Forum za podporo vsem, ki vas zanima karkoli v zvezi s Pohodom, Tekom trojk, ...
 Uri
Živjo!

Nisem še bila na teku trojk, tudi kot navijačica ne. Letos sem sicer nameravala it tečt, pa so neke druge stvari prišle mimo. Šla bi pa s kolesom.
In sedaj vprašanje :roll: ... a so kolesarji tudi dobrodošli na pohodu oz. teku ob žici? V glavnem, če bi šla s kolesom, a bi me organizatorji pustili it?

Hvala.

Uri
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Uri napisal/-a:Živjo!

Nisem še bila na teku trojk, tudi kot navijaèica ne. Letos sem sicer nameravala it teèt, pa so neke druge stvari prišle mimo. Šla bi pa s kolesom.
In sedaj vprašanje :roll: ... a so kolesarji tudi dobrodošli na pohodu oz. teku ob žici? V glavnem, èe bi šla s kolesom, a bi me organizatorji pustili it?

Hvala.

Uri

Bravo vsaka cast,...

Kar pojdi, jaz tudi bom si enkrat to privoscil.
Ja s kaksnim gorskim bi kar slo in to celih 28km.

Dunajska bo prosta ( pol ceste ) potem pa po parku in potem do Urha...

Edino za URhom se bos morala malo potruditi po tistih gozdnih jarkih ampak saj imas tudi veliko vzporednih potk...

Potem pa spust po asfaltu hmm pa se tiste granitne kocke in si ze prakticno na bregu Ljubljanice...

Mislim da te caka lepa prijazna tura...

Ko pojdes mimo nas se priporocamo za kaksno vodo heheh...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Uri napisal/-a:... a so kolesarji tudi dobrodošli na pohodu oz. teku ob žici? V glavnem, če bi šla s kolesom, a bi me organizatorji pustili it? ...

Na organizatorjevi spletni strani ("gumb" Navodila) piše dobesedno takole (citat):

Spremljanje tekmovalcev s kolesi je strogo prepovedano. Vsako kršenje bomo kaznovali z diskvalifikacijo.

Nekako mi izgleda še kar jasen odgovor na tvoje vprašanje. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
ja, samo še kolesarji mi manjkajo na tistih ozkih, strmih in blatnih potkah :roll: :twisted:
Uporabniški avatar
 karmen
Se popolnoma strinjam s Petro.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

tudi jest se strinjam z vama saj nas bo že tko velik na progi. Prijav je samo na 12 km cca. 600
 Uri
Na organizatorjevi spletni strani ("gumb" Navodila) piše dobesedno takole (citat):

Spremljanje tekmovalcev s kolesi je strogo prepovedano. Vsako kršenje bomo kaznovali z diskvalifikacijo.

Spremljevalka tekmovalcev ne bom, bi šla pa tako, za svoje veselje in je glih priložnost, ker bodo ceste zaprte in bo luštno tudi kolesarit (če bo seveda lepo vreme).

Vsekakor bi se pa potrudila in na veliko umikala tekačem. Če bi se pa kakšen/a tekač/ica uspel/a "boriti" s kolesarjem z ramo ob rami, pa vsaka čast!

LP
Uporabniški avatar
 obi
Uri napisal/-a:Vsekakor bi se pa potrudila in na veliko umikala tekačem. Če bi se pa kakšen/a tekač/ica uspel/a "boriti" s kolesarjem z ramo ob rami, pa vsaka čast!

LP

Komu vsaka čast? A tebi?

Mislim, da na Golovcu ne boš dobrodošla.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Bolj da pustiš prostor tekačem in se to soboto raje voziš po kakšni drugi poti.
 Uri
Menda res...

Fajne tečte... 8)

se opravičujem, če sem nekaterim dvignala pritisk. To ni bil moj namen... :(

Bom pa stiskala pesti za vse sodelujoče. :)

LP
Uri
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Uri napisal/-a:Menda res...

Fajne teète... 8)

se opravièujem, èe sem nekaterim dvignala pritisk. To ni bil moj namen... :(

Bom pa stiskala pesti za vse sodelujoèe. :)

LP
Uri

Ja pa ne vem kje bi jemala prostor tekacem...
V ravninskem delu je so ceste dovolj siroke...
Zgoraj od URha dalje pa je veliko vzporednih poti pa itak so sprehajalci...
Menda nisi mislila da bos na isti poti kot tekaci verjetno se imas namen umikati na vzporedne poti...
Ja pri tistih vzponckih pa nisem preprican da ima kolesar prednost pred tekaci...je pa res da sem ze malo pozabil naklone poti...eno leto je ze tega...
Kakorkoli prijetno in ustvarjalno do sobote v soboto pa suh in soncen dan za vse...
Uporabniški avatar
 INOT
Veš kaj Uri.Jaz imam namen it s kolesom na Maraton v Radence.Bi pa rad videl tistega tipa,ki me bo skušal odstraniti s proge....Zna bit krvavo za koga! :twisted:
Na vseh maratonih na katerih sem bil do sedaj sem srečal kolesarje.Tako da... Sicer pa kdo ti lahko prepreči? Cesta je javna!Važno je da ne oviraš tekmovalcev.
Pol pa tečeš pa se umikaš avtom tako kot na ljubljanskem maratonu...
Samo naj mi pride kdo blizu...
Uporabniški avatar
 bojanu
Stvar bontona. Sem po duši kolesar, a mi gredo na živce kolesarji, ki se na tekmi vozijo vštric mene :twisted:
 luzr
INOT napisal/-a:Veš kaj Uri.Jaz imam namen it s kolesom na Maraton v Radence.Bi pa rad videl tistega tipa,ki me bo skušal odstraniti s proge....Zna bit krvavo za koga! :twisted:
Na vseh maratonih na katerih sem bil do sedaj sem srečal kolesarje.Tako da... Sicer pa kdo ti lahko prepreči? Cesta je javna!Važno je da ne oviraš tekmovalcev.
Pol pa tečeš pa se umikaš avtom tako kot na ljubljanskem maratonu...
Samo naj mi pride kdo blizu...

Pripomnil bi kolesarske izkušnje!

Kadar sem kolesaril, sem to počel večinoma prijazno do sebe in tudi drugih. Sem pa doživel tudi srečanje z agresivnim tekačem, ki mu ni bilo prav moje spuščanje od cerkvice na Rožniku.
Možakar je resno treniral, zato ga razumem. Kot tekač si slabe volje, vse kotaleče gre hitreje mimo. Težko se je umakniti ped iz svoje "maratonske" smeri, kaj šele pol metra.
Podobno mi gredo na živce sprehajalci, psičarji, kolesarji... na PST-u, ki ne pustijo roba za "kvazi ultramaratonce".
Potem se pojavijo še kakšni "jekleni tekači", ki režejo ovinke, po možnosti v nasprotno smer. Ker revčki iščejo idealno linijo :lol: .
Zadnjič sem se moral na peščeni poti umakniti luškani smrklji v kolesarski opravi, z dobrim biciklom, ki je prirezala linijo, povsem po moji strani :!: , čez mostiček.

Kaj ima to zveze s Tekom trojk????

Če tekmovalec za neko prireditev PLAČA, lahko zahteva na varovani in ograjeni prireditvi mir in varnost. Seveda ga lahko sotekmovalci poškodujejo. Vendar! Na tekaško prireditev ne sodijo ne avtomobili :twisted: , ne dvokolesa :evil: .

Na Lj. Maratonu verjetno pogledajo skozi prste, če kdo vzpodbuja tekača, tik pred uradnim koncem prireditve. Tudi sam sem prikolesaril tjavendar sem se trudil biti čim manj v napoto. Po praznih pločnikih ob 16h ni bilo težav.

Pot ob žici okupirane Lj (PST) zna biti zelo hitro preozka ob lepih popoldnevih za vse kolesarje, sprehajalce in tekače!
Golovec je ozko grlo :!: :!: :!: Tiste potke so krasne, kadar ni drugih norcev, ki skušajo izživeti spustaške ambicije.
Na dan prireditve pa res ne kaže tam kolesariti.
Razen, če...
Golovec omogoča toliko alternativnih možnosti, če je človek le pripravljen zapustiti traso PST.
Se pravi, tisti, ki Golovec pozna se zlahka poda (s pametjo) tja.
Ravno tako je možno ves PST prevoziti po vzporednih mestnih ulicah, gozdičkih in travnikih. Zelo zabavno, priporočam.

Volk sit, koza cela.

Ponujam brezpalčne nasvete in vodstvo :) .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
:lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: alora ma je prostora dovolj za vse.Kolesarji bodo lepo šli nad nami tako malce po zraku a ne INOT :lol: .Pa se nam tekačem nasuje malce praška kakega zlatega :lol: :lol: .
Do cilja bomo pa tako ali tako prišli vsi a bo mogoče kdo prej kam zavil :lol: .
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA