prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mare napisal/-a:Bi rekel, da raje ti preberi moja dva posta in še tega. Nisem ju napisal zaradi tebe, ampak zaradi mnogih psov, ki imajo težave, ker njihovi lastniki ne vedo, kako škodljiva je za njih čokolada. ...se veliko pametnih misli....

Spostovani mare, mislim, da razumem tvojo skrb za Crno, ampak kaj ko bi to skrb raje prepustil Alji, ki po mojem skromnem mnenju zelo lepo skrbi za svojo kuziko in tudi zelo dobro ve, da naj bi psi cokolade ne jedli. Pegaz je tako ali tako dal Crni samo prst za obliznit in jaz mislim, da ta pripetjaj ne opravicuje vseh besed, ki smo jih tukaj vsi skupaj porabili.
Moje skromno mnenje je, da so vplivi zastrupljene okolice (voda, zrak, zemlja) na vse nas skupaj bolj usodni od tistega obliza cokolade tako, da predlagam, da preusmerimo pozornost na tiste stvari, ki jih ne moremo nadzorovat, pa ravno tako ali pa se bolj ogrozajo nase zivljenje. (Tukaj mislim na vso naravo, da ne bo pomote)
Toliko o tem in prosim, ce lahko zakljucimo tole debato. Seveda kr'neki vabi. ;)

lp, oranzni slon

p.s.:mare ali nisi enkrat v piramidi nekaj govoril o avtavarju :?: Morda je cas za ukrepanje :?:
Uporabniški avatar
 mare
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Nataša napisal/-a:Mare - pasji prijatelj :lol:

8) Angelca, ali ga bos ugriznila :?: Ja, ja, Angelca, jaz navijam zate. :!:

lp, Jusuf ali Islam :twisted:

Psi za razliko od ljudi ne grizejo brez razloga. Tudi zato jih imamo radi.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mare napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Nataša napisal/-a:Mare - pasji prijatelj :lol:

8) Angelca, ali ga bos ugriznila :?: Ja, ja, Angelca, jaz navijam zate. :!:

lp, Jusuf ali Islam :twisted:

Psi za razliko od ljudi ne grizejo brez razloga. Tudi zato jih imamo radi.

:D Tukaj bom malo po svoje citiral Aljo: Radi se imejte in veliko se smejte. :) Predlagam uporabo na vsej okolici. :D
Ja, pa kr'nekaj vabi. :) Velja tudi za Jusufa in Angelco. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
mare napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Ojoj, kako ste me spregledali... Še malo, pa bi ČrnaPR sladko smrt storila... mislim, da mi vloga terorista nekako ni usojena.

Še dobro, da sem izgubil samokontrolo in sem po nesreči še pravočasno sam pojedel večino tega strupa. (Njam.)

Ne bom nikoli več, ne, mislim, bom zmeraj spet! (pojedel čokolado).

Obliz, Pegaz :)

Pegaz, če se že ne spoznaš na prehrano psov, se vsaj ne delaj norca. Mi gredo na živce tako imenovani ljubitelji psov, ki jih potem mučijo na ta način, da jim dajejo človeško hrano. Npr. pikantne klobase, čokolada je med bolj priljubljenimi. Psi imajo pač drugačen prebavni trakt kot ljudje in določenih stvari ne morejo prebaviti, lahko pa mirno prebavijo kakšno pokvarjeno meso ali za nas strupene gobe (ampak menda ne vseh). Ne moreš pričakovati, da bo pes bolj pameten od tebe in bo vedel kaj mu škodi. Saj bi tudi človek pojedel kakšne slastne čokoladice s strihninom.

Za ljudi pa čokolada ni škodljiva (razen če jo poješ toliko, da imaš potem 100 kg) in jo lahko ješ po mili volji.

Mare : Pegaz - 1:0

Naj vam bo to v poduk. Psom ne dajajte čokolade.
Ne norčujte se iz stvari, ki jih ne poznate.
Ne pričakujte, da bodo psi pametnejši od vas.
Pa ne smetite po Goladi.
Howgh.
Pegaz.
 Nataša
Jutr verjetno pridem na Golado. Še zmeri štartate na Goce Delčevi?
Uporabniški avatar
 pegaz
Mene jutri ne bo.
Spet lovim eno letalo (a ga na srečo tudi takoj spustim :) )
V LJ bom spet okoli 18.30... :(

Takla mamo... pa saj boste zmagal tud brez mene.

LL, Pegaz da Taxi Drajver :)
Uporabniški avatar
 mare
pegaz napisal/-a:
mare napisal/-a:
pegaz napisal/-a:.

Mare : Pegaz - 1:0

Naj vam bo to v poduk. Psom ne dajajte čokolade.
Ne norčujte se iz stvari, ki jih ne poznate.
Ne pričakujte, da bodo psi pametnejši od vas.
Pa ne smetite po Goladi.
Howgh.
Pegaz.

kar se mene tiče vsekakor:
Mare : Pegaz - 1:1 (You won I won)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tudi mene ta teden ne bo na Golado.
Se regeneriram za tek v Zadvoru v soboto.

Sem pa tekel svojo tradicionalno progo po področju Golade v torek.
1 km od doma do Fužinskega gradu po Runnerjevem krogu,
potem po PST, pa desno do observatorija,
tam se pofočkam pri enem drevesu.
pa nazaj po isti poti. - točno 13 km, pod 1:12 - brez problema 5 min hitreje od svojega lanskega "rekorda" :D :D
Narava je pa vsak teden lepša. 8)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ako me moj projekt (izdelava LCD projektorja) ne bo preveč zmamil v delavnico, se pridružim!
Uporabniški avatar
 milkec
Nataša napisal/-a:Jutr verjetno pridem na Golado. Še zmeri štartate na Goce Delčevi?

Hm... Jutri bi mogoče tudi moja skromnost prišla, pa me isto zanima kot Natašo. No zanima me še, če je to težko najti?
Uporabniški avatar
 pegaz
milkec napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Jutr verjetno pridem na Golado. Še zmeri štartate na Goce Delčevi?

Hm... Jutri bi mogoče tudi moja skromnost prišla, pa me isto zanima kot Natašo. No zanima me še, če je to težko najti?

- Ata Smrk, a je težko najti?
- Ne, ni težko najti.

He he

- Odgovor je: DA.
- Lokacija: poglej si tole temo, o lokaciji je pa RES že vse napisano. 8)

Milkec, prid še kdej!
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:- Lokacija: poglej si tole temo, o lokaciji je pa RES že vse napisano. 8)

Priznam, da sem (bil) len in se mi ni dalo gledati 18 podstrani, pa sem upal, da bo ko kaj napisal... Bom pogledal :D

pegaz napisal/-a:Milkec, prid še kdej!

Sicer bi mi četrtek bolj ustrezal, pa vseeno bom prišel, če ne zdaj pa takoj po praznikih. Itak pa če sem prav razumel, tebe ta teden ni, tako da se mi morebitni tokratni izostanek lahko opraviči.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Sporočam vam radostno vest, da se danes vseeno namalam na Goladi!

(pavza za vsesplošno rajanje in vzklike radosti)

Torej: pridite vsi v čim večjem številu!

Lep sončen let,
vaš omiljeni Nadvojvoda Pegaz :)

(ptice selivke: moje opravičilo... :oops: :( )
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ej, Pegaz, kdaj je Oscar Wilde ugotovil kar je izustil? Tik pred smrtjo?!
Jim Morrison je bil vsaj dosleden: Umreti mlad in biti lepo truplo. Ali nekaj takega!
Danes jest se vedno ne vem, med drugim sem se spomnil ene družinske obveznosti, ki me bo odtrgala od mojega projekta.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA