prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
mojcej77 napisal/-a:...kdo gre potem v Kranj danes? ...

Vsi Kranjčani, ki delamo v Ljubljani. :!: :lol:

OK, resno: Midva z Vilkom (2MUCH...) bova tek začela nekaj po 17.30 ter "pričala" malo več kot 55 minut :arrow: torej počasen tek). 8)

Na analizo pa prideva le živio povedat ter na "jedno brzo piče s nogu" :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
nč...grem jst kr v črnuško gmajno.
naslednji teden se pa bl zihr vidmo :D

lp,

m
Uporabniški avatar
 MABE
Kva je zdej? A kdo pride a bom mogu spet sam laufat. :?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pridem samo na analizo ( after 10 )

Aleš pride ziher laufat, za druge pa vem ne :?
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Pridem samo na analizo ( after 10 )

Aleš pride ziher laufat, za druge pa vem ne :?

Pridem na vecernjaka (okrog 20h).
Pol pa v brunarco. :beer:

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Aleš sicer ni tekel (je na svetnici zaganjal štilarco, na koncu pumpal solo..), se je pa oglasil v brunarci in od kelnarja zvedel kdo vse je danes tekel okoli Brda in kar je še pomembneje, dobil novo žrtev za Mali..saj je bila ves čas tik pred nosom..najbolj zanesljiva, ima ča$, kondicijo, vajena tekat in hodit; mogoče kdaj še koga zamorim, da bomo trije.. aja, za prihodnji četrtek pa kar rezerviramo ta veliko sobano, a ne?!
 Nataša
ales napisal/-a:...kar je še pomembneje, dobil novo žrtev za Mali..saj je bila ves čas tik pred nosom..najbolj zanesljiva, ima ča$, kondicijo, vajena tekat in hodit; mogoče kdaj še koga zamorim, da bomo trije..

Marcelo?! :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... aja, za prihodnji četrtek pa kar rezerviramo ta veliko sobano ...

:nono: Ne tako odkrito drezati v Junca. :arrow: Na koncu se lahko še ustraši bankrota ter ga sploh ne bo. :)
Uporabniški avatar
 ales
Nataša napisal/-a:
ales napisal/-a:...kar je še pomembneje, dobil novo žrtev za Mali..saj je bila ves čas tik pred nosom..najbolj zanesljiva, ima ča$, kondicijo, vajena tekat in hodit; mogoče kdaj še koga zamorim, da bomo trije..

Marcelo?! :roll:

Uaa, dobra ideja, še enga bova tko še dobila, z Marcelo bi pa lahko že ta pravo ekipo prijavil; sam kaj k ona čveka samo s teboj?!
 polona40
Hojla,

a gre mogoče kdo jutri zvečer okoli 19h tečt okoli Brda, v četrtek namreč ne bom mogla izpolniti svoje zaobljube (da grem 1. naokoli), ker me bo najverjetneje okupirala služba ravno v času treninga,

pozdravček vsem, Polona.
Uporabniški avatar
 rainbow
Polona,

kako zdej to....?! Js ti zrihtam sotekačico za četrtkov trening (Vlajko mi je priča :) ), tebe pa ne bo :!: :?: :?
 polona40
Sem tudi sama jezna, da so se v službi tokrat spomnili eno reč ravno v četrtek zvečer!!!!

Če jo bom lahko prešpricala, jo vsekakor bom, samo se bojim, da mi ne bo uspel,
hvala vseeno, pa naj velja za drugič, lp, Polona.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Polona40, ti si čisto, čisto iz Kranja?
Kaj pa če se mi pridružiš pri teku danes ob 18h po Sračji dolini (Črnuče)? Če pa ne bo nikogar, greva pa lahko v Kranj...samo - če ne bo s prevozom težava.

V glavnem, jst grem tečt v vsakem primeru. In v vsakem primeru počakam ob 18h pred Rogovilcem...a ti to kaj pomaga?

lp,

m
 polona40
Hoj,

ta teden se mi je plan čisto postavil na glavo :(, ... lepo se imejte danes, se kmalu vidimo :), lp. Polona.
p.s. Mojcej, hvala za povabilo, ga bova enkrat drugič realizirali, če boš za to, lp!
 polona40
Kako je jutri? Jaz pridem okoli 18.30 pa še ne vem ali bom šla mojih 3+3 km ali pa naokrog :), se vidimo, ali ne?

lp, Polona.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA