ena od značilnosti Šerugovih potovanj je tudi ta, da greš vsako noč spat pijan k' čep. :piti: :wink:

Snežinka, čim lepše se imej na sanjskih počitnicah. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Vlajko, saj zato pa pravim, da je "agencija" edino, kar bi pri celi stvari spremenila.
Ti pa povem, da ni človeka, da bi me prepričal v nekaj, do česar meni ni :!: :!: :!:
Glede na to, da bom na Lariamu, bom imela tudi z medicinskega vidika argumente proti alkoholu. Lariam me tudi bolj skrbi (kot pijača), ker imam po njem -preizkušeno- halucinacije... tko da bom itak čist na istem kot oni, ki bodo "ubogali" gazdo.

Lp
Snežinka

S seboj bom nesla tudi superge...Kadar mi bo vsega dosti, bom stekla stran :twisted:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Ni nujno, ena od značilnosti Šerugovih potovanj je tudi ta, da greš vsako noč spat pijan k' čep. :piti: :wink:

Preverjeno? ni dobro pisati kar tako, na splošno, po pričevanjih sosede od sodelavčevega soseda...itak pa verjetno nihče nikomur ne vbrizgava viskija v grlo :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
:!: Kr'neki :?: Lahko tudi sralci ...... :twisted:

lp, oranzni slon
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA