prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Lena napisal/-a:Tudi jaz bom poskusila priti, a malo po šesti.

Držim pesti da res :D
Plan se je pa itaq delal že danes okoli 20.00 pri "vaserturnu" - a ne de :roll:
Pa ne pozabi doma "glavnega" :wink:
 polona40
Jaz vas več ne sledim :), Lojze, Aleš, Lena, a velja zdaj trening v četrtek ob 18h ali ne?
LP, Polona.
Uporabniški avatar
 Lena
polona40 napisal/-a:Jaz vas več ne sledim :), Lojze, Aleš, Lena, a velja zdaj trening v četrtek ob 18h ali ne?

Če jaz dobro sledim, bo trening že danes, samo za uro se še ne ve točno. Jaz bi prišla okoli pol sedmih, Aleš bo najbrž kasneje. Ali lahko danes prideš? Lahko se pa zmenimo še za jutri.

Vlajko, kdaj pa ti prideš? Kaj pa NatašaB?

lojzeP napisal/-a:Pa ne pozabi doma "glavnega"

Če sem prav obveščena, bo popoldne s teboj, tako da ga ti kje ne pozabi.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
Polona, ta teden se, izjemoma, govori o (današnji) sredi. Večina od nas ima jutri raznorazne "praznične" obveznosti in (ali) sanjska potovanja. :wink:

Moj današnji "nastop" ni stoprocenten, sem malo prestar za avtoštop. :lol: Sicer pa, kaj manjka Sorškemu polju? (Lisica in kislo grozdje Press.) :wink:
 miharudl
hej .. torej danes ?

ja mene zanima ..kdaj bos startal tini? al pa aleš , lojze?
da kaki tempo odtečemo ?

bi šlo ob 18.00 ??

lp miha
Uporabniški avatar
 ales
Ja danes bomo štartali malo kasneje; skoraj zagotovo ne pred 19.00(gremo kupovat plavalno obleko v Medvode). Tko da recimo delovni termin danes ob sedmih. To midva z Lojzetom, za tinija pa ne vem(mogoče bo šel pa dva?!)

Jutri se pa lahko prilagodim; če bo lepo vreme, grem dopoldne skurit še zadnjo karto na Krvavec, potem pa popoldne en do dva kroga na Brdu. Recimo ob 18.30.
 miharudl
ok pridem v četretek 27. 4 . 2006 ;)
ob 18. 30 ....

lp , miha
Uporabniški avatar
 ales
Joj, danes smo se toliko zamudili s pomerjanjem plavalnih oblek, da smo komaj uspeli priti vsaj na analizo v Brunarco. Pa še to ne vsi...

No, ampak jutri pa res: 18.30-18.45 zbor na Brdu in potem en (hiter?) krog okoli. No ja, pa mal časa si za analizo rezervirajte..uoči praznika, seveda!
 miharudl
aleš .. a ta dež kaj spremeni plan ?

ali too pomeni da bomo samo dodali plin ??

hehe
lp miha
Uporabniški avatar
 ales
miharudl napisal/-a:aleš .. a ta dež kaj spremeni plan ?

Saj nismo iz cukra, valjda. Kakor je današnje deževno povprečje, res ne bi smel biti problem. Je še miles away do dežja na lanskem Fotrovem teku.

Tko da, brez izgovorov!
 polona40
Jaz bom današnjih 25 minut preskočila :), kremšnite so mi pa lepo uspele, jih v kratkem naredim še za v brunarico, lepo tečte, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Vlajko
polona40 napisal/-a: kremšnite so mi pa lepo uspele, jih v kratkem naredim še za v brunarico...

Torej bodo "available" naslednji četrtek. Naredi 1 - 2 z Natreenom, plis ... plis ... :D :wink: :cmok:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Oj! Če bo tole kdo še slučajno prebral, ki gre iz Lj.-jst bi šla zraven, če lahk (posebi če me lahko kdo pobere v Črnučah). Šla bi pa ene 15-20minutk v eno smer, potem bi pa obrnila in tekla nazaj do štarta.
Moj mobi: 051-620-570, mojca.

lp,

m

pies: če ne, pa drugič....sam neki mi je zapasalo...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Evo, zmenjeno! Se vidimo!

lp,

m
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 148