prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 S*
:D

Ja, kaj je zdaj to?! A boste laufali ali ne?! Vreme ni izgovor :wink: . Tudi sama sem včasih (beri kaki dve leti nazaj) mislila, da lahko laufaš samo v lepem, sončnem, ne prevročem in ne premrzlem vremenu. Hm, ja, potem pa je kar naenkrat takih "idealnih" dni premalo oz. nič. Samo skozi vrata je treba stopit (v tekaški opremi), potem pa greš, kamor se ti zahoče: pa čeprav po lužah ali snegu. Včasih je prav zabavno, npr. ko zaradi višje snežne odeje bolj skipiraš (mislim na t. i. skipping) kot tečeš. Dobro, v snegu hitrosti res ni nobene, malo moraš paziti na noge zaradi neravnega terena, ampak jaz sem še čisto zmeraj prišla domov z več energije (in cela :D ). Še ena malenkost: odkar redno tečem skozi vse leto (povprečno 2-krat do 3-krat na teden), nisem še nikoli zbolela; to zimo nisem nič tekla samo takrat, ko so bile temperature pod -12.

Tako, samo malo za spodbudo. :D

P.s.: Pogrešam že naše skupne treninge.

P.p.s: Inot, a bodo letos spet "štenge"? Bi bilo "vajo" fajn ponovit.
Uporabniški avatar
 INOT
S* napisal/-a::D

Ja, kaj je zdaj to?! A boste laufali ali ne?! Vreme ni izgovor :wink: . Tudi sama sem včasih (beri kaki dve leti nazaj) mislila, da lahko laufaš samo v lepem, sončnem, ne prevročem in ne premrzlem vremenu. Hm, ja, potem pa je kar naenkrat takih "idealnih" dni premalo oz. nič. Samo skozi vrata je treba stopit (v tekaški opremi), potem pa greš, kamor se ti zahoče: pa čeprav po lužah ali snegu. Včasih je prav zabavno, npr. ko zaradi višje snežne odeje bolj skipiraš (mislim na t. i. skipping) kot tečeš. Dobro, v snegu hitrosti res ni nobene, malo moraš paziti na noge zaradi neravnega terena, ampak jaz sem še čisto zmeraj prišla domov z več energije (in cela :D ). Še ena malenkost: odkar redno tečem skozi vse leto (povprečno 2-krat do 3-krat na teden), nisem še nikoli zbolela; to zimo nisem nič tekla samo takrat, ko so bile temperature pod -12.

Tako, samo malo za spodbudo. :D

P.s.: Pogrešam že naše skupne treninge.

P.p.s: Inot, a bodo letos spet "štenge"? Bi bilo "vajo" fajn ponovit.

Čas bi že bil da nekaj odlaufamo ja.
Štenge bodo če bo kdo spekel pecivo... :D
Uporabniški avatar
 tini
INOT napisal/-a:
Štenge bodo če bo kdo spekel pecivo... :D

Sam da ne bo spet tistih pozresnih policajev :) .

lptini
 začetnica
Jaz sem za štenge! Saj vem, da mi bo še žal, da sem zdajle to napisala :--(

Sem letos tekla tud pri -12, pa enkrat ob štirih zjutraj (samo to ni bila dobra ideja!) Bolana pa tud nič!

Torej, dragi Mariborčani in seveda vsi, ki si upate - štenge čakajo, jaz bom prinesla pecivo - samo termin prosim naj nekdo določi!
Uporabniški avatar
 INOT
začetnica napisal/-a:Jaz sem za štenge! Saj vem, da mi bo še žal, da sem zdajle to napisala :--(

Sem letos tekla tud pri -12, pa enkrat ob štirih zjutraj (samo to ni bila dobra ideja!) Bolana pa tud nič!

Torej, dragi Mariborčani in seveda vsi, ki si upate - štenge čakajo, jaz bom prinesla pecivo - samo termin prosim naj nekdo določi!

Ti si se pa res zagrela za te štenge :D
Hočeš,da nas spet lovi policija :D :!:
Pa da nam pojejo vse pecivo :wink:
Ja če bi bil kdo še zainteresiran,da spomladi kaj nardimo... :?:
Uporabniški avatar
 haupi
Ka je banda Mariborska.

A je kdo za kak trening? Jst sem za - vsak dan (ponedeljek - četrtek) popoldan.

Če ste za, napište pa se zmenmo, pa kej skup odtečemo. Men se že lušta...

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem do 8.5. bolj ali manj izven MB, potem pa lahko.
Malo motivacije za oklevajoče: sladoledarji že obratujejo s polno paro (sva z Inotom že sprobala ;))
Uporabniški avatar
 INOT
Sladoled je nenormalno dober in drag :shock:

Bomo se že sproti kaj zmenili :D
Baje,da Haupi časti vsakemu dve kepici :lol:
Uporabniški avatar
 haupi
INOT napisal/-a:...Baje,da Haupi časti vsakemu dve kepici :lol:

Evo banda Mariborska...se je že začelo...

Če vas ne bo preveč, za 1 kepico takoj dam...Sam da bote pol tih... :D

No če je kdo za ju3 kej odlaufat po 1600 naj me pokliče 040485252

Lp
haupi - frišn mariborčan 8)
Uporabniški avatar
 Tatjana
INOT napisal/-a:Sladoled je nenormalno dober in drag :shock:

Res ja! :evil: V Murski Soboti pa stane le 130 ;)
Uporabniški avatar
 izidor
Pa sem se se jaz zbudil iz zimskega spanja... :oops:

Je kdo danes za kaksen zmern tek.. s kepico ali brez?

PS: Danes bo se lepo.. pol pa baje dez :(
Uporabniški avatar
 INOT
izidor napisal/-a:Pa sem se se jaz zbudil iz zimskega spanja... :oops:

Je kdo danes za kaksen zmern tek.. s kepico ali brez?

PS: Danes bo se lepo.. pol pa baje dez :(

Vidi čudo :D nekdo je vstal od mrtvih.Jaz več ne tečem drugače bi šel s teboj.Poskusi dobit Haupija popoldne.
Uporabniški avatar
 izidor
Ne teces vec?!?
Kaksna poskodba al si presaltal na kolo?
Uporabniški avatar
 solatka
Evo... še ena ki je vstala od mrvih in zgleda približno takole :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bo že konec maja pa še nič nisem šla lavfat.
Pa sem vam obljubila.
A se še dobivate pa lavfate?

Jaz bi se vam pridružila..... dejte me prisilit. sama se očitno ne bom spravila izza 4 sten.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA