Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Duatlon Brdo, sobota, 27.05.2006 s startom teka ob 10:00 uri, duatlon 10:45. uri Brdo pri Kranju. Tekmovaje bo v vsakem vremenu.

XII. Mednarodni medicinski duatlon
Duatlon (tek 4km asfalt - kolesarjenje 20km makadam - tek 4km asfalt)

IV. Poletni medicinski tek
Tek 10km

Tekmovanje poteka po gozdni poti ob ograji okoli Brda (tek na 10 km in kolesarski del duatlona) in po večinoma asfaltni stezi okoli jezerc v parku Brdo (prvi in drugi tek duatlona po 4 km).

VABLJENI VSI

Več: http://www.agp-pro.si/duatlon_brdo/
 dejo
kakav je taj put kroz sumu?
makadam? tvrdo, mekano?
s cestovnim slickovima vjerujem da nece ici?

ja bi mozda dolazi iz varazdina (hrvaska), pa ne bi bilo dobro da se pojavim s krivom opremom.
 dejo
ero napisal/-a:makadam, više mekano nego tvrdo :) imajo navado, da tik pred tekmo nasujejo svež pesek. torej trekking ali MTB s profilom!

ok, hvala, znaci trekking s gumama s ripnama!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Glede višine štartnine pa ta tek okoli Brda ni ravno šala mala. :shock: :roll:

A kdo pozna vzrok tako visoke štartnine? :?:

PS:
Tudi "datumska" alternativa temu teku (Trzin) ni ravno zastonj. :wink:
Uporabniški avatar
 jpotoc
Tudi sam sem Milivoja opozoril na dokaj visoko štatnino, očitno ima organizator visoke stroške.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pri tolikšni sobotni ponudbi in po tehtnem premisleku, sem se odločil, da mi pogled na brhke medicinke ob lahkotnem after_Radenci izteku po domačem terenu, vseeno, bolj "tekne" kot plezanje po Križni gori. :lol: :arrow: ...

... Ne oziraje se na to, da si bo za plačilo "vesoljske" štartnine potrebno urediti dolgoročni gotovinski kredit ali prodati kakšen poljski pridelek. :shock: :roll: :wink:

PS:
Prosim organizatorja ali kakšnega ljubiteljskega poznavalca prijavnega protokola, naj bolj natančno pojasni postopek v zvezi s predplačilom prijave. :oops:

Med branjem razpisa za tek sem obrazložitev razumel nekako takole, da nakažem štartnino na navedeni račun, si izpišem potrdilo, nato pa začnem "moliti", da me v soboto med prijavo na prijavnem mestu "prepoznajo" kot prijavljenca z že plačano štartnino. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Midva tudi prideva na duatlon :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Miha, me veseli, :toast: ... :arrow: tisti, v kategoriji 1956 - 1952; pa pojdite teč kam drugam, da nas bo čim manj. :-- :wink:
Uporabniški avatar
 jpotoc
POZOR PREDAVANJE

13.00 – 15.00
G. Jure Robic in Doc.dr. Bojan Knap
Telesne in psihične značilnosti ob ekstremnih telesnih naporih.
 Nataša
MihaPR napisal/-a:Midva tudi prideva na duatlon :)

na neprostovoljni bazi! :lol:
Uporabniški avatar
 mare
Za moj okus bi moralo biti ravno obratno, tek po makadamu in kolesarjenje po asfaltu.
Uporabniški avatar
 jpotoc
Predplačilo:
Vplačati jo je možno na transakcijski račun Triatlon klub Triglav št. 07000-0000499543, odprt pri Gorenjski banki Kranj, DRAŽGOŠKA 7, 4000 KRANJ. Sklic (referenca) ni pomemben npr: datum tekmovanja.Ne pozabite prinesti s seboj potrdila o vplačilu. 

Štartnino je možno vplačati tudi na dan duatlona, vendar je 500 SIT (2,0 EURO) dražja.

PRIMER: http://www.racunalnistvo-potocnik.si/duatlon_brdo/poloznica.jpg
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Več ali manj sem se odločil (če bo le vreme), da poskusim tale duatlon. Sem pa debitant (kar se kolesarskega dela tiče in me zanimata predvsem dve stvari: :oops:
Kako izgleda menjava (sam si predstavljam, da dam gor čelado, očala in kolesarke hlače - čez tekaške ??, kol. rokavice) ali še kaj - tekel bom v kolesarki majici. So stvari (kolo) varovane ?
Kdaj se pije (na menjavi, ali se stvar - bidon ali camel bag vzame s seboj na kolo), ali je pijača na voljo na tekaški progi ?
Nimam kakšnih ambicij za dober rezultat, a vseeno bi mi kakšen napotek glede kolesarskega dela (tekaški ni problem) koristil.
V naprej hvala za vsak nasvet.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vse tako kaže, da smo za jutrišnji tek (in kolesarjenje) pa tudi za družabne aktivnosti po končanih tekmah naročili zelo lepo vreme. :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA