prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Lena
Včerajšnji tek na Brdu je bil - s tekaškega vidika - spet ena polomija. Še analiza ni bila v polni zasedbi, saj so nama eni tekači kar ušli, eni pa sploh niso prišli.
Boljši del je bil le ta, da sem spoznala novo tekačico in prav prijetno je bilo z njo poklepetati. Polona, uživaj v teku, veseli se napredka in ne obupaj, če bo šlo kdaj tudi malo navzdol. Pa sporoči, kdaj bodo kremšnite.

Današnji tek sem tudi jaz spustila. Sem že s plavanjem zadovoljila potrebe po gibanju.

Lepe praznike vsem!
Lena
Uporabniški avatar
 ales
Prav primerno Brdo. Čeprav - tini je napovedoval še ene hitrejše kombinacije..no, ampak k sreči je prišel Miha in sva vmes mal nažgala. Na koncu je garmin pokazal dobrih 40 in pulz pod 160, kar niti ni tko slabo..

Smo bili pa zelooo veseli forumovk, naslednjič bodo lahko tudi kaj povedale in prinesle..Ne res, če pa se jim zdi da tkole še kaj odnesejo, smo pa sploh zadovoljni.

K se tko malkrat vidimo nas je moral dežurni že kr odklenit v brunarci..
Uporabniški avatar
 mojcej77
:juhuhu: :rol: :beer:

lp,

m

pies: moški so blazne klepetulje. Celo kar se hujšanja tiče, pa veselja ob novih oblačilih pa tko naprej. Sicer se je vmes za kratek čas pojavil tudi nogomet, pa nekaj čevapov, a se je vse hitro izgubilo pod težo drugih, pomembnejših reči. Zeeeeeeeelo zanimivo! Hvala vsem še enkrat! Kaj več pa drugič, v živo. :D (morm se malo branit, ker nočem, da bi kdo mislu, da z še1PR nimava kej za povedat! Lih obratno! Celo pot nazaj me je morala poslušat...:D)
Uporabniški avatar
 ales
zamuda pri štartu + nobene prave volje za še hujše nažiganje=zamudili impresije --> pulz pod 160... trditev dva posta nazaj dobi čist drug pomen.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Prav primerno Brdo. Čeprav - tini je napovedoval še ene hitrejše kombinacije..no, ampak k sreči je prišel Miha in sva vmes mal nažgala. Na koncu je garmin pokazal dobrih 40 in pulz pod 160, kar niti ni tko slabo..

Hitrejse kombinacije seveda sledijo :) . Glede na to, da sem bil neposredno pred tekom na fitnesu pa BG maraton pred par dnevi je teh mojih 42min kar opravicljivih :) .
Bo pa pokalo na naslednjih Brdih - be sure :) :) :) .
Po dolgem cajtu spet v brunarci - odlicno. Bom moral res pojacati mojo prisotnost.

lptini
 polona40
A bo čez praznike še kakšen organiziran trening? lp, Polona.
 miharudl
ja .. šen Brdo za nami .. super je blo .. le malce preveč sem se
oblekel ... strah pred dežjem ..
morem pa rečt da nisem pričakoval take dirke !
Aleš, Lojze, Tini ... hvala ;)

p.s : če bo se kaj teklo do torka napište tu gor...

lp, miha
Uporabniški avatar
 Junc
Danes sem odtekel en krog, sem si rekel kar bo pa bo. Na začetku je še šlo, kasneje je blo pa tko kot na Fotrovem teku. Na koncu je lilo kot hudič, ampak je blo zakon.
 polona40
Moram napisat; prvič v dežju, prvič 44 minut, prvič dobrih 5 km...., čudovito, hvala Lena za družbo, v družbi je še bolj prijetno..., skratka, trdno odločena, da grem naslednjič naokoli v kombinaciji s hojo,

:), lp, Polona.
Uporabniški avatar
 Lena
polona40 napisal/-a:Moram napisat; prvič v dežju, prvič 44 minut, prvič dobrih 5 km...., čudovito, hvala Lena za družbo, v družbi je še bolj prijetno..., skratka, trdno odločena, da grem naslednjič naokoli v kombinaciji s hojo,

:), lp, Polona.

Bravo, Polona, krasno napreduješ! Le kaj bi še pred mesecem ali dvema rekla za take, ki tečejo tudi v dežju? Zdaj si pa že sama med njimi...

Tudi tebi hvala za družbo. Največkrat je v družbi res bolj prijetno, hitreje mine in občutek imaš, da lažje in hitreje pretečeš.

Predvidevam, da danes v soncu ne boš tekla, ampak se boš svežega zraka nadihala nekje drugje.

LP,
Lena

P.S. Kruh je bil odličen.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jutri bo po dolgem času spet en normalen delovni četrtek. Predvidevam, da se "stalne stranke" spet vidimo. :D
Jaz tako nekako kot običajno (+- 18.00) :wink:

PS: Zelo bi bil vesel "svoje" trojke, :arrow: da uskladimo dolžino ter hitrost korakov. :lol:
Uporabniški avatar
 Junc
No, ta četrtek in nasploh ta teden bom zelo malo tekal (varuška), se pa vidimo na teku naslednji četrtek in na analizi v Brunarici.
Hvala za lepe želje!
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Vlajko napisal/-a:
Zelo bi bil vesel "svoje" trojke, :arrow: da uskladimo dolžino ter hitrost korakov. :lol:

Vlajko, ena od članic "tvoje" trojke ti je ušla na trening SKB košarkašic.. :wink:

Ali jo lahko kot "stalna stranka" nadomestim na treningu? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:... Vlajko, ena od članic "tvoje" trojke ti je ušla na trening SKB košarkašic.. :wink:

Ali jo lahko kot "stalna stranka" nadomestim na treningu? ...

Seveda, Vilko :D , ampak ... kot kaže, ... boš moral nadomestiti kar obe, kajti tudi druga članica je, očitno, nekam ušla. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nekaj smo se že dogovarjali...kdo gre potem v Kranj danes?
A gre kdo iz Ljubljane, pa me na Črnučah lahko pobere?
Se javi še kdo bolj počasne (zelo počasne, a vztrajne) sorte ali pa vsaj kdo tak, ki mi posodi kakega počasnega psa?

lp,

m (051-620-570)
Nazadnje spremenil mojcej77, dne 04 Maj 2006, 15:40, skupaj popravljeno 2 krat.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA