prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Lep pozdrav vse skupaj.

Imama vprašanje glede tegale merilnika in sicer ali se mora zadeva ko jo naštimaš na sebe (uro in odajnik) takoj povezat in kazat srčni utrip ali kaže to samo takrat ka si bolj aktiven.

Ker jest tole prvič uporabljam tko da zadeve še ne poznam dobro,navodila so pa tud tko pa tko.

Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja, s temle modelom nimam izkušenj.

Deluje pa verjetno na enak način kot Polar. Namestiš uro in oddajni pas (elektrode morajo biti malo vlažne). Pred vključitvijo štoparice vključiš še funkcijo "sporazumevanja" med uro in oddajnim pasom. Vse to lahko počneš tudi v mirovanju, saj npr. utrip lahko meriš tudi med spanjem. Torej, merilnik mora delovati v vseh pogojih, ne glede na to, kako aktiven si med meritvijo.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 mirc1
pol je pa sigurno nekej narobe ,ker v navodilih piše da ko zadevo daš nase se more samodejno povezat v parih sekundah in da začne utripat srce na uri meni se pa to ne zgodi.A j možno da je baterija v odajniku zanč.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
elektrode na pasu morajo bit vlažne. malo jih oslini ko si daš pas gor.
mora delat.
Uporabniški avatar
 mirc1
evo probu tud to pa ne zalaufa ura dela normalno sam povezat se pa noče.zdele se mi je povezala za kratek čas sam zdej se pa spet noče .
Uporabniški avatar
 mirc1
evo zrihtu ,je bla baterija v oddajniku zanč.
hvala za pomoč
 skratko
Zdravo,

a se vaš X-Fact merilec obnese? Vidim, da ga v Hervisu prodajajo za 5000.- pa sem vas mislil povprašati za vaše izkušnje (zanesljivost, točnost, koristnost)? Če utegnete, vam bom resnično hvaležen...

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 mirc1
ja tkole ti povem jest rabim sam za to da kaže utrip pa ,da ma štoparico.tko da s tem sem kr zadovoljen.Sam glede merilnika srčnega utripa mi gre pa na živce to da se od cajta do cajta kr spomni pa mal nabije srčni utrip v višave.Drgač je pa kr uredu zadeva.Sam je pa tko tole je moja prva taka ura tko da nevem kako druge delajo.

Aja pa še to en prijatel me je opozoril da ni tale ura glih dobr vodotesna.
Uporabniški avatar
 divad
Sam imam Energeticsov merilec Marathon ki pa po obliki zgleda enak (po moje isto sranje drugo pakovanje :lauf: )
Sam sem z merilcem zadovoljem, edino kar me moti je to da štoparica nima finkcije za krog.
Mi je pa enkrat odpadel en gumb na uri in so mi v Interšportu brez problema kar novo uro dali :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA