Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Smarjeski_tek
Bravo bojanm....točno za to. Glede na izkušnje, ki ga imamo na tem področju :drink ga ne bo zmanjkalo....
 bojanm
Odlično,jest sploh nisem dvomil v vaše sposobnosti,take rabmo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pečenko & Co. napisal/-a:Obeti

V soboto bo prevladovalo sončno vreme. V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Nekoliko hladneje bo.

Ali obstaja kakšen alternativni predlog, kaj lahko v primeru slabega vremena naredimo z našimi štartnimi številkami po teku? :?: :wink:
 Smarjeski_tek
Verjetno ste ob tem vprašanju mislili glede številke, ki služi kasneje kot vstopnica na bazen? Razmišljali smo tudi v tej smeri. Poleg številke katero si boste pritrdili na majico boste prejeli še pomanjšano verzijo, katera vam bo služila kot vstopnica na bazen.

Glede vremena pa....pri nas smo prepričani, da bo do 13 ure vreme suho. :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ja, ravno zato sem vprašal, vendar bi, očitno, moral biti nekoliko jasnejši :arrow: Moje vprašanje se v resnici glasi: Ali se lahko v primeru slabega vremena kopamo tudi v notranjih bazenih? :wink:
 Smarjeski_tek
Sporočamo vam, da bo na dan prireditve možno naročiti / kupiti fotografije iz samega teka. Na info točki bodo razstavljene slike, katere vam bo fotograf v času prireditve digitalno natisnil na željen format.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Glede na zgoraj napisano opažam, da zna biti tek zgledno organiziran in se nam obeta prijetno doživetje, ne glede na vreme!

2MUCH-i pridemo v popolni zasedbi!

PS: Koliko višinskih metrov je pa treba premagat na 8km progi? To sprašujem kar tako, da ocenim, ali bom užival ali "zmerno trpel" v teku!!! :wink:
 Smarjeski_tek
Tek je speljan po zdraviliškem parku in gozdu. Višinska razlika ni velika, tek ne sodi v kategorijo gorskih tekov....proga po gozdu je razgibana in lepo urejena. Prepričan sem, da nihče ne bo trpel, ampak užival v lepi naravi in spremljevalnih aktivnostih, katere pripravljamo.
 bojanm
Tek je bil vedno odlično organiziran,vedno smo odšli zadovoljni in se z veseljem vračamo.
 Smarjeski_tek
Še ena informacija....letos bomo prvič uporabili samolepilne štartne številke za enkratno uporabo. :?:
Uporabniški avatar
 Primozs
Samo da se ne bodo odlimale (da ne bodo take kot predlani v Črnomlju).
 Smarjeski_tek
Bomo za vsak slučaj dali zraven še "knofelce"
 Smarjeski_tek
Imam eno vprašanje: A morda kdo ve, kje bi lahko kupili večjo količino "knofelc" / varnostnih sponk?

Če kdo ve prosim za kontakt, ker imamo težavo, kje dobiti zadostno količino omenjenih sponk.

Hvala in lep pozdrav
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Po moje bi bilo najbolje če kontaktirate koga iz firme TIMING saj bi morda oni vedeli kje se jih da kupiti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA