Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Dogovor je tak in tega se ze veselim!

Mislim, da bo rolarski del najbolj odmevna akcija znotraj Festivala. Upam, da bomo sli preko magične številke 1000 rolerjev, ki se bodo v skupini zapodili po glavni portoroški cesti in naredili kolono vozil od tu do tam :-)
 Mojmir Kovač
... in ko sem mislil, da imam že vse papirje ...
sem dobil nalogo, da si priskrbim še 1000 in eno soglasje.

Ampak približujemo se koncu... kmalu bo zmanjkalo organizacij, ki mi lahko dajo soglasje.
Važno pa je, da imam sklep, da lahko ugasnemo javno razsvetljavo po progi teka.

To bo mega doživetje - tek po mestu ob soju bakel in "naglavih lučk"

Jaz upam da bo vsaj 200 tekačev - torej 20.5.2006 si rezervirajte za tek v Portorožu (7 km)

Mojmir
 rolerka
Mojmir Kovač napisal/-a:Dogovor je tak in tega se ze veselim!

Mislim, da bo rolarski del najbolj odmevna akcija znotraj Festivala. Upam, da bomo sli preko magične številke 1000 rolerjev, ki se bodo v skupini zapodili po glavni portoroški cesti in naredili kolono vozil od tu do tam :-)

potem se pa že veselim(o)

lp iz ljubljane
 kofols
Tekači,

Kdor se bo preizkusil na orientaciji v Piranu in se navdušuje tudi nad fotografiranjem in športno fotografijo ne sme spregledati tudi FOTO razpisa PIRAN.

Med novicami 7.4.06
http://www.oktrzin-klub.si/Piran2006/novice.htm

Razpis omogoča kreativnost tako ali drugačno in vsi, ki boste zagreti toplo vabljeni v PIRAN na FOTO sešn. Je tudi nekaj nagrad, da bo skor ta prav razpis, še največ pa bo verjetno vredno to, da bo fotke objavila tudi mednarodna revija Orienteering TODAY http://www.orienteeringtoday.com/, ki ima bralce po celem svetu.

"Po domače", orientacija za sladokusce. Pa sporočte še kolegom.
 Obivankenobi
Precej zanimiva zadeva tale Festival športa oziroma Portoroški nočni tek :clap: :cast1: , tole me sicer malo spominja na Portoroško noč , ki je včasih bila okoli 15. avgusta (vendar mislim, da se je skozi čas zadeva po mojem mnenju izrodila...ker je bilo preveč pijanih udeležencev, ki so ležali skoraj povsod), vendar kakšnih 20 let nazaj mi je bila pa portoroška noč zelo všeč,kjer je seveda bila glavna atrakcija polnočni ognjemet.
:lol:
Torej, zadeva me zelo mika, vendar je isti dan tek tudi v Radencih, tako, da res ne vem, kam bi šel. nikoli še nisem tekel v Radencih, nikoli na Festivalu športa, torej dilema je res huda :roll: :?:
Drugače, če letos ne bom uspel priti, pa drugo leto vsekakor :wink:

Lp
 Mojmir Kovač
Poglej tako ti povem. Radenci bodo tudi drugo leto 100% nočni portoroški tek z ugasnjeno javno razsvetljavo in po glavni cesti skozi Portorož pa dvomim. Zato menim, da je odločitev enostavna - PRIDI V PORTOROŽ na nočni tek.
tek bo v soboto, 20.5.2006 po 20.30 (ko bo tema)

Pred tekom ob 19.30 pa bomo podirali REKORD v množičnem rolanju! pričakujemo 1000 rolarjev.
Uporabniški avatar
 završnik
Mojmir Kovač napisal/-a:TRIATLON!

Razmišlajte kdaj, da bi se poizkusili v plavanju, kolesarjenju in teku? Po resnici vam povem, da stvar sploh ni tako težka - ko gledaš druge :oops:
Mojmir

Kakšne so razdalje?
 Mojmir Kovač
Ej, frajer! Zate je najbolje, da se maja preseliš v Portorož :D

Tako je s tem triatlonom:
1. štafetni triatlon = ekipa (plavalec, kolesar in tekač) distance so od šprinta
2. šprint triatlon = 750m plavanja, 20 km kolesarjenja in 5 km teka
3. olimpik = 1.5 km plavanja, 40 km kolesarjenja in 10 km teka

Boš poskusil? Daj! Od daleč ne izgleda težko 8) .
Uporabniški avatar
 miro
Ali se bo v tem času že dalo plavati v morju brez neoprema ?
Če bi bila voda dovolj topla bi si izbral "olimpika", drugače pa pač nič.
Lp
Uporabniški avatar
 završnik
Mojmir Kovač napisal/-a:Ej, frajer! Zate je najbolje, da se maja preseliš v Portorož :D

Ja fajn bi blo-a maš kakšen apartma za male pare? Tud v avgustu bi mi prav prišel! :D
 Mojmir Kovač
Temperatura morja je velika neznanka tudi za nas. A zdaj je tako, da rabi le nekaj lepih dni pa bo šla preko 20 stopinj. Trenutno se približuje 15, a to v sredini zaliva 2 m pod površino. Ob obali je že prijetno za kopanje 8)
Kar nekaj ljudi se že kopa - prejšni vikend.

Apartma za male pare??? Tu je vse našponano do nezavesti. V trgovini se ne da kupiti nič in še to je 2 x dražje kot drugje...
 kofols
Zadnje novosti

Objavljen je Bilten 2 (informacije za tekmovalce), Pravila za ŠPRINT tekmovanja v orientacijskem teku, Opis mikrolokacij in FOTOGRAFSKI NATEČAJ "ŠPORTNIKI V PIRANU". Če koga mika in se počasi navdušuje vabljen.

Danes so iztečejo zadnje "cenejše" prijave za DP. Vsi tekači, ki pa bi se radi le preizkusili, tako za probo pa se lahko prijavite tudi na dan tekmovanja v OPEN, začetniško in družinsko kategorijo še v nedeljo 14.5. do 12h v prijavni pisarni v EPICENTRU.

Za otroke je pripravljena šolska kategorija: proga A in B in prijava je brezplačna.

Šolski orientacijski tek
http://www.oktrzin-klub.si/home.htm

Primerno za otroke (A kategorija - samostojno) oz. lahko gredo štarši tudi z njimi na progo (kategorija B). Proga je ista kot za otroke iz obalnih občin, ki se ob tej priložnosti šteje za področno tekmovanje v šolskem orientacijskem teku.

Prijave lahko tud na email: kofols@gmail.com

Se bo kdo od Forumovcev opogumil? Išče se vsaj enega lokalnega super naspidiranega tekača, ki bi se pomeril v ELITE? Je kdo?

Samo
 Mojmir Kovač
Začelo se je!
danes smo gostili kongres predsednikov orientacijskih zvez JV Evrope. Jutri pa orientacijski tek. Imam informacijo, da je okrog 230 prijavljenih. Postavili smo najlepši oder v Piranu in ošminkali štartno/ciljni prostor.

Ajajajajaj! Za jutri napovedujejo dež, ampak mi se ne damo!

Če gre kdo mimo, se lahko ustavi na teku med zvonenjem:
 Mojmir Kovač
TPC Lucija = na vrhu hriba se odpeljete v smeri Umaga proti MARINI Portorož. Na semaforju zavijete desno, po 100m bo zapora, zato v križišču pri zapori zavijete levo in po 53m v desno (stavba na desni je TPC), kjer je garažna hiša. plača se nekje 100 - 120 sit na uro.
Prijave na tek so nekje od 18.30 naprej (če se ne motim)
prosim, če si pogledate info na www.festivalsporta.com ali pa na www.skid.si

Potem ko bomo, tudi z vašo pomočjo, postavili rekord v množičnem rolanju, pride na vrsto, pred tekom, TORTA Rolerka, ki jo podarjuje slaščičarna MIGNON iz Portoroža. Torta je dimenzij 300 x 60 cm. Pomagaj te jo "uničiti"
Cool

Štart teka ob 21 in še nekaj drobiža, odvisno od zapore...
S seboj pripeljite navijače, da bodo držali bakle (lahko pridejo tudi z baklami)

menim, da bo mega dogodek, prijeten za oko, želodec, razpoloženje in za motivacijo za naprej Very Happy

Se vidimo v Portorožu

PS na rolanju bodo bogate sponzorske nagrade

PSS zmagovalka in zmagovalec v teku absolutno prejme GRATIS potovanje v Rovinj z gliserjem Wink

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA