Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mojcej77
LojzeP, z veseljem ti bom stala ob strani ;)

A ni hecno...po mojem bomo vsi, zavedno al pa nezavedno, prišli tja dajat in prejemat suport.

lp,

m

pies:Ja, ja, priznam!!!! Priznaaaaaaaaaaam!!! Psiho!!! :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
mojcej77 napisal/-a:LojzeP, z veseljem ti bom stala ob strani ;)

A ni hecno...po mojem bomo vsi, zavedno al pa nezavedno, prišli tja dajat in prejemat suport.
pies:Ja, ja, priznam!!!! Priznaaaaaaaaaaam!!! Psiho!!! :roll: :wink:

Daj no, Mojcej, jasno, da bomo vsi tam eden za drugega!
Samo pogumno.
LL,Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mojcej77
Ja sej!!!!
Sam je pa spooky - tale LojzeP zna brat tud med tistimi vrsticami, ki si jih niti ne upaš napisat. Modro, modro! To so pa leta... :twisted:

lp,

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
Po želji lahko katero tudi poberem(o) na domu, in jo dostavimo na zborno mesto 8)

P.S. držim pesti, da ne bom sam prišel v Fužine
Uporabniški avatar
 mojcej77
PM na poti :D

lp,

m
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

pripenjam slikco z vrisano potjo do zbirališča (rdeča črta s puščico, letalo označuje Holetov blok).

če prihajate iz mesta (Zaloška, Kajuhova, ...), zavijte na Litijsko ter prvo ulico levo (Parmska). ko pridete do kapelice, parkirajte. prostora je dovolj. že omenjeni dom upokojencev je par metrov naprej.

če prihajate iz obvoznice, jo zapustite na izvozu Bizovik in zavijte proti mestu. bodite pozorni na bencinsko črpalko na levi strani ceste. tretji izvoz desno je Parmska. če ga zgrešite, nič zato. na semaforju desno in še pred mostom levo ter med bloki do zbirališča.

Slika

ps: vsi trije mostički čez Grubarjev prekop in Ljubljanico, ki so na sliki označeni z levo, so za peš promet.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D no Runerjev krog sem pretekel vceraj. tek je lep. paziti je treba na devh mestih ko preckamo Litijsko cesto, prvic po PST-ju proti Golovcu, ni semaforja, in drugic, v Stepanjskem naselju vendar je tu semafor. povsod pa se je nujno drzati ene strani ceste, ker je kar nekaj prometa. zares prosim za pozornost kjer je cesta, da ne bi imeli kaksne nesrece.
 bojanm
Jest sem(bom)odsoten zaradi službe,ni šlo drugač nažalost,želim vam lep tek"Runnerjev krog",v njegov spomin.
Bojan
Uporabniški avatar
 LukaM
Runnerju bom namenil korake pod večer na PST. Lepo mu zakrožite v spomin.
Uporabniški avatar
 simi
Sobotni tek ob Dragonji, v dežju, ob pogledu na soline, sem posvetila Runnerju.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Žal tudi mene ne bo danes zraven (služba press) :cry: runnerju sem posvetil sobotni dolgi tek...

Lp Miha
Uporabniški avatar
 klaudi
žal....tud jaz še vedno v službi.
Runnerju bom posvetila kakšen drug tek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA