področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Vlajko napisal/-a:Če bi kakšen "ZEN" dvojec na 12 km iskal manjkajočo osebo, lahko računa tudi name. (Skoraj metla Press)

:twisted: Mater, se mal, pa bomo moral TF premienovat v ZENF (ZEN Forum za nepucene) :!: :) :D Priznam, ogorcen sem. :D Samo se nirvana (pa ne una ameriska) vam hodi po gavi. :) :twisted: Eh, kam gre tale svet :?: V propast in pogubo. ;) :twisted:

lp, Jusuf ala Islam

p.s.: Drgac pa le tako naprej, andale Bajsi.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Hmm, mene pa zanima ali ministrstvo kani organizirat se kaksno zurko :?: Tja enkrat do poletja, recimo. :D Halo, ministrice :!:

lp, oranzni slon

p.s.: He, he, tole je kao drzavljanska pobuda. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Z malo srece se bo tale forum oddahil pred dvojcem brez krmarja za slab mesec. (sluzba PRESS) :twisted: Lepo se imejte in uzivajte med tekom. :)

lp, oranzni slon

p.s.: :twisted: Angelca, sedaj pa le pridi na Golado. Bova sa Jusufom ziher manjkala. :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
oranzni_slon napisal/-a:...p.s.: :twisted: Angelca, sedaj pa le pridi na Golado. Bova sa Jusufom ziher manjkala. :D

Draga Angelca :!: Konec je medenega meseca. :) Izkoristek je kakrsen je. :D Vem, da se bos sedaj bala prikazat na startu, da te bi Jusuf slucajno ne pojedel zive. :twisted: :D

lp, oranzni slon
 Nataša
ja, 2x sem bla, ko te ni blo. zdej se bom pa spet en cajt skrivala za omaro.
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
Nataša napisal/-a:ja, 2x sem bla, ko te ni blo. zdej se bom pa spet en cajt skrivala za omaro.

8) Mic, mic, no pridi iza omare no, mamo eno tako fino cokolado zate... Ja, ja, cokolado Golado. ;) Ful je dobra, pa celo uro traja predno jo pojes. ;) :) (no eni so tudi bolj pozresni PRESS) Mic, mic, nic se bat.. Mic, mic... :twisted:

lp, Jusufe de Islame :twisted:
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Aja, a jaz sem pa zrak :?: Mene ni pa noben vesel :?: :D :twisted:
Jusuf, midva se bova mogla najprej spoznat! :wink: Ampak s tvojo/mojo hitrostjo bom še nekaj časa sam Slona vesela! :wink: :)

No, nej ti bo: Welcome back tud ti! :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Jusuf, midva se bova mogla najprej spoznat! :wink: Ampak s tvojo/mojo hitrostjo bom še nekaj časa sam Slona vesela! :wink: :)

še1PR samo ne se prevec ozirat na to sitnobo od Jusufa. Mal ga trga, ampak se bo ze unesel. Obljubim, da ti ga predstavim ob prvi priliki in videla bos, da je cisto prijetna zverina. :) Vcasih. ;) :)
Imam pa eno vprasanje, ki je casovno nekoliko zastarelo, me pa se vedno firbec matra ali je clanica trojke 741 upravicila svoj sloves svetnice in je prisla v snezno belih copatih na cilj trojk :?: (flauze PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Vlajko
oranzni_slon napisal/-a:... je clanica trojke 741 upravicila svoj sloves svetnice in je prisla v snezno belih copatih na cilj trojk ...

Na prvi pogled je v cilju resnično delovala deviško belo, vprašanje pa je, če je tako stanje ostalo tudi po zaključku analize v Subitu. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:... je clanica trojke 741 upravicila svoj sloves svetnice in je prisla v snezno belih copatih na cilj trojk ...

Na prvi pogled je v cilju resnično delovala deviško belo, vprašanje pa je, če je tako stanje ostalo tudi po zaključku analize v Subitu. :roll: :wink:

Sv. Klaudi?
Naslednji čudež! Pridemo mi vsi zmatrani s cilja nazaj do Zlate ladjice, ko je ona že zdavnaj tam, v civilu (čudež 1: pa kako je pršla tok hitr tja, pa sej smo jo zihr preštartal, pa sploh ne zlgeda da je kj laufala...), skupaj z Janiko delita prešane kokice, ki jih (čudež 2) v neomejenih količinah praducira od kdo ve kod!

(A ma gdo un formular za vatikan? PRESS)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Jusuf napisal/-a: ..... Ampak to so nepreverjene govorice, saj oranznemu slonu ni prevec za zaupat. :) Bojda. ;) :) .....

8) Svasta :!: A sedaj mi pa se Jusuf nezaupa :?: Eh, kam gre tale svet :?: V propast in pogubo. ;) :) Eto, tole je pa en tak tipicen primer, kaj naredijo 'zenske' govorice. ;) :) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Sv. Klaudi?
Naslednji čudež! Pridemo mi vsi zmatrani s cilja nazaj do Zlate ladjice, ko je ona že zdavnaj tam, v civilu (čudež 1: pa kako je pršla tok hitr tja, pa sej smo jo zihr preštartal, pa sploh ne zlgeda da je kj laufala...), skupaj z Janiko delita prešane kokice, ki jih (čudež 2) v neomejenih količinah praducira od kdo ve kod!
(A ma gdo un formular za vatikan? PRESS)

8) He, he, kdo ga gre iskat k El'Rododendrumu :?: Je menda nekje v okolici. :twisted: :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
MihaPR napisal/-a:Ne, ne pride :mrgreen:

8) Vprasanje, ki se mi poraja je ali Angelca nima casa komunicirat ali pa se ji ne zdi ukvarjat z 'nizjo' raso. :twisted: :D Kdo bi vedel :?: :D :twisted:

lp, Jusuf di Inslami
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Barb napisal/-a:7. Barb (upam,da bo znesl :? )

:D O, mama sefla, kam si se pa skrila :?: Nic te ne beremo te dni. ;) Ali bo kaksen piknik padel :?: Dej no, ne se dat tako prosit. :) ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 lojzeP
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
Barb napisal/-a:7. Barb (upam,da bom znesla :? )

:D O, mama sefla, kam si se pa skrila :?: Nic te ne beremo te dni. ;) Ali bo kaksen piknik padel :?: Dej no, ne se dat tako prosit. :) ;)

lp, oranzni slon

a je lapo napisala, da dela na jajcih :wink: ........ torej hrana bo :idea:

aja, pa hvala za dobrodošlico v tej temi ( široki e ) :?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA