Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
Nagrada za najštevilčnejšo ekipo

Žal po odzivu kot kaže to ne bo TF :cry:

Imam še dva prosta mesta, če kdo rabi prevoz naj me pokliče(številko dobi na drugi strani kontaktnih podatkov članov) ali pošlje ZS
Uporabniški avatar
 bojanu
Ima kdo profil proge? Malo razmišljava, če je to primerno za naju :wink:
Uporabniški avatar
 Primozs
Men je ura pokazala takole:

Slika

Minimum Altitude 217 m
Average Altitude 559 m
Maximum Altitude 955 m
Ascent 840 m
Descent 113 m
Grade % 9,3 %

Potek proge:
Najprej po asfaltu cca. 3 km, potem zaviješ v gozd pa spet malo asfalta. Po 4 km sledi dolg spust po makedamski cesti potem pa še samo vzpenjanje :shock:
Uporabniški avatar
 bojanu
Hja, ravno za eno Šmarno goro in Špičasti hrib skupaj :D
Uporabniški avatar
 miro
bojanu , progo sem premagal že trikrat in mislim , da se kar da. najhujša strmina je nekako zadnje tri km.
lp
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

poklical sem prireditelja in tole so informacije iz prvih ust:

- iz Ljubljane je najhitrejši dostop v smeri Litija - Zidani most - Radeče; tu pred Savo ne greste čez most ampak levo proti Loki. sledijo naselja Breg, Račica in Orehovo, kjer parkirate

- prevoz opreme na cilj bo z avtobusom ob 9:45; ta bo zapeljal tudi navijače

- prevoz nazaj ob 14:30

- poleg običajnih kategorij bojo še po dve za vojsko in policijo - torej bo kar nekaj podelitev, ki se pričnejo ob 14h

se vidimo...
Uporabniški avatar
 Pingo
Dilema je velika.Al čarovnice preganjat :wink: al pa 830višincev na Lisco :shock: .Hmm bomo videl vse je treba 1x.Šmarna + Špičasti skupaj aa BojanU.Pa sej to smo že use premagal :wink: No ja sam še skupej jih je treba sešteti.A kdo ve kako je s povratkom na štart z vrha ker gor bo verjetno kr mal hladnoo?? :roll:

Haaa sem že zgoraj prebral sma zlo hkrati pisala.Hvala Ero.
Uporabniški avatar
 miro
Pingo za vrnitev v dolino imaš dve opciji.
Po končani prireditvi odpelje nazaj avtobus , ki pripelje opremo, lahko te odpelje prijatelj-ica, ki te čaka ma Lisci, nenazadnje pa se lahko vrneš po progi.
Drugače pa so bila vsa dogajanja od malice do razglasitve običajno na vrhu , potem pa z avtobusom v dolino.
Drugače pa so organizatorji zelo prizadevni.
Lp
Uporabniški avatar
 Pingo
Hvala Miro če nou žena z bajkom--prijateljica :wink: --potem je to kr pametna da te kdo počaka.Bomo videli kaj bo nastaloo gavno je da je prevoz nazaj tudi organiziran.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA