Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
matej-jethro napisal/-a:No prou-pa probejmo!dej ga vprašej kolk bom jest tekel na 21km?mogoče bo koristil podatek,da sem v pop.terminu strahotno dobr razpoložen :wink:

eh, cetong, tega pa še Danny ne ve... :wink: Upaj le, da ne bo tudi Miha strahotno razpoložen! :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

od zdajle pa do Umaga, kjer se vidimo, sem off-line. do zdaj zbrane prijave ravno pošiljam Predragu. kar pa ni ovira - vi se lahko skupinsko prijavite še vse do petka. Predrag bo to spremljal in beležil. kar tu se dopišite z osnovnimi podatki, celotne pa pošljite na predrag.zivkovic@pu.t-com.hr - hvala!

za tiste, ki nameravate prespati v Stella Marisu - za nas je rezervirano 10 bungalovov. v vsakem so štiri ležišča. to pomeni, da se bomo malo združevali :wink: saj bo šlo, ne?

OK, uživajte in se vidimo na morju!
 matej-jethro
No,pa se dejmo mal "prepucavat" Ta mao ze dong!ker Mihata ravno ni v prestolnici oz. je nekje bogu iza nogu kjer tole zih ne more instalirat, ti kar direkt povem :twisted: pa ne mi zdej neki omedlevat,pa da je premau kisika v zraku pa kolk je zatohla pisarna pa kr neki :D torej ti povem,da takale pionirje pohrustam točn tko k jih tud Pegaz!! :wink: he he...in še moj planirani čas......1.53' kar mora bit POPOLNOMA dovolj!
...pa lep dan tja v Šiško poslan :wink:
 Nataša
matej-jethro napisal/-a:1.53' kar mora bit POPOLNOMA dovolj!

:shock: he, he

p.s.: ja, pisarna je pa res mal zatohla.... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
matej-jethro napisal/-a:... 1.53' ...

Po mojem si se malo zatipkal ter zamenjal cifri 5 in 3. :?:

... Pa še to bi bil čas tvojega teka vključno z dvema skokoma v morje po prihodu v cilj. :wink:
 matej-jethro
Vlajko!nč zatipkal.takšna je realna pripravljenost Mihata v tem obdobju :cry: vseen ti pa mnogo hvala za drugo vrstico,ki prav blagodejno učinkuje ego...nobene zveze z jogurtom :wink:

se vidmo k se zagledamo!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi midva z Nadjo prideva tečt. Jest na 10 km , Nadj@ pa na 5 km.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Kaj samo midva tokrat pridemo na štart vsi štirje z nama bosta tudi hči MONCHY TF FOTO PRESS in sin ROBE-BOBE asistent TF FOTO PRESS. Tokrat bomo tudi mi štirje na štartu res da na krajši progi a vseeno za klub TF nas bo 4 več.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Sicer malo pozno... :oops: ampak vseeno. A potrebuje kdo družbo v avtu :?: Sem kandidat za v soboto, za povratek nisem izbirčen...

Hvala
Uporabniški avatar
 pegaz
mihaperme napisal/-a:Sicer malo pozno... :oops: ampak vseeno. A potrebuje kdo družbo v avtu :?: Sem kandidat za v soboto, za povratek nisem izbirčen...
Hvala

Miha, mislim, da bo šlo pri meni. Mam še ene druge variante, a po mojem ne bo problema.
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
matej-jethro napisal/-a:pa ne mi zdej neki omedlevat,pa da je premau kisika v zraku pa kolk je zatohla pisarna pa kr neki :D torej ti povem,da takale pionirje pohrustam točn tko k jih tud Pegaz!! :wink: he he...in še moj planirani čas......1.53' kar mora bit POPOLNOMA dovolj!
...pa lep dan tja v Šiško poslan :wink:

Wow Jet Li Thro

ti pa tko v enem postu nardiš več kot Sigmund Frojd v celem opusu.
- spucaš tam ene tukalikokoši, ki se kitijo s tujim perjem,
- zanaliziraš okoljsko kakovost zraka v delovnih prostorih,
- pomedeš z omladinci, ki se na srečo ne morjo branit,
- postaviš definitivne mejnike času in prostoru (brez njih ni športa PRESS)
- zasluženo pohvališ gurmanske spretnosti klasićev.
Kapo dol, nimam besed. Upam, da jih najdem za med tekom - če boš šel res s tem tempom, jih bova še mal rabla, da nama ne bo dolgčas :)

LL, "Tisti v Nizkem Štartu za Umag" Pegaz :)
 Nataša
mihaperme napisal/-a:Sicer malo pozno... :oops: ampak vseeno. A potrebuje kdo družbo v avtu :?: Sem kandidat za v soboto, za povratek nisem izbirčen...

Hvala

za rezervo sva pa lahko midva, tko da ni problema, plac je in bo :lol: Še prej pa k Micki na eno porcijo! :lol:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Hvala :D

Se še zmenimo in uskladimo... :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
Pegaz in Nta še enkrat hvala za ponujen prevoz, ker pa me malo baše čas in se bi vrnil nazaj v lj že v soboto sem dobil prevoz :D

Se vidimo v Umagu :juhuhu:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA