prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Aleš*
ali mi lahko kdo priporoča kje si naj kupim šprintarice.
ali pozna kdo kako stran kjer so dobre,kvalitetne in po ceni šprintarice.
:?:
Uporabniški avatar
 Athena89
če hočeš slovensko stran, najdeš šprintarce na superge.si...
drgač v trgovinah, pa jih boš najdu predvsem v večjih krajih, ljubljana, maribor, pa naprimer v rossiju v celju... drgač pa se v večini trgovin da šprintarce naročit...

btw: za katero disciplino rabiš šprintarce?
 Aleš*
za tek . od 400 do 1500 m .
:P
Uporabniški avatar
 mirko1
aleš, te moram popravit. ponavadi (med tekom), so zmagovalci proge rekorda šmarne gore obuti v špritarice. torej podaljšamo uporabo do 1850 m :D :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mirko1 samo rok trajanja imajo pa koliko če bi z njimi šli na 12ur Kališče :lol: :wink: !Za en dan bi pa bile kaj praviš :lol: !
Pol pa rezervno medenico nabaviti pa bo kajne! :lol:
Ma ja pri samih šprintaricah se ne sme preveč komplicirati v določenih ozirih, bistvo je da so ti nekako ulite in pa določeni podplatno ojačane, kar pa je odvisno zopet od same discipline ki jo tečeš!
Torej pot pod noge in pa v malce večjo trgovino s športno opremo in ornk prečekirati za tvoje noge najboljše!
Modelov pa imaš malo morej tudi za to disciplino ki jo ti navajaš 400m - 1500m!
Čimveč sreče pri sami izbiri šprintaric!
ČAO!
 zupi
tomaz.zupancic napisal/-a:Torej pot pod noge in pa v malce večjo trgovino s športno opremo in ornk prečekirati za tvoje noge najboljše!
Modelov pa imaš malo morej tudi za to disciplino ki jo ti navajaš 400m - 1500m!

Tomaž, tole se pa ornk motiš. Malo večje športne trgovine so Hervis, Intersport, Gigasport,Sport 2000. V teh trgovinah marsikateri trgovec šprintarc še v roki ni imel, kaj šele, da bi jih prodajali.
Zelo, zelo revni so pa zadnje čase tudi v TS. Na zalogi imajo, kar jim je ostalo iz prejšnjih let, imaš pa možnost naročiti po katalogu, kar pa zna biti zopet problem..
Uporabniški avatar
 Athena89
no, če je že tema o šprintarcah, pa mene zanima, kje bi se dalo kupit špice za šprintarice? problem je, ker rabim keramične in ne unih navadnih železnih... rabim jih za šprintarce nike zoom long jump 3 ...
Uporabniški avatar
 incic
jaz sem prejšnji teden dobil z nizozemske nike zoom lanang.... naročil sem jih v intersportu...... najbolje je da si najdeš model šprintarc na netu pogledaš 6mestno serijsko št. in greš v intersport.... sigurno jih dobiš v 14dneh. špice se pravtako dajo naročit.... od navadnih 3mm do kros žebljev 18mm

(verjetnu tudi za daljino)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA