Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

20.5.2006

Proga: teklo se bo po glavni cesti od Portoroža do Lucije in nazaj, proga bo dolga med 6 in 8 km

Zanimivost teka:
- tek po glavni ulici skozi center Portoroža in Lucije
- vsi stojijo medtem, ko ti tečeš (zaprta cesta)
- veliko število gledalcev in navijačev
- poskušali bomo ugasniti javno razsvetljavo in teči v soju bakel
- tek bo v sklopu prireditve FESTIVAL ŠPORTA 2006

Nagrade: pokali in kolajne + darila

info:

www.skid.si
www.festivalsporta.com
 Mojmir Kovač
Pred tekom bomo poskušali podreti slovenski rekord v množičnem rolanju. Na štartu pričakujemo 1000 rolarjev.
Ta dan si lahko vzamete za "družini prijazno rekreacijo" otroci rolajo, mami in oči pa tečeta.
 Mojmir Kovač
Šport iz prve vrste = Postani športni volonter! Ni velikega športnega dogodka brez pomoči voloterjev! Z akcijo si organizator želi sestaviti skupino 150 volonterjev, ki bodo pomagali pri organizaciji. Prijavite se lahko na naslov najboljsi@gmail.com ali pa pokličete na tel.št. 041 72 42 62

info:
www.skid.si

www.festivalsporta.com
 Mojmir Kovač
Živ!

Ima mogoče kdo naslov / kontakt kakšnega Istrskega kluba(CRO) ali dol iz okolice Reke (Kvarner).
Rabim kontakt kluba ali posameznika, da jih povabim na naše aktivnosti.

Hvala

Mojmir
 Mojmir Kovač
MEGA!

Dobili smo dovoljenje, da lahko ugasnemo javno rasvetljavo!!!

To bo tapravi nočni portororoški tek. S seboj prinesite svetilke 8)

Upam, da ima kdo kamero, da bomo vse to posneli, ker se mi zdi, da bo super slika...
 Mojmir Kovač
... in ko sem mislil, da imam že vse papirje ...
sem dobil nalogo, da si priskrbim še 1000 in eno soglasje.

Ampak približujemo se koncu... kmalu bo zmanjkalo organizacij, ki mi lahko dajo soglasje.
Važno pa je, da imam sklep, da lahko ugasnemo javno razsvetljavo po progi teka.

To bo mega doživetje - tek po mestu ob soju bakel in "naglavih lučk"

Jaz upam da bo vsaj 200 tekačev - torej 20.5.2006 si rezervirajte za tek v Portorožu (7 km)

Mojmir
 Mojmir Kovač
ena mala anketa:

Koga privlači misel, da bi sodeloval na nočnem mestnem teku z ugasnjeno javno rasvetljavo in z lučko na glavi.

Ni treba napisati nič. Napišeš le jaz ali mene ali nekaj podobnega...
Uporabniški avatar
 potepinko68
Hoj!

Jaz pa mislm, da je če ponoči hitro tečeš je praktično, če vsaj spodobno vidiš podlago... jaz...z mojo lučko..moram rečt, da je velika razlika al mi še kakpna lučka od javne razsvetljave sveti al ne....

Drugač je pa ideja imenitna... moram priznat!

lp,
potepinko
 Mojmir Kovač
Poglej tako ti povem. Radenci bodo tudi drugo leto 100% nočni portoroški tek z ugasnjeno javno razsvetljavo in po glavni cesti skozi Portorož pa dvomim. Zato menim, da je odločitev enostavna - PRIDI V PORTOROŽ na nočni tek.
tek bo v soboto, 20.5.2006 po 20.30 (ko bo tema)

Pred tekom ob 19.30 pa bomo podirali REKORD v množičnem rolanju! pričakujemo 1000 rolarjev.
Uporabniški avatar
 završnik
Pozdravljeni!
20. maja je toliko tekm, da se je zelo težko odločit, ampak me je misel na portoroški tek po temi oz. z naglavno lučko prepričala. :)
Dopoldne bom šel v Zali log odlaufat tekmo gorenjskega pokala v rekreativnih tekih, proti večeru se pa vidimo v Portorožu, z rolerji in supergami.
Ali je za rolerje razdalja ista kot pri teku?

Lep pozdrav!
 Mojmir Kovač
Tako mi je všeč! Najboljša kombinacija rolerji in superge :D
V rolanju imeš kar nekaj možnosti:
- hitrostno rolanje 500 m
- pol maraton 21 km
- postavljanje rekorda v množičnem rolanju - kača rolarjev cca.7 km

S tekom pa je tako 2 x 3220m + premaknjen štart za 500 m v levo, tako, da bo 7 km teka po glavni cesti, ki bo ob tej priložnosti zaprta in osvetljena z baklami.

Res je, veliko tekov je ta dan na okoli. A je naš tak poseben. Morje, rolarji, plaža, nočni tek, žurka pred in po teku, trlo se bo gledalcev, navijačev, TV, časopisi, radio...
Skratka splača se prit pogledati, kdo vse bo tu!? 8)
Uporabniški avatar
 microwaved
Tudi midva z atijem se bova udeležila tega dogodka :wink: ! Komaj čakam!
Uporabniški avatar
 microwaved
Na tej strani sem prebrala, da je to nekakšno prvensvo v rolanju... Ali to pomeni, da navadni rekreativni rolerji ne moremo sodelovati???
 Mojmir Kovač
Ej, ej, počasi dekle! Vse naše tekme so organizirane tako, da lahko tekmuje vsak. Majhen, velik, suh, debel, mlad, star, zacetnik in profi...

Ti pridi s seboj pripelji prijatelje. Profiji bodo tekmovali med seboj, mi navadni smrtniki pa med seboj.

Hitrostno rolanje gre na čas in je razdeljeno po starostnih kategorijah, mali maraton je razdeljen na rekreacijo in na tekmovalce, kača v množičnem rolanju pa je itak odprta za vse in to ni tekmovanje kdo več ali hitreje rola, temveč je le dokaz pripadnosti in posest rolarskega duha posameznika 8)

Potem ko bomo postavili REKORD, pa vas vabim na posebnost nočni portoroški tek - ugasnili bomo javno razsvetljavo in tekli ob svetlobi bakel (upam, da nam jih bo uspelo kupiti)

Lep dan

Mojmir

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA